- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Diyecek soz bulamadim.Bir de iyi bir şey gibi yazmış. Resmen kendi cevap veremiyor çocuğu kullanıyor. Yanında babaanneyi, halayı kötüle kötüle sonra da "ayyy çocuğum hissliiii ayolll" diye utanan emojiler bas. Komedi
Ayni zamanda bir Hala olarak kismen söylediklerinize hak veriyorum. Artik onu zerre sevmesemde kizimin halasiyla iliskisini kesme hakkini görmüyorum kendimde. Onunda hala olarak yigeninin üzerinde hakki var süphesiz ama bu sekilde olmasını dogru bulmuyorum.
Bir defa abi yenge gelinde yigenimi seveyim desin, benide saysin, sonra 3 kere gene yalniz görüssün yigeniyle ona da lafim yok. Ama sürekli bu sekilde olunca üstelik anneden izin alma geregi bile duymadan, bana Saygisizlik oluyor artik.
Bende esime artik veto koydum. Cocugum bensiz oraya gitmeyecek artik dedim. Gelir bizde sever yada bizi de cagirir o ayri dedim.
Maalesef esimle büyük kavgalarimizin sebebi genelde Görümcem oluyor cünki beni anlamamasina inanmamasina ve beni tutmamasina cok icerliyorum.
Ama sunuda anliyorum artik, esime bunlari anlatmak faydasiz cünki inanmak istemiyor birkere.
Evet ya bence de 10 yas kucuk gorumce laf sokarsa soksun kendi kendine. Ben de olsam ilgilenmem,duymam. Hic bir akrabaligim yok ama cocugun akrabasi iste,onlar gorusmek zorunda.
Bana da ilginc geldi,neden cocugu gorusturmesin yani. Ustelik kendisinin bile bir sorunu yok gorumceyle. Ufak tefek laf sokmalar bilmemne yuzunden insan ilisigini kesmiyor,cocugunki neden kesilsin?
E siz de rahat olun,yazik degil mi caniniza? 10 yas kucukmus,ben 35 yasindayim kalkip 25 yasindakiyle bir mi olayim?Ne güzel siz daha rahat bir yapiya sahipsiniz demek ki. Keske bende öyle olsam. Ben tam tersi düsünüyorum. Sevmesede abisinin esi olarak saygi göstermeli. Kendinden 10 yas kücük birine kaynana gibi laf sokmaya izin verirseniz iyice tepenize cikar diye düsünüyorum ben.
halasına gitmesiyle sapık ne alaka ?
çıldırdınız mı ?
altı bezli olsa ne olcak halası değiştirir .
ay ne kötüsünüz yaaaaaaaaa
Birde cocugun nekadar duskun olursa olsun inan bana onlar cok hisliler.. ben kizimi karsima alip asla kotulemiyorum ona karsi ama duyuyorum kayinvalidem telefonla konusturmak istemis onunla kizim konusmicam istemiyorum demis bikac kez terslemis onu
Sonra ben bigun kizima sadece dedim ki aferim kizim babaannen halanla seni konusturmak istemis sen konusmamissin halanla aferim sana hep boyle ol konusma onunla dedim.. evet anne o seni cok uzuyo dedi ben sok oldum acaba nasi biliyo dedim kendi annemle konusurkende genelde onun yaninda da hic konusmam anneme soyledim cocuklar cok hisliler dedi annem.. simdi daha kucuk birazdaha buyusun gun gelir kizin halasini tersler icine su serper ☺
Benim kizim suan 3 yasinda bazen oyle sozler soluyoki resmen benim ic sesim benim soyleyemedikleri disa vuruyor ☺
Bir de iyi bir şey gibi yazmış. Resmen kendi cevap veremiyor çocuğu kullanıyor. Yanında babaanneyi, halayı kötüle kötüle sonra da "ayyy çocuğum hissliiii ayolll" diye utanan emojiler bas. Komedi
Gonderiyorum canim kisa sureli olacak sekilde hani oyle 1 saat falan, ama herkesin cocugu,herkesin evinin dinamigi farkli ya. Simdi sana diyemem ki neden oyle yapiyorsun diye. Sen cocugunu gondermiyorsun ama sebebi gorumcen veya kaynanan sana laf sokuyor seni sevmiyor diye degil,o senin evinin kurali diye gondermiyorsun.Dark cidden çocuk sensiz ve babasız bir yere gidiyor mu
Ya ben kazık kadar oğlumu bile göndermiyorum
Görümceme arada gidiyor ama evler karşılıklı zaten
Örneğin okul gezisi ile İstanbul a gidecek ama tek başına gidip annemde kalamaz
Nasıl bir ülkede yaşadığımızın farkında mısınız? Öz dedeler, öz babalar bile tecavüz ediyorlar. Niye ısrarla tek başına çağırıyor bebeği ? Halanın niyeti iyi diyelim o sırada eve gelen başkasının zarar vermeyeceği ne malum ? Niye annesi varken çocuğu halaya emanet etsinler ? Neden halası görsün bedenini ? Ki bazen anneler değiştiriyor ama salonun ortasında... Çok yanlış geliyor bana. Herkes çocuğuna sahip çıksın.
Birde cocugun nekadar duskun olursa olsun inan bana onlar cok hisliler.. ben kizimi karsima alip asla kotulemiyorum ona karsi ama duyuyorum kayinvalidem telefonla konusturmak istemis onunla kizim konusmicam istemiyorum demis bikac kez terslemis onu
Sonra ben bigun kizima sadece dedim ki aferim kizim babaannen halanla seni konusturmak istemis sen konusmamissin halanla aferim sana hep boyle ol konusma onunla dedim.. evet anne o seni cok uzuyo dedi ben sok oldum acaba nasi biliyo dedim kendi annemle konusurkende genelde onun yaninda da hic konusmam anneme soyledim cocuklar cok hisliler dedi annem.. simdi daha kucuk birazdaha buyusun gun gelir kizin halasini tersler icine su serper ☺
Benim kizim suan 3 yasinda bazen oyle sozler soluyoki resmen benim ic sesim benim soyleyemedikleri disa vuruyor ☺
Yahu kadin seni sevmiyor iste. Niye zor ile kadini kendin ile görüstürüyorsun? Cocugun üzerine ego tatmini yapiyorsun? Kadin evine gelse, bu defa gergin bir ortam olur ve cocukta o gerginligi his eder. Ayni sekilde oraya gittigindede. Ayrica hala yigen niye yanliz görüsmesin?
Esin ile tartismalar görümceden dolayi degil, senin herseyi esine yetistirmenden dolayi geliyor. Sen konuyu acmazsan, mesafeni korusan, sorun ortadan kalkar.
Gonderiyorum canim kisa sureli olacak sekilde hani oyle 1 saat falan, ama herkesin cocugu,herkesin evinin dinamigi farkli ya. Simdi sana diyemem ki neden oyle yapiyorsun diye. Sen cocugunu gondermiyorsun ama sebebi gorumcen veya kaynanan sana laf sokuyor seni sevmiyor diye degil,o senin evinin kurali diye gondermiyorsun.
2 buçuk yaşındaki kız yiğenim bana çok düşkün. banyosunu yaptırmamı ister anneside yanımızda olduğu halde
giydirmemi ister. . kucağımda büyüdü altını değiştirdim.
hala bu böyle devam ediyor .
oha ya bedenini niye görmiyim yiğenimin
Ben izin vermezdim. O hala bu teyze diye diye çocuklar yabancı kavramını bilmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?