Görümcenizi/Eltinizi Hangi Sıklıkta Ararsınız

Elimde arada 15 yaş var, üst katta oturuyor. Aramama gerek kalmıyor. Görümcemle arada 17 yaş var(ikisinden de kucugum). Görümcemle araç ile 15 dk mesafede oturuyor haftadan haftaya gelir öyle görüşürüz.

Gorumce ye sadece özel kandil bayram günlerde mesaj yazarım

Eltiyede aynı şekilde

Benim aramama gerek kalmıyor.Eşimle telde sık görüşüyorlar.Onlar konuşurken selam söyle diyorum,bazen teli alıp hal hatır sorup geri eşime veriyorum.Eltim yakında yüzyüze görüşüyoruz tele gerek kalmıyor

özel bir durum varsa ararım.
hamilelik, hastalık, önemli gün vs.
onun dışında gündelik bir şekilde aramam.

Eltimle ölümdür,düğündür onun dışında pek görüşmeyiz ama bir sorunumuz yok. Görüşünce çok iyiyiz.

Görümcemle devamlı görüşürüz. 10 yaş büyük benden ama iyi
Anlaşırız ve severiz birbirimizi.

Sevmezsin anlaşamazsın mesafe koymayı anlıyorum ama sevdiğim insanlarla arama mesafe koymuyorum.

Eltim yok. Henuz :D
Gorumcemi de aramız iyiyse haftada 2 3 kez ararim, o da ayni sekilde.
Su an esimle gorusmuyorlar. Ben de gorusmuyorum.

Aramam.
Eltim yok.
Görümcem annemden 2 yaş küçük.
Aramama gerek kalmaz nerdeyse her hafta sonu bizdeler:KK14:

Hiç aramam :KK53:
Bişey isteyecekse görümcem arar, eltilerim hic aramaz :KK48:
Nazar degmesın böylesi çoook iyi :KK16:

eltim yok. görümcelerim var. 1,5 senedir evliyim hiç arayıp nasılsınz demedim. Küçük görümcem zaten evli fln değil diye kayınvalidemlerle birlikte diye onlara gittiğimizde görüşüyoruz. onun dışında o da arayıp sormaz pek aramız yoktur huyları kayınvalideme benziyo diye :D
büyük görümcemle aramız iyidir. ama onu da aramam ben. o arar napıyosun ablacım diye ya da whatsapptan yazışırız.

gerçi sorun bende. ben kimseyle telefonda konuşmayı sevmediğim için kimswyi aramam. insanlar da alıştı buna bence

bir tane görümcem var benden büyüktür

ne o hesaplar yapar şu zaman arayayım diye nede ben

hastalık bi durum varsa haberleşiriz

gidip gelemesekte işten koşuşturmaktan halimizi hatrımızı sorarız

gayette güzel anlaşırız vıcık vıcık bi ilişkimiz yok mesafeli güzel

görüşüncede birbirimizin sohbetini özlediğimizi anlarız....

görümcemle aramızda 6 yaş var o büyük. aramızda cok iyi günde 2 kere falan konuşuruz

Back
X