Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 görümcem var eltim yok, hiç bişi yokken telefon açıpta birilerinin hatırlarını sormak bana göre değil, özellikle beni umursar gibi davranıpta umurlarında olmadığımı gördüğümden beri hiiiiç niyetlenmem, zaten bu arama mevzusu yüzünden 1 ay eşimle kavga ettik, ne oldu biz barıştık, görümcemle daha resmiyim, gene aramıyorum.
Bence Çok samimiyet tez ayrıldık getirir benim için gorumcem e değmez yanu her zaman bi mesafe olmalı olmalıymis. Suann çok iyiyiz ama mesafeli davraniyorum iyi niyatimi suistimal edior du benden on yaş büyük ama akıl yaşta değil başta derler ya o misal bizim ki..
benim 3 tane görümcem var ve üçüde benden büyük ama en geç 2 günde bir mutlaka araşırız ve hepimizde aynı şehirdeyiz haftada birde mutlaka görüşürüz.hepsinide ayrı ayrı çok severim....
Görümcemin biriyle zaten ayda veya 3 haftada bir kere görüşüyoruz yüzyüze. Diğerini aramam. O laf atarsa cevap verırım. Eltilerimle de konuşmuyorum. Aynı şekil onlar yazarlarsa cevap verıyorum. Nıye arayım ki.. gereksiz bence.