- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Ablanızın ilgi, sevgisini kıskanıyorsunuz.
Benim kız kardeşimde de var bu ve
Benim kız kardeşim de bana anlatmaz öyle her şeyini, bazen çok asi oluyo
Sebebi kıskanması sanırım sizin gibi.
Olabilir kıskanmak çok insani bişey ,
"Apla seni kıskanıyom , beni daha çok sevvvff" deyin
Ağabeyin kaç yıllık evli? Bence zamana bırak. Çünkü iki kardeş kavga etsede beş dk sonra unutur ama onların ilk kavgası nelere mal olur araya ne kıskançlıklar küslükler girer... Aralarına girmeye çalışıyor yada kıskanıyor gibide durmaki ablan bu duygularını hissedip sana karşı daha fazla kullanamasın. O samimiyetin altında bir art niyet varsa sen umursamıyor görünürsenüç güne çıkar ortaya. Yok gerçekten birbirlerini seviyorlarda gerçekten samimilerse ne güzel işte gep mutlu olsunlar sende kendini onlarla kıyaslamayı bırakıp aralarına karışmaya çalışırsın.
Benım anlamlarda seviyorlar gelini vallaVay be bu gözler gelin Seven görümce gördü ya o kadar bdv konularından sonra ona şaşırdım. Bazı insanların karakterleri işte ne bileyim benim yok ama bir kiz kardeşim olsa böyle davramazdim kaldı ki kardeşim gibi dostlarima nasıl pervaneyim. Değişmez sanki çok üstünde durmamaya calisin ve kimse için değişmeye kalkmayin. Hayat ablanizin etrafında dönmüyor o kendisi öyle sanıyor. Ferahlayin inşallah sizde evlenince Eşinizin ailesi tarafından da çok sevilirsnz, o zaman kıymete binersnz anlar hatasını.
Vay be bu gözler gelin Seven görümce gördü ya o kadar bdv konularından sonra ona şaşırdım. Bazı insanların karakterleri işte ne bileyim benim yok ama bir kiz kardeşim olsa böyle davramazdim kaldı ki kardeşim gibi dostlarima nasıl pervaneyim. Değişmez sanki çok üstünde durmamaya calisin ve kimse için değişmeye kalkmayin. Hayat ablanizin etrafında dönmüyor o kendisi öyle sanıyor. Ferahlayin inşallah sizde evlenince Eşinizin ailesi tarafından da çok sevilirsnz, o zaman kıymete binersnz anlar hatasını.
Önemli olan siz kendinizi Sevin, sevdiğiniz sizi sevsin.:) İnşallah mutlu olursunuz ve cok sevilirsiniz kalben diliyorum. İnsanlar elindekini kaybetmeden kıymet pek bilmezler, cok arar sizli günlerini. Hep böyle değildinz ya ne anılariz vardır biriktirdgnz :)Demk ama bunu bile gordunuz
Insallah benim esimde beni cokk sever aileside boyle deger kiymet verir
Normalde cevremde cok severler konuskan sevecen 32 dis gezen biriyim oyle somurtmamda ama diyorum ya enerjim dusuyor . Tat almiyorum
Seni kırmak istemem ama demek ki sen soğuk duruyorsun hep, birde herşeye alınıyorsun bende herşeye alınan insanları pek se8vmiyorum hep bir surat asma hep bir alınma çok sıkıcı
Alinmak demeyimde karsindaki.sen.yok gibi davraniyor oysa sen onun kardesisin tolerede edebilrisin ama diyerini muhattabina odak noktaya aliyor .. napabilirsin burda israrla aralarina girmeye mi calisirsiniz siz olsabiz cevrmde 32 dis gezen oldukca sevilen ve fikirlerine deger verilen biriyim. Boyle oldgunda suratim dusuyor enerjim emiliyor sanki ..
Siz olsaydiniz.napardiniz bu durumda.nasil alinmiyor gibi yada kirilmamis gibi suratinizin dustunu belli etmeden.konusurdunuz ?
Benim hiç bir zaman böyle sorunlarım olmadı biri benimle ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu umrumda değil ki üzüleyimAlinmak demeyimde karsindaki.sen.yok gibi davraniyor oysa sen onun kardesisin tolerede edebilrisin ama diyerini muhattabina odak noktaya aliyor .. napabilirsin burda israrla aralarina girmeye mi calisirsiniz siz olsabiz cevrmde 32 dis gezen oldukca sevilen ve fikirlerine deger verilen biriyim. Boyle oldgunda suratim dusuyor enerjim emiliyor sanki ..
Siz olsaydiniz.napardiniz bu durumda.nasil alinmiyor gibi yada kirilmamis gibi suratinizin dustunu belli etmeden.konusurdunuz ?
Benim hiç bir zaman böyle sorunlarım olmadı biri benimle ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu umrumda değil ki üzüleyimbu yüzdendir belkide ortamlarda hep benimle ilgilenilir konuşulmak istenir seviliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?