görümcesi yüzsüz olan varmı

Yine mi yahu
Cırt bırt konu açıyosun Natlus
Hepsinin içeriği de aynı, eşinin ailesi ve yiyenleri
Cezamız bitti diye yeni bi tuzak mı bu bilemiyorum da
En fazla bu kadar yumuşatabildim cümlelerimi

Aslında 34 yaşında bir kadın ve böylesine kötü bi üsluba sahip birinin sadece eşinin ailesiyle değil herkesle insan ilişkileri kötü olur/olacaktır.. Kendine çeki düzen vermediği müddetçe..

kimse kibarcık oynamıyo
çok biliyosan burdaki konuları bir dön bak bakalım
kayın babası gelinine el kaldıran çocuğunu düşürsün diyen bir arkadaş var okudunmu
git bak bakalım kim bu kadar çektiğine rağmen şeytan çingene sinsi yılan demiş
nesin 5 yaşında çocukmusun ki böyle kalimeler kullanıyosun
çok kötülerse yazarsın bana şunu şunu yaptılar
bu kadar konu okudum böyle üslup görmedim eğer haklıysanda haskız duruma düşersin haberin olsun

bu siteyi sadece 'esı ıle aılesı kaynanası gorumce eltısı ıle sorunları olan konu acılan bır platform' olarak görmeniz şaşırtıcı. ben bekarım kaynanam görümcem yok nolucak o zaman. burası bir bilgi paylaşım platformu canım.

bizde onu diyoruz hepimiz geliniz...
hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz...
garip gelen senin davranışların...
heeee de ki "abi ben onlara ses edemiyorum gelip burda deşarj oluyorum" eyvallah hepbirlikte sayalım senin paşa keyfin için...
ama sen eşine lafı geçmeyen biri değilsin ki anlattığına göre...
allah aşkına sana en yakın çok çok iyi anlaştığın insanlara (varsa tabi) bi okut bu yazdıklarını bide bizim yorumları...
sana hakveren olursa bundan sonra söz seninle birlikte sayıcam eşinin sülalesine...

ay hakketten kk sinek avlıyo natlus konu açınca.

Yalandan niye kibarcık oynayalım ya hu burda kimliğimiz mi belli. Sizin anlattığınız kadarıyla mümkün olduğunca objektif yorum yapmaya çalışıyoruz. Kınada öyle yaptıysa "ogün benim özel günümdü" diye içerlediğinizi tatlı dille söyleseydiniz. Zira ben de düğünümde beyaz giyilmesin isterim özeldir çünkü. Ama tavrınız itici gerçekten yani 34 yaşında bir kadına yakışmıyor. Çocukları yaramazsa görümcenize yine tatlı dille " canım biraz dikkat edelim eşyalar yeni kıyamıyorum" bile deseniz tatlı dille, gülüşerek o kadıncağız da insan evladı anlar durumu. Valla çocuklara öyle demeyin, ben geçen komşunun çocuğuna söylendim "başım şişti, annesi de bi'otur demedi he" diye de annem yapıştırdı lafı "deme öyle Allah sana daha yaramazını verir anlarsın!!!":18:

Natlus şikayetini doğru düzgün seviyeli anlatsaydın bu kadar inan sana tepki vermezdi değilmi.....

Sana hatalarını söylemeya çaılıştık,görüşme onlarla kafan rahat olur dedik demi...

Burada kimse sana yalandan bir şeyler söylemiyor,doğruları anlatmaya çalışıyorlar..

Tabi sen içindeki öfkeyi kızgınlığı da bu şekilde ifade ediyorsun...

Kim hatalı burada acaba..

Bizlermi yoksa sen mi......

yüzsüz görümce!!!!
daha 1 hafta önceki konusunda herkese saygısızca laf yetiştiren biri için
ne kadar iddialı bi başlık

Ay bugün çok gülüyorum bu topicte.. hayırlara yorayımmm..

Ben de gülüyorum ama pek hayır olmuyor natlus topiclerinin sonu.
Yine ban yemesek bari

natlus, hala anlamamakta ısrarcısınız. Burada kimse görümceler, kayınvalideler
mükemmel diye yorum yapmamış, tüm konu dahilindeki mesajları okudum. Sizin
üslup sorununuz olduğunu belirtmiş tüm yorumcular. Biri için de 'Haklısınız arkadaşlar
ama çok bunaldım, ondan söyledim.' demediniz. Israrla insanları yermeye devam
ettiniz.

Burada görümcesinden, kayınvalidesinden dertli olanlar bile sizi uyarıyorsa, bir durup
nefes alın. Ve benzer topikleri okuyun. Daha zor durumda olduğu halde kimse kimseyi
aşağılamadan yorum yapabiliyor, bir sürü kişi de yardımcı olmak için çırpınıyor. Size
yapılmıyorsa bunlar, bir nedeni vardır mutlaka.

bırak sen kaynananı,görümceni,küçücük çocuklara şeytan diyebilen bi insansın sen,önce uslubuna dikkat et,burda ne insanlar var,ne dertleri var,kaynanasından,kayınpederinden dayak yeme aşamasına gelen insanlar dertlerini paylaştı burda,hiçbiride senin kullandığın sıfatları kullanmadı,hanfendinin derdi,"yok görümcesi,kırmızı elbise giymiş nişanında,yok teyzesi kase getirmiş,yok evini kirletmişler,kırıntı dökmüşler",insan bu sebeblerden o kelimeleri,yakıştırmaları yapmaya utanır eşinin ailesine,biraz iğneyi kendine batır,silkelen kendine gel,şu yazdıklarına bi bak...

sen bugün bunları söylüyorsun ilerde sanada böyle davranırlar bence biraz önce kendi hareketlerini gözden geçir bence problem sende

Ne yaşanırsa yaşansın görümce barışmak isteyip bir adım öne geçmiş

Yazdıgın başlığa bir bakarmısınız acaba zahmet edip, hangi platforman altında açılmış bu konu cok degerlı kk üye arkadasım, sitede her daldan branşdan başlıklar var hangi başlık altında konu acılmıs ve cevap verıyorsun farkındamısın acaba :)

böle bir usluplü bir arkadaş vardı ismini bile zikretmek istemiyorum oda görümce, haklıydım ve ceza aldım onun konusu yüzünden bunu zaten anlamış değilim artık bu konulara yorum dahi yapmak istemiyorum çünkü konuyu açan arkadaşa yorum yapıyoruz haksız biz oluyoruz çünkü değişim yok daha da beter konu açılıyo yani biz barıştık ben alttan aldım yok konu daha çok iğrençleşiyo hatta abiye gibi söyliyim seviye aşağılara çekiliyor çirkinleşiyor

Konuya şöyle bi baktımda tek kelimeyler yorumsuz diyesim var...:-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…