herkesın kaynanası gorumcesı akrabası eşi dostu ıyı bır gelınler kötü, hepınızınkı melek hepınız cok memnunsanız ne ısınız var burda bu platformda, esı ıle aılesı kaynanası gorumce eltısı ıle sorunları olan konu acılan bır platform degılmı burası madem memnunsunuz gelınler kötü yada ben kötü gelınım, kotu olsam burda yazmam yapıcamı yaparım real hayatta, kötü olsam, ınsanın gorumcesı kotu olamazmı kardesım kına gecemde kırmızı tuvalet kafasında da kocaman kırmızı bır tac takan gorumce gordunuzmu sız, nısanımda beyaz gelınlıgı andıran sacında gene kocaman gul koyduran, benmı yoksa gorumcemı olgun kıskanc fesat hangımız, sıze evımde daha 2 ay lık gelınım yemege cagırdım evımde yıkılmadık kırılmadım kırlenmedık yer kalmadı, allah ınancı olan lar vıcdan sahıbı olanlar sız yenı evlı olcaksınız ve yasadıklarımı yasıcaksınız hey gıdı heyy seytan yılan demeyı bırakın sacbas yolarsınız be, bırakın burda yalandan bana kibarcık oynamayın dürüst olun benım gıbı samimi yazın.
Ne yaşanırsa yaşansın görümce barışmak isteyip bir adım öne geçmiş
seytan görümce olcak ınsan sırf evıme gelıp acaba yenı bıseyler aldımmı esya kıyafet vs vs yada sırf gıcıklık olsun, zorla konusmamı ıstıyor o ne yılan ne sinsi, masallah sızın gorumcelerınız melek melek, kımse toz kondurmuyor, hatalı olan ınsan benı gordugu ortamda hatasını telafı etmek ıcın bana gelır konusur, amacı yalandan abısıne benı kotu gosterıcek abı bak hanı ben yengeyle konusurum ama o konusmuyor amacı kendını iyi göstermek ama yemezler, ohhh konusmuyorum ne evıne ne evıme kafam rahat, evıme geldılermı evımde ne huzur, yeni esylarımda ne hayır, ne yıyıp ne konusup nede bısey yapıyorduk konusmadım ohhh benden rahatı yok, barısırsam sureklı gelır gelmesı bısey degıl evıme zarar vermeseler hadı neyse, ama yenı gelının evının esyları yenı temız tıtız ınsan abısının evı hadı ben el kızıyım kardesım bır geldıler ne koltuklarım ne yatak odam ne baska kırılmadık sacılmadık yer kalmadı, koltugun altından boreklerı pogacaları topladım kırıntı degıl hıc yenmemıs halde alıp atıyorlar, balkona terlık koymusum eee dusuncesız salak ınsan terlık gıysene gıydırsene bembeyaz halılarımda ayak ızlerı oldugu gıbı sankı benım ev umumi ev, kendın pıs pasaklı tertıp duzen bılmıyorsan goruyorsun benım duzenımı, mısafır gıttıgın evı yakıp yıkıp gıtmenızmı gerek gorgusuzler, ohh konusmuyorum evımde kafamda rahat
Kk uyelerı ben calısıyorum ve herdakka ınternete gıremem ve suan bıle ınternete cep telefonumdan gırdım, ayrıca evımdede ınternet yok alma geregı duymuyorum o bakımdan gırdıgım kadarı ve telefonla ne kadar yazabılıyorsam okadar yazabılıyor ve online olabılıyorum, uyeyım dıye herdakka burada olacak kadar bos vaktım yok dıye gercek dısı insanmı oluyorum yani, bence sacma, benım uslubumu begenmeyen begenmez benım tarzım yapım anlatıs seklım bu anlatısıma degıl konumla ılgılı yorum yapılsa bana daha faydalı olucak
Ben de gülüyorum ama pek hayır olmuyor natlus topiclerinin sonu.
Yine ban yemesek bari
natlus, hala anlamamakta ısrarcısınız. Burada kimse görümceler, kayınvalideler
mükemmel diye yorum yapmamış, tüm konu dahilindeki mesajları okudum. Sizin
üslup sorununuz olduğunu belirtmiş tüm yorumcular. Biri için de 'Haklısınız arkadaşlar
ama çok bunaldım, ondan söyledim.' demediniz. Israrla insanları yermeye devam
ettiniz.
Burada görümcesinden, kayınvalidesinden dertli olanlar bile sizi uyarıyorsa, bir durup
nefes alın. Ve benzer topikleri okuyun. Daha zor durumda olduğu halde kimse kimseyi
aşağılamadan yorum yapabiliyor, bir sürü kişi de yardımcı olmak için çırpınıyor. Size
yapılmıyorsa bunlar, bir nedeni vardır mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?