görümcesi yüzsüz olan varmı

herkesın kaynanası gorumcesı akrabası eşi dostu ıyı bır gelınler kötü, hepınızınkı melek hepınız cok memnunsanız ne ısınız var burda bu platformda, esı ıle aılesı kaynanası gorumce eltısı ıle sorunları olan konu acılan bır platform degılmı burası madem memnunsunuz gelınler kötü yada ben kötü gelınım, kotu olsam burda yazmam yapıcamı yaparım real hayatta, kötü olsam, ınsanın gorumcesı kotu olamazmı kardesım kına gecemde kırmızı tuvalet kafasında da kocaman kırmızı bır tac takan gorumce gordunuzmu sız, nısanımda beyaz gelınlıgı andıran sacında gene kocaman gul koyduran, benmı yoksa gorumcemı olgun kıskanc fesat hangımız, sıze evımde daha 2 ay lık gelınım yemege cagırdım evımde yıkılmadık kırılmadım kırlenmedık yer kalmadı, allah ınancı olan lar vıcdan sahıbı olanlar sız yenı evlı olcaksınız ve yasadıklarımı yasıcaksınız hey gıdı heyy seytan yılan demeyı bırakın sacbas yolarsınız be, bırakın burda yalandan bana kibarcık oynamayın dürüst olun benım gıbı samimi yazın.

Bırakın ne giymişse giymiş. Sizin gelin olduğunuzu o düğüne gelen herkes biliyordur emin olun.
Geçen gün bir düğüne gitmiştik. Gelinin kardeşi bembeyaz gelinliğe benzer bir elbise giymişti.
Buna dikkat eden bazı insanlar, gelini değil kardeşini eleştirdi. Yani onun öyle giyinmesi, buna
önem veren insanlar tarafından geline değil, kardeşine yorum yapmalarına neden oldu. Sizin
için de öyledir, sıkıntı yapmanıza gerek yok. Hem belki kendi düğününde heves etti bunlara,
o zaman gönlünce olmadı, şimdi yaptı. Ne var bunda. Ucunda ölüm mü var. Geçti gitti bile
ama size baki kalan kendi kendinizi yemek oldu...

Evinize geldiğinde de çocuklarına sahip çıkmadı, çocuklar da evde yaramazlık yaptı diyelim.
Onlar çocuk, kestiremiyorlar birşeyleri. Düşünün bunlar, ölen kişileri bayılmış sanıyorlar,
o denli habersizler dünyadan. Size kasıtlı yapmazlar yani. Anneleri uyarmamakla hata yapmış
olabilir ama ömür boyu da bu nedenden küs kalınmaz. Herşey bir yana duruma onlar çocuk
olduğu için ve kocanızın hatırıcı için sabredebilirdiniz. Eşya falan boş, bir kıvılcım, bir yağmur,
bir deprem yeter sizden almaya onları. Zaten mühim olsaydı ahiret hesabı mal mülk üzerinden
yapılırdı. ( İyice hocaya bağladım son günlerde :1::1:, din alimi falan değilim ben, yanlış anlaşılmasın.)

üslub iğrenç..hele bir de övünmüşsünüz arada derede nasıl yaptıysanız.bırakın da karşınızdakiler övsün sizi.

Ne yaşanırsa yaşansın görümce barışmak isteyip bir adım öne geçmiş :46:

Konu sahibinin uslubu tartışılması gereken ayrı bır konu ama mesele hakkında bır sey soylemek gerekırse, acemıperı'nınde dedıgı gıbı, gorumce barısmak ıstedıgını soylemıs. Su saatten sonra sızın gorumcenız veya esınızın aılesı hakkında soyleyecegınız her kotu soz, her kotu davranıs sızı suclu duruma dusurecektır.

Gorumcenız " ee abı ben barısmak ıstedıgımı soyledım bı adım attım senın karın bana hala bole sozler soyluyor kotu davranıyor ben yapacagımı yaptım daha ne yapayım hata kımdeymıs gor" derse hıc sasırmayın.

Esınızde bundan sonra kardesını savunmaya gececektır. Bu yuzden sızde esınızın aılesı hakkında tutum ve davranıslarınızı gozden gecırın. ONa gore davranın. Cunku bır erkegın aılesı ıle sıkıntı yasıyorsanız eger , o erkekle kendı evınızde mutlu olamazsınız. Hergun esınızın aılesı kaynaklı meselelerı konusmak tartısmak zorunda kalırsınız. Hıcbır erkek kendı aılesı hakkında kotu sozlerın sarfedılmesını ıstemez, gardını alır. Benden soylemesı...

başlığını görünce ilk başta ilgimi çekmedi baktım natlus yazmış.biraz güleyim diye açtım okudum.ama ben de çok yadırgadım yazılanları.5 ayda nasıl bu hale gelinir?sanırım bunlara sebep önyargılarınız.baştan eş ailesi kötü olur düşüncesiyle bakmışsınız.yoksa 5 ay ya.eşimin teyzesi de benim evime gelirken 2 liralık su bardağı almıştı sen yazınca aklıma geldi ne içlendim ne üzüldüm.onun gönlü de o kadarmış de geç.

geçen gün anneannemle sohbet etttim.kaynanasının lafıyla kocasından dayak yiyen anneannem bile saygıyla anıyor kvalidesini mekanı cennet olsun diyor.dayak yiyor dayak ama kadın yine de tek kötü laf etmiyor.asalet işte.

Bende gerçek olmadığına, her konusunda kaç kişi banlattığına dair çentik atan biri olduğuna inanıyorum. Yoksa bir insan bu kadar mı kalitesiz olur diyesim var.

Üslubu bırakıp konuya bakın demişsin de...
Bence üslupla konu,doğrudan alakalı.

Böyle düşünen ve bu kelimeleri kullanan birinin geçimli ve iyi niyetli olabileceğini düşünemiyorum.
Dolayısıyla görümce sorununun senden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Kıskanç olabilir,birşey diyemem.Ne kıskanç görümceler yazıldı burada,hatta konu açan kıskanç görümceler oldu.

Bir de bir arkadaş daha yazmış.Kuyumcuları ne zannediyorsun ?
Karun değiller,altın da basmıyorlar.Bir nevi esnaflar onlar da...Bu zamanda herkes geçim derdinde.

Natlus çok üzülüyorum senin bu haline :30:

Şeytani yeğenler,buz dolabında böceklerin yuva yaptığı bi kaynana,saldırdığında bile yılışan bi koca ve şimdide çingene görümcee :14:

Çok zor hayatın çokk :24:

seytan görümce olcak ınsan sırf evıme gelıp acaba yenı bıseyler aldımmı esya kıyafet vs vs yada sırf gıcıklık olsun, zorla konusmamı ıstıyor o ne yılan ne sinsi, masallah sızın gorumcelerınız melek melek, kımse toz kondurmuyor, hatalı olan ınsan benı gordugu ortamda hatasını telafı etmek ıcın bana gelır konusur, amacı yalandan abısıne benı kotu gosterıcek abı bak hanı ben yengeyle konusurum ama o konusmuyor amacı kendını iyi göstermek ama yemezler, ohhh konusmuyorum ne evıne ne evıme kafam rahat, evıme geldılermı evımde ne huzur, yeni esylarımda ne hayır, ne yıyıp ne konusup nede bısey yapıyorduk konusmadım ohhh benden rahatı yok, barısırsam sureklı gelır gelmesı bısey degıl evıme zarar vermeseler hadı neyse, ama yenı gelının evının esyları yenı temız tıtız ınsan abısının evı hadı ben el kızıyım kardesım bır geldıler ne koltuklarım ne yatak odam ne baska kırılmadık sacılmadık yer kalmadı, koltugun altından boreklerı pogacaları topladım kırıntı degıl hıc yenmemıs halde alıp atıyorlar, balkona terlık koymusum eee dusuncesız salak ınsan terlık gıysene gıydırsene bembeyaz halılarımda ayak ızlerı oldugu gıbı sankı benım ev umumi ev, kendın pıs pasaklı tertıp duzen bılmıyorsan goruyorsun benım duzenımı, mısafır gıttıgın evı yakıp yıkıp gıtmenızmı gerek gorgusuzler, ohh konusmuyorum evımde kafamda rahat

rahatsın öyle mi? emin misin?

bu kadar rahat olduğun için mi şeytan görümcen,onun küçük şeytanımsı çocukları ve eşinin çingene! ailesi hakkında bu kadar konu açıp dertleniyorsun?

görümceye helal olsun,küs olduğun halde seni bu hale getirmeyi başarmış.

azıcık düzgün yazsan,azıcık hakaret etmeden cümle kursan olmaz mı arkadaşım?her konuna hakaretle mi başlamak zorundasın?

söyler misin bu şeikilde nasıl yardım edicez sana,sabır mı bırakıyosun bizde?

ah incelikler nereye kayboldunuz ??

Son düzenleme:
herkes kalbinin ekmeğini yerr natlus. bence tam tencere kapak olmuşsunuz

onlar kötüyse sen iyi ol

Kk uyelerı ben calısıyorum ve herdakka ınternete gıremem ve suan bıle ınternete cep telefonumdan gırdım, ayrıca evımdede ınternet yok alma geregı duymuyorum o bakımdan gırdıgım kadarı ve telefonla ne kadar yazabılıyorsam okadar yazabılıyor ve online olabılıyorum, uyeyım dıye herdakka burada olacak kadar bos vaktım yok dıye gercek dısı insanmı oluyorum yani, bence sacma, benım uslubumu begenmeyen begenmez benım tarzım yapım anlatıs seklım bu anlatısıma degıl konumla ılgılı yorum yapılsa bana daha faydalı olucak

Üyesiniz diye her dakika burada değilsiniz ama maşallah hayatınız k.k da..
Artık ailenizde ne olsa buraya konu açar oldunuz.
Bu size ilk ve son yorumum.
Önce kendinizi sevmeyle başlayın işe,
Önce kendinizle barışın ve saygıyı önce kendinize duyun.
Gerisi zaten çorap söküğü gibi gelecektir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konuyu okudum, size bir yardımım dokunamayacak ama küçük bir tavsiye sadece, siz sadece kendi hayatınıza bakın.
Başkalarıın yaptığı şeylere kafanızı takmayın, siz böyle iseniz onlar da öyle.
Bu şekilde kabul edip yaşamaya çalışın.
Ve Allah'tan eşinize gerçekten çokça sabır vermesini diliyorum.

ilişkilerde saygı önemlidir eğer burda yazdığın dille görümcenle konuşuyorsan sorun yaşamanız çok normal:31:

herşey bir yana da sen kocanı sevmiyorsun sanırım sevmediğin bir insanla aynı evde yaşamak ne acı!!! daha önce buna çözüm bulmalısın arkadaşım

Diğer konunuzu okudum "yiyenleri var hele şeytan kılıklı yaramaz, şımarık, asalak ve salak çocuklar biri 3 diğeri 6 yaşında ama görseniz boğasınız gelir benim boğasım geliyor":53::53::53::53:

Tam oturmama, söz dinlememe, karıştırma, keşfetme yaşındaki 3 yaşındaki yavruya şeytan, asalak, boğasım geliyor diyebiliyorsanız. Lütfen çocuk yapmadan 10 kere düşünün.

Böyle yazdığınız gibi davranıyorsanız zaten ne anlayış ne sevgi nasıl bekliyorsunuz anla(ya)mıyorum. Pes:53:.

Geçen sen bakırköylük olmadın ama munenin operasyonuyla topluca biz hapishanelik olduk:20:

Ben de üslubun ve kullandığın kötü kelimelere dair eleştiricem. "üslubumu beğenmeyen falan fişman" demişsin ama sen bu üslubunla görümcene yaklaşıyorsan ve kız barışalım diyorsa öp başının üstüne koy.

Gerçekten bu konuda kendine çeki düzen vermelisin, samimi olarak söylüyorum, hatta bence o ilk mesajını düzenlemekle işe başla. O kadar itici ki, kayınvalidenin desenli german böcekleri, senin anlatımına yeğdir. Üslubun değiştiğinde çevrendekilerin sana tavrı da değişir merak etme.

Son düzenleme:
konu sahibi buraya daha düzgün üslupla derdini, sorununu yazarsan inan ki insanlar sana daha cok yardımcı olacaklardır.

hic düsünüyor musun buradaki insanlar neden sana bu kadar tepki gösteriyorlar??

Okurken gerildim resmen, bu nasıl bi kin, nasıl kötü bi kalp...

Merhamet yok, edep yok, sevgi yok, saygı zaten yok...

Ağzım açık kaldı resmen, söylenecek söz yok size. Ne size ne yazdıklarınıza. Allah ıslat etsin sizi ne diyeyim.

Ben de gülüyorum ama pek hayır olmuyor natlus topiclerinin sonu.
Yine ban yemesek bari :ssz::ssz:

natlus, hala anlamamakta ısrarcısınız. Burada kimse görümceler, kayınvalideler
mükemmel diye yorum yapmamış, tüm konu dahilindeki mesajları okudum. Sizin
üslup sorununuz olduğunu belirtmiş tüm yorumcular. Biri için de 'Haklısınız arkadaşlar
ama çok bunaldım, ondan söyledim.' demediniz. Israrla insanları yermeye devam
ettiniz.

Burada görümcesinden, kayınvalidesinden dertli olanlar bile sizi uyarıyorsa, bir durup
nefes alın. Ve benzer topikleri okuyun. Daha zor durumda olduğu halde kimse kimseyi
aşağılamadan yorum yapabiliyor, bir sürü kişi de yardımcı olmak için çırpınıyor. Size
yapılmıyorsa bunlar, bir nedeni vardır mutlaka.

haklısın bir kişi iki kişi bana hatalısın dese önemsemem.o yanlış biliyordur ya da beni çekemedi derim ama herkes bana yanlıştasın derse derim ki herkes beni çekemiyor,sevmiyor ya da herkes aptal olamaz.herkes bana yanlışın var diyorsa yanlıştayımdır.bir oturur düşünür özeleştiri yaparım.natluscum bunu sen de yap ergen değilsin 34 yaşında bir kadınsın.ölüm var.hep kötülük hep kötülük nereye kadar?neden içini kinle dolduruyorsun.bu sadece seni mutsuz eder.bak ne kadar huzursuzsun ki evinde net bile olmadan telefonlarla buraya konu üstüne konu açıyorsun.hem psikolojini mahvediyorsun hem de öbür tarafını yıkıyorsun.herkes kötüyse sen iyi ol ne kaybedersin?

Son düzenleme:
Back
X