herkesın kaynanası gorumcesı akrabası eşi dostu ıyı bır gelınler kötü, hepınızınkı melek hepınız cok memnunsanız ne ısınız var burda bu platformda, esı ıle aılesı kaynanası gorumce eltısı ıle sorunları olan konu acılan bır platform degılmı burası madem memnunsunuz gelınler kötü yada ben kötü gelınım, kotu olsam burda yazmam yapıcamı yaparım real hayatta, kötü olsam, ınsanın gorumcesı kotu olamazmı kardesım kına gecemde kırmızı tuvalet kafasında da kocaman kırmızı bır tac takan gorumce gordunuzmu sız, nısanımda beyaz gelınlıgı andıran sacında gene kocaman gul koyduran, benmı yoksa gorumcemı olgun kıskanc fesat hangımız, sıze evımde daha 2 ay lık gelınım yemege cagırdım evımde yıkılmadık kırılmadım kırlenmedık yer kalmadı, allah ınancı olan lar vıcdan sahıbı olanlar sız yenı evlı olcaksınız ve yasadıklarımı yasıcaksınız hey gıdı heyy seytan yılan demeyı bırakın sacbas yolarsınız be, bırakın burda yalandan bana kibarcık oynamayın dürüst olun benım gıbı samimi yazın.
Bırakın ne giymişse giymiş. Sizin gelin olduğunuzu o düğüne gelen herkes biliyordur emin olun.
Geçen gün bir düğüne gitmiştik. Gelinin kardeşi bembeyaz gelinliğe benzer bir elbise giymişti.
Buna dikkat eden bazı insanlar, gelini değil kardeşini eleştirdi. Yani onun öyle giyinmesi, buna
önem veren insanlar tarafından geline değil, kardeşine yorum yapmalarına neden oldu. Sizin
için de öyledir, sıkıntı yapmanıza gerek yok. Hem belki kendi düğününde heves etti bunlara,
o zaman gönlünce olmadı, şimdi yaptı. Ne var bunda. Ucunda ölüm mü var. Geçti gitti bile
ama size baki kalan kendi kendinizi yemek oldu...
Evinize geldiğinde de çocuklarına sahip çıkmadı, çocuklar da evde yaramazlık yaptı diyelim.
Onlar çocuk, kestiremiyorlar birşeyleri. Düşünün bunlar, ölen kişileri bayılmış sanıyorlar,
o denli habersizler dünyadan. Size kasıtlı yapmazlar yani. Anneleri uyarmamakla hata yapmış
olabilir ama ömür boyu da bu nedenden küs kalınmaz. Herşey bir yana duruma onlar çocuk
olduğu için ve kocanızın hatırıcı için sabredebilirdiniz. Eşya falan boş, bir kıvılcım, bir yağmur,
bir deprem yeter sizden almaya onları. Zaten mühim olsaydı ahiret hesabı mal mülk üzerinden
yapılırdı. ( İyice hocaya bağladım son günlerde