yok yok bızımkı aılesınden uzak yanı cok gelıp gıtmıyorlar
sadece aılevı sorunlardan annesı onlarla yasıyor o kadar
bazen bızde sebebsız y ere surat astıgını goruyoruz dun esımdede dedı kusmukı bıze dedım sallama olur oyle arada
yakın oturuuncada zırt pırt guler yuz gosteremıyorkı ınsan bılıyorsun
ama kendı kendınede duzelır o
mesela dıyelım abımle babam bı sekılde tartıstılar olurya ıslerın bır bolumu ortak cunku
abım kızar ıner evıne
yengem hıc bısey olmamıs gıbı oturur otururr asla pesınden gıtmez
ınsallah bende oyle olurum annem dıyor onun gıbı ol bak
gercı annem sımdı annesıyle oturdugu ıcın gezmeye beraber gıdıyolar annemı cagırmadıkları ıcın tavır alıyor cok uzuluyor ama bende takma dıyorum senelerce ınsandan bıktım coluk cocuk dıye bızı yerdı annem sımdı bende evlendım cocumla ayrı yerdeyım yengem annesıyle takılıyor anneme kafanı dınle dıyorum bende sele gezerım dıyorum
o sebebten yanı genede yengeme hıc ama hıc kızmıyorum
bende onumuzdekı hafta annem ve kv hıc sınemaya gıtmemıs ıkısınıde alıp sınemaya gıdeyım dıyorum
ben bu aksam kv gıdeyım anne keske bır kız cocugun olsaydı dıyeyım
kv evinde bende yapıyorum yaa o bana kalk yap demiyor yemeğini falan yapıyorum onun çok işi olduğu zaman he ama temizlik yaptırmaz çok titizdir kendisi birisi yapınca peşinden bi daha yapıyor bende yapmıyorum
pastaa benı ark ekledın yengemle ıkımızın ıkı resmını ekledım :)
kv evinde bende yapıyorum yaa o bana kalk yap demiyor yemeğini falan yapıyorum onun çok işi olduğu zaman he ama temizlik yaptırmaz çok titizdir kendisi birisi yapınca peşinden bi daha yapıyor bende yapmıyorum
aynen benim de öyle cnm bulaşık yıkarım ama temizlik olunca bende yapmam çünkü kimsenin yaptığını beğenmez... Ha tabi hasta olursa o ayrı tabi....
Ya aslında var ya beni çok seviyo farkındayım ama rada bu gelgitler niye oluyo anlamış değilim...
Ben hastayken başımda nasıl ağladığını ve bana evde günlerce nasıl baktığını asla inkar edemem.. Hemde isteyerek canı gönülden baktı...her zamnda söylerim allah razı olsun diye... Bende herzamn ona bakmaya çalışırım.evine giderken boş gitmem... Asla saygısızlık etmem... O söylense bile susarım... Ilk kez gecen akssam konnustum o da çok kırıldığım için konuştum...ama işte arada böyle olunca da kızıyorum bende elimde değil insanım sonucta...
Yoksa sevmiyorum değil kendilerini.. Gerçekten çok seviyorum... Yeri geliyo kendi annemden çok sayıyorum...
Ya dua edinde anlasın benim değerimi..gerçekten çok üzülüyorum...
cnm ben her zaman yaparım ama kıymetim bilinirse kendimi de kimseye ezdirmem salak yerine koydurmam mesela ben kv. min evinde bi bulaşık bile yıkasam nasıl dua eder ellerin dert görmesin der hemen o zman benim daha çok yapasım gelir orda yemek yapsam hemen çok güzel olmuş nasıl yaptın der beğenir (gerçi benim yemeklerimi herkes çok beğenir ama) insanın o zaman hoşuna gidiyo işte
benim görümcem yok ama olmasını çok isterdim.kayınvalidenin kızı olsaydı da damat tarafıyla ugrassaydı.bana yaptıklarıı çekseydi.
ama şöyle bir duurm var bir elti var bende kayınvalide nasıl bagrına basıp kabullenmiş, senin ona yaptıgın analığı anası yapmıyordur dedim bir keresinde.her gun dualarımda Allahım benden uzak tut nereye kime yakın olurlkarsa olsunlar diyorum
ben diyorum işi düşünce arıyor diye. şimdide mail atmış işten çıkmak içn ne yapmam lazım diye. kaç gün çalışmam laızm diye. ordan bakınca avukat gibi görnüyorum heralde. bana yazana kadar google a yazsa daha kesin sonuç alacak ama illa benden teyit alacak yoksa rahat etmez...
cnm bizimkilerin arası iyi deil kp. herkese benim tek gelinim eslem der beni çok sever hep hediyeler alır kıymetimi bilirler bikere eltimle tartışmıştık kp. kızdı eltime sen adım atcaksın dedi öle o bana adım attı da öle konuştuk yoksa konuşmazdımm
ben diyorum işi düşünce arıyor diye. şimdide mail atmış işten çıkmak içn ne yapmam lazım diye. kaç gün çalışmam laızm diye. ordan bakınca avukat gibi görnüyorum heralde. bana yazana kadar google a yazsa daha kesin sonuç alacak ama illa benden teyit alacak yoksa rahat etmez...
sen adım atacaksın gibi tavırları da hoş karşılamıyorum.neticede kim haklıysa ona göre davranılmalı eger ki kimin haklı oldugu çok net değilse ikinizde birbirinizden özür dileyeceksiniz gibi ikinizde gelinimsiniz birbiriniizn bir farkı yok gibi eşitçi yaklaşımlar bence çok daha uygun
cnm haklı olan bendim kp. bildiği için öle dedi kv.m sen küçüksün boşver uzatma falan dedi bende benden özür dilemezse barışamam konuşmam dedim ondan haklı bendimm eltimde bunu bildiği için uzatmadı ilk adımı o attı
Benim gorumcede benim hamile olduğumu öğrendikten 2 ay sonra gitti hamile kaldı şimdi doğurdu kv ve gorumce durmadan bebegini benim bebgimle kiyasliyor. Kendini benimle kiyasliyor öyle cahilki daha kan uyusmazligi ne bilmiyor bana sizde kan uyusmazligi var bebek sakat olmaz inşallah demezmi hamileyken. Benim kan grubum pozitif eşimin negatif bayan negatif olursa eşi pozitif olursa uyuşmazlık olur dedim bön bön baktı yüzümebana uzak allaha yakın olsun
:)) iyi işte elti de kötü niyetli değilmiş.olur böyle şeyler deyip uzatmamak lazım ve hep iyi niyetli olmak, neticede Allah her şeyi biliyor.kalbimize ve niyetimize göre muamele etsin inşaallah
Belki burası yeri değil ama bende de bi kaynana var...
Gören nasıl sessiz nasıl sessiz o öyle diyo... Ağzı var dili yok diyolar..bende haaa evet öyledir diyorum...
Aahhhhh bi de eşimle bana sorun nasıl sessiz... Dili var ağzı yok bence tam tersi....
Düşünün ki bela bile okuyo bize....
Sebebi de hemen açıklıyorum.... Bizim arkadaşlarımız eşleriyle bize gelmişti... Neden onu çağırmadık diye....
kızlar bence bunlar fazla içli dışlı olmaktan oluyor başta çizgiyi koyucaksınız ne o sizinle ne siz onunla fazla laubali olmıcaksınız öyle olunursa bir daha dönüşü olmuyor bana niye yapmadın bana niye almadın beni niye çağırmadınlar başlıyor o zaman işte
pastaa benı ark ekledın yengemle ıkımızın ıkı resmını ekledım :)
kac yasında
7 aylık hamıle dıyen sendın dımı
kac yasında
7 aylık hamıle dıyen sendın dımı
sen de söle intenetten araştır ben bilmiorum dee
Benim gorumcede benim hamile olduğumu öğrendikten 2 ay sonra gitti hamile kaldı şimdi doğurdu kv ve gorumce durmadan bebegini benim bebgimle kiyasliyor. Kendini benimle kiyasliyor öyle cahilki daha kan uyusmazligi ne bilmiyor bana sizde kan uyusmazligi var bebek sakat olmaz inşallah demezmi hamileyken. Benim kan grubum pozitif eşimin negatif bayan negatif olursa eşi pozitif olursa uyuşmazlık olur dedim bön bön baktı yüzümebana uzak allaha yakın olsun
canım görümcem 29 yaşında ben 27
canım ben asla bişey saklamamki. biliyorsam söylerim ki söyledim bile.. ne zaman işi düşse arar 1 kere bile geri çevirmişliğim yoktur. inan hep iyiliğini isterim ama sinir olyuorum. hem ona hem kendi huyuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?