buarada 7 senedır bır hanım kızın gorumcesıyım
da once demıstım gofretto cok ıyı anlasılıyoruz bız arada cocuklardan sessız sedasız bozusuyoruz ama seslı bı sekılde kımse kırgınlıgını dıle getırmedı
buarada gene bıseye kızgın pek pas vermıyor bende sallamıyorum yarın aksam ona gıdıcem bı baktınız can cıger kuzu sarması
ama bırbırımızıde kımseye vermeyız konusmayız aramızda bıle bozustugumuzu sesllı dıle getırmeyız
aramızdakı ılıskıye kımse karısmaz ne abım ne annem ne babam
kendısı benden buyuk ısmıyle hıtap ederım
benımde abım var hıc kızkardesım yok
yengem var ıste yanı oda oyledır bı gıdersın aboov super bı bakarsın surat bınparca
anlamıyoruz ama alıstık ona
ama cok ıyı bırısıdır
ısım var yetısemıyorum desem ıs yerını kapatır cocukları annesıne bırakır hızır gıbı yetısır
bende ona yaparım keza bayramda kurban kestık hepımız onlar 1.gunu koye gıttıler
etlerını dogramadan parca parca dolaba yerlestırdım evını topladım cocukların gardolabını katladım koydum onların dolabıda cogu kez toplamısımdır evını supurdum
cok sevındı
1-2 hafta sonra mısafır gelecektı hafat ıcı oglen yemek arasında benım eve gıtmıs evımı sılmıs supurmus ekmek arası yapmıs yemıs yıkamıs bırakmıs
valla cok ısterdım gorumcem olsun
ooo seninki iyiymiş yaa ben onda gün falan olucaksa akşamdan giderim kv.mle altlı üstlü oturuyo eltim ben uzaktayım sabah kalkar gider evini süpürür silerim çocuklarına bakarım misafir varken beş dakka oturmam bulaşıklarını yıkarım misafirler gider yine süpürürüm evini o bende gün oldumu misafirlerden sonra gelir öle bi bulaşıkları toparlar misafirlerden önce gider ama artık bende yapmıycam eşim bile dedi yapma bi daha diye düşün ben ameliyat oldum 1.5 ay önce 4 gün sonra geldi geçmiş olsuna ben daha yatıyorum ama onlar geldi diye kalktım yemek yaptım 3 çeşit alalacele öyle ağırladımm napıyım bundan sonra bende yapmamm
Belki burası yeri değil ama bende de bi kaynana var...
Gören nasıl sessiz nasıl sessiz o öyle diyo... Ağzı var dili yok diyolar..bende haaa evet öyledir diyorum...
Aahhhhh bi de eşimle bana sorun nasıl sessiz... Dili var ağzı yok bence tam tersi....
Düşünün ki bela bile okuyo bize....
Sebebi de hemen açıklıyorum.... Bizim arkadaşlarımız eşleriyle bize gelmişti... Neden onu çağırmadık diye....
Gören nasıl sessiz nasıl sessiz o öyle diyo... Ağzı var dili yok diyolar..bende haaa evet öyledir diyorum...
Aahhhhh bi de eşimle bana sorun nasıl sessiz... Dili var ağzı yok bence tam tersi....
Sebebi de hemen açıklıyorum.... Bizim arkadaşlarımız eşleriyle bize gelmişti... Neden onu çağırmadık diye....
ay bende eltıyle anlasamam onu rakıp gorurum e rakıbım sonucta gercı annem bana hep der bak sen ılksın sakın dıger gelınlerını daha cok sevmesıne ızın vermekımseye ozendırme kadına ıyı davran der kayınvalıdem ıcın
ama eltıme bılmıyorum eltıyle aramızda rekabet olur ıllakı dıye dusunuyorm :S
of ben kıskanırım kendıme hakım olamam ama gorumcem olsa ıllakıde onu yola getırırım dıye dusunuyorum tabı bılemıyorum
samımı olurdum herhalde ben kalmaya fılan bol bol cagrırdım
benımde abım var hıc kızkardesım yok
yengem var ıste yanı oda oyledır bı gıdersın aboov super bı bakarsın surat bınparca
anlamıyoruz ama alıstık ona
ama cok ıyı bırısıdır
ısım var yetısemıyorum desem ıs yerını kapatır cocukları annesıne bırakır hızır gıbı yetısır
bende ona yaparım keza bayramda kurban kestık hepımız onlar 1.gunu koye gıttıler
etlerını dogramadan parca parca dolaba yerlestırdım evını topladım cocukların gardolabını katladım koydum onların dolabıda cogu kez toplamısımdır evını supurdum
cok sevındı
1-2 hafta sonra mısafır gelecektı hafat ıcı oglen yemek arasında benım eve gıtmıs evımı sılmıs supurmus ekmek arası yapmıs yemıs yıkamıs bırakmıs
valla cok ısterdım gorumcem olsun
ayy allahım yaa napıcakmış gençlerin arasında acaba gıcık şeyyy
Bi laf vardır pastacım...
[sıze=3][ı]''görümce görümce,görmiyeyim ölünce''[/ı][/sıze]
seninki de o hesap olmuş..benim görümcem yok ama kaynım görümcem gibi
ooo seninki iyiymiş yaa ben onda gün falan olucaksa akşamdan giderim kv.mle altlı üstlü oturuyo eltim ben uzaktayım sabah kalkar gider evini süpürür silerim çocuklarına bakarım misafir varken beş dakka oturmam bulaşıklarını yıkarım misafirler gider yine süpürürüm evini o bende gün oldumu misafirlerden sonra gelir öle bi bulaşıkları toparlar misafirlerden önce gider ama artık bende yapmıycam eşim bile dedi yapma bi daha diye düşün ben ameliyat oldum 1.5 ay önce 4 gün sonra geldi geçmiş olsuna ben daha yatıyorum ama onlar geldi diye kalktım yemek yaptım 3 çeşit alalacele öyle ağırladımm napıyım bundan sonra bende yapmamm
gelin-görümce çok tatlısınız,maaşallah diyeyim
burada ne konular açılıyor,vay efendim dolabımı karıştırmış,vay efendim temizlik yapmış ne hakkı varmış,ne hakla evime girerler v.s v.s.
ayyy gülücüüüükkk sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün
eslemcim Allah rahmet eylesin dedemin bir lafı vardı ''bana taş atana ben ekmek veririm'' derdi hep sen yine yap yapıcağını o yapmazsa onun sorunu herkes görümcesinden pek dertliymiş benim kişisel bir sorunum yok bazen tabi bana da laf sokulduğu oluyor ama kaale almıyorum çünkü ben karşılık verirsem uzayıp gidicek konu ve zaten eşim kör değil herşeyi görüyor duyuyor kendi biliyor ne nedir ne değildir diye sonuçta ben de zaten kavgayı laf sokmayı seven bir insan değilim tabi insan çok çok iyi anlaşamaz saygı olduğu sürece insan terbiyesini bozmamalı diye düşünüyorum
cnm ben her zaman yaparım ama kıymetim bilinirse kendimi de kimseye ezdirmem salak yerine koydurmam mesela ben kv. min evinde bi bulaşık bile yıkasam nasıl dua eder ellerin dert görmesin der hemen o zman benim daha çok yapasım gelir orda yemek yapsam hemen çok güzel olmuş nasıl yaptın der beğenir (gerçi benim yemeklerimi herkes çok beğenir ama) insanın o zaman hoşuna gidiyo işte
ya sımdımesela kv benım yatak odama ansızın gırse dagınık olursa yenıyız ya daha utanırım ayıolarmı dıye
ama zaman gecınce perde patlar herhalde alısırız
yengem ıyı benım bende belkıde ondan dolayı ıyıyımdır bılemıyorum bı gun yenı evlenmıstım dedım agda yaptırıcam kuafore gıdemedım dedı ben gelırım gıt eve borek yap gıttım cocugu anneme sattım boregı koydum 7 gıbı geldı 2 saat agda yaptık bırbırımıze 9.30 gıbı annelerımız geldı buarada abımler kayınvaldıesıyle annemın alt katında yasıyorlar
yemek yedık vs
yanı oluyorum bıtıyorum desen yetısır yerı geldıgınde bızım annelerımıze yapmadıgımız seyı yapar onun bana ısı dusmez cunku annesıyle halelder bende onu evden gezmeye gıttıklerınıde eve gıdıp temızlık yaparak karsılıgını verdıgımı dusunuyorum sonucta tek taraflı olmaz
ya tabi salak yerine koydurmıcaksın kendini ama mesela sen yaparsın yaparsın bir kere yapma sen ne yaptın ki olur
tekrar maaşallah diyeyim,her şey karşılıklı anlayışta bitiyor.
bizim gelinimizde şu var.kendi tarafına her zaman daha farklı davranıyor.mesela gelinleri ne yaparsa yapsın peşinde dolanıyor ama bizlerin en ufak işine gelmeyen cümlesi oldumu suratı asıp celalleniyor.hatta kendisiyle alakası olmayan şeyleri bile kendine yontabiliyorhalbuki gelinleri yapmadığını bırakmıyor
aynen cnm orası öle ama eltimin evinde bi iş yapmaya mecbur da değilim yapmayınca kimse bana yapmadın demeyede hakkı yok ama kv.min evinde yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?