Görümcesinden dertli olanlar...

güzel söz inş.lahh bulurlar canım.
Unutulmuyor, hayallerler iyi niyet maddi manevi tüm imkanları seferber ediyorsun ama karşı taraf uyanıklığa kaçıncı ve bunu gözüne sokarcasına belli edince içine işliyor.

Allaha havale edelim..

aaayy benim görümcem yok çok şanslıyım..
herkez söylüyor ne kadar şanslısın diye

sonuçta hem k.v hem görümce çekilmez olsa gerek..

Son düzenleme:
benim görümcen yok ilk isteme olucağı zaman ananem görümcen yok ne güzel çöpsüz üzüm demişti anlamamıştım ne demek istediğini ama burayı okudukça anlıyorum yavaş yavaş hepsi bir olmaz tabi ama sorunlar oluyor nasılsa,

pastaa ; eşin ve ailesi görümcenin nasıl olduğunu biliyorlarmış nasılsa sende umursamamaya çalış hem sinirlerini yıpratmazsın hem de verebileceğin en güzelş cevabı vermiş olursun o da çatlasın sinirinden umursamıyor beni diye...

kesinliklee evet. en kötüsüde kendilerini akıllı sanmaları.. çok ayıp çok. ama üzülmeyelim gün gelir devran döner sonrada hesap döner

çöpsüz üzüm güzel tabirmiş canım. anneler en çok bilenler bu konuları tabi. yaşamışlar vakti zamanında..
canım elimde olduğu kadar umursamamaya çalışıyorum ama burnumun dibinde bitince sürekli maalesef elimde olmadan takıyorum bu sefer. canım ailesi onu biliyor tarzında bişi söylemedim herkesin yavrusu annesine-babasına melek görünür. kesin ailesine göre o haklıdır. ama muhtemelen benide kırmamak için susuyordur kv ve kp. ama saolsunlar benim saygısızlığım olmuştur onlara karşı ama onların bana karşı olmamışlardı. onlar çok iyiler çok şükür. görümcede devede kulak kalıyor ama işte batıyor. yapcak bişi yok

kızlar eskiden beri tek istediğim şey kendi yaşıtım bi görümceydi şimdi görümcem yok çok üzülüyodum ta ki yazdıklarınızı okuyana kadar şimdi iyiki yokmuş diyesim geldii

kesinliklee evet. en kötüsüde kendilerini akıllı sanmaları.. çok ayıp çok. ama üzülmeyelim gün gelir devran döner sonrada hesap döner

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler. Biraz empati yapabilseler.
Bende görümce adayıyım, ilerde belki gelinimizde benden memnun olmayabilir, ama kendi başıma gelen ve çok üzüldüğüm şeyleri
inşallah karşı tarafa yaşatmayacağım. Ben görümcemin beni sevmesini beklemedim beklemiyorumda ama azcık kıskançlık bencillik duygularını bastırabilseydi.

Erkeklerin bazılarıda eşlerini el üstünde tutarken ailelerini unutuyorlar buda doğru değil. Herkes yerini ve haddini bilse sorun kalmayacak.

kızlar eskiden beri tek istediğim şey kendi yaşıtım bi görümceydi şimdi görümcem yok çok üzülüyodum ta ki yazdıklarınızı okuyana kadar şimdi iyiki yokmuş diyesim geldii

biz ablamlada çok iyi anlaşmıyorduk. bende istiyordum bir görmcem olsun kardeş gibi olalım. ama galiba çok samimi oldumki böyle değişti 180 derece :26: ilk başlarda bende ayrılmıyordu ne yapsa benden onay alıyordu da sonradan özgüveni tavan yaptı 1 yıl sonra

görümcem olsun ısterdım hee

bende eltı oplacak 2 adet bıde ben 3 adet eyvah yandık tutustuk
kayınvalıdeme soyleyımde bana bır gorumce yapsın hos ben bebek yaparsam korkarım oda yapacak arkamdan

çok haklısın canım. inşallah sen sorun yaşamazsın.

eşler konusunda da haklısın. benim teyzemin oğlunda da bu olayı görüyorum oda çok yanlış. benim eşim ama çok iyi bu konuda saolsun herkesi ayrı tutyor. bana asla ailesi hakkında laf söyletmez aileside bana söyleyemez. hoş bende söylenmem, ailesininde söyeleyceiini sanmam ya iyi niyetle bile olsa kendiniz konuşun der..

Aynen öyle, o tarz erkekleride kişiliksiz buluyorum, kimse sevmek zorunda değil eşlerinin ailesini ama saygı duymak zorunda bunu becerilmek herkesin harcı olmuyor. Bu ince çizgi yönetilemiyor ne yazık ki.

yok canım ben gorumcemle ayrı dusmezdım onu yanıma alırdım haftanın 3 gunu
hem sohbet muhabbet hem ev ısı hem gezmeye gıderken rahat olurdum hem kocamı rahat sıkayet ederdım
elti olunc ada fena ona aldı bana almadı ona yakın oturdu bana uzak oturdu
valal ben kıskanırım eltıyı
ama gorumcemı ıstedıgım gıbı cevırırdım

buarada 7 senedır bır hanım kızın gorumcesıyım

da once demıstım gofretto cok ıyı anlasılıyoruz bız arada cocuklardan sessız sedasız bozusuyoruz ama seslı bı sekılde kımse kırgınlıgını dıle getırmedı
buarada gene bıseye kızgın pek pas vermıyor bende sallamıyorum yarın aksam ona gıdıcem bı baktınız can cıger kuzu sarması
ama bırbırımızıde kımseye vermeyız konusmayız aramızda bıle bozustugumuzu sesllı dıle getırmeyız

aramızdakı ılıskıye kımse karısmaz ne abım ne annem ne babam

kendısı benden buyuk ısmıyle hıtap ederım

benim kız kardeşim yok abim var bi tek bizimde abimle aramız çok iyi bakalım ben nasıl görümce olcam başlarda kıskanırım biracık abimi ama tabi belli etmem ben iyi görümce olurum tabi gelinde iyi olursa annemi abimi üzerse bende onu üzerim benim anlaşamadığım pek kimse yoktur karşı taraf iyi olursa ben çok çok iyi olurum bende de elti var bi giderim can ciğer kv. ye inemem otur otur gitmee der bi dahakine giderim surat beş karış gülmez konuşmaz anlamadım gitti bende nasıl davranıcağımı şaşırıyorum

benımde abım var hıc kızkardesım yok
yengem var ıste yanı oda oyledır bı gıdersın aboov super bı bakarsın surat bınparca
anlamıyoruz ama alıstık ona
ama cok ıyı bırısıdır
ısım var yetısemıyorum desem ıs yerını kapatır cocukları annesıne bırakır hızır gıbı yetısır
bende ona yaparım keza bayramda kurban kestık hepımız onlar 1.gunu koye gıttıler
etlerını dogramadan parca parca dolaba yerlestırdım evını topladım cocukların gardolabını katladım koydum onların dolabıda cogu kez toplamısımdır evını supurdum
cok sevındı
1-2 hafta sonra mısafır gelecektı hafat ıcı oglen yemek arasında benım eve gıtmıs evımı sılmıs supurmus ekmek arası yapmıs yemıs yıkamıs bırakmıs
valla cok ısterdım gorumcem olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…