Görümcesinden dertli olanlar...

canım tam anlattığın gibi bi tanede bende var.. o bütün aileyi karştırıp duruyor annesine babasına eşime akıl hocalığı yapıyor maşallah üç kuruşluk aklıyla..

çok doğru bi yaklaşım. bardağın dolu tarafından bakmak lazım

canım bencede boşver sen kocanla mutlu ol yeter. zaten herkes öyle kimse ailesine laf söyletmek istemez. sizde düşünün haşarı bir kardeşiniz olsa eşiniz laf etse olsun o benim kardeşim öyle konuşma demezmisiniz. en iyisi canım yalnızken sende laf çarptır yada sana söylenen laflara bi güzel cevaplar ver. o zaman sus pus kalırlar. aslında en güzel yöntem safa yatarak anlamıyormuş gibi yaparak gülüp geçmek ama yapamıyorsan diye söylüyorum :)) kocanada söylerlerse aa aşkım yanlış anlamışlar ben öyle demek istemedim de zaten kocan sana hemen inanır emrak etme. tecrübemi konuştu? yoo hayır :))

canım tam anlattığın gibi bi tanede bende var.. o bütün aileyi karştırıp duruyor annesine babasına eşime akıl hocalığı yapıyor maşallah üç kuruşluk aklıyla..

eyvahh eyvahh. inşallah çok sık görüşmek zorunda kalmıyorsunuzdur. ki eğer öyleyse onu yanınıza almaktan başka çareniz yok bence. o değil güzin abla gibi hissettim kendimi. ama bunlar benim nacizane fikirlerim. terzi kendi söküğünü döekmez misali bi kendi görümceme yetemiyorum

ama neyse neticede psikoloğa gide gele psikolog yarısı oldum hepinize çare oluruuummmm

Benim görümcem yok.Ama ben görümceyim.Aslında herkes kendi hayatına baksa hiç sorun çıkmayacak.Kimseye karışmam kendime de karıştırtmam.Benim için kardeşimin mutlu olması önemli.Bence araya mesafe konulması şart.Bizim aramız çok iyidir su sızmaz ama ikimizde durmamız gereken yeri biliriz.Bu insanın kendini bilmesi ile alakalı. Eğer karşındaki durması gereken yeri bilmiyorsa bence bunu hissettirmelisin.

çok haklısın ben görümceme fazla taviz verdim. ne ettiyse ne dedyse ses etmedim. ama baktım suistimal ediliyor. lafları sokmaya başlayınca geri çekildi hemen. şimdide sadeece işi düşünce arar saolsun. çok düşüncelidir. hiç hal hatır sorma.ş şu varmı? bunu nerden alabilirim? cevabını alır teşekkürünü eder ve giderrr =))

ben görümcemle liseyi birlikte okudum çok yakın arkadaştık sonrasında abisiyle evlendim düşman kesildi evlendikden sonra arkamda iş çeviriyodu kaynanamı kayınbabamı doldurup üstüme salıyodu birlikte oturuyorduk o dönem şimdi ise ayrıldık rahatım çok şükür

ben de gelinleri kıskandıklarını düşünüyorum ama abilerinden değil. kendi kendilerine. tabiiki lafım size değil. kendi görümcem adına bide bikaç kişi daha gördüm.

kıskancak yanı olsa kıskanırdım belki
ama yengem beni kıskanıyo. çok kolay kilo veriyorum, o veremiyo sağolsun 50 küsür beden. diyetteysem ona sölemiyom aa ne güzel kilo veriyon diyo , o diyo benim kilo verme duruyo
kıskanmak kişilikle alakalı , kişinin zihni bulanıksa herkesi kıskanır.
bende de hem cinslerimi kıskanma özelliği yok
güzelse güzeldir, akıllıysa akıllı
ben kendime bakarım
umarım kötü görümcelerin hepsi farkına varır bunun.

Allah bozmasın canım.. benimkide bekarken peşimden ayrılmıyordu evlendi artist kesildi birde yalan söyleyince diyorumki bak böyle şöylemişsin neden bana yalan söylüyorsun bana diyorki evlenince herşey çok başka oluyor sende biliyorsun. ne biliceksem.. bende bişi değişmedi ama odaha evleneli 1 ay olmadan değişim başladı. demekki koca beklşyormuş bunulnca kraliçe kesildi başımıza..

waoooww tebrik ederim canım süper kilo vermişsin gerçekten. şu anda bende kıskandım :) xl'ım bende 44 ten yeni düştüm 42 ye. ama bu aralar göbeğim yine köpürdü Allah verede bebek neyim olsa

Ayyy Allahtan benim görümcem yok ama görümce gibi bi eltim var

Allahtan benden uzakta yasiyorlar hehehe :)

arkadaslar Allah yardimciniz olsun :)

ben görümcelerimle kkardeş gibiyim çok şükür öyle kıskançlıklar yok 6 aylık evliyim hatta beni daha çok el üstünde tutarlar bize emanet dye büük görümcem biraz oteriter laf sokmaları falan olur ama 2 dk sonra balım gülüm..

maşallah canım Allah bozmasın. ilk aylar bende iyiydim canım görümcemle. düşün 2 yılın sonunda bu hale geldik yani..

Bi gün kalablık halde oturuyoruz, görümcem eşi, kp, kv. ben ve eşim, görümcem babasına dönüp, keşke benim kpederim sen olsaydın baba dedi
Bu kızın patavatsızlıkları saymakla bitmez her aklıma gelen sinir oluyorum kendi kendime.
Kocasının yanında diyo adamda melek gibi nasıl denk geldiyse şansına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…