etmiyorum oglum yedi aylık bi kac gündür arıyo sanki cok özledide ver bi sesini duyayım die bende ya uyuyo diyip hemen mutfa geciyorumki sesin duymasın dieyada uyanıkken hemen agzına emzik veriyorum sesi cıkmasın die
öyle güzellim die konusanlarada gıcık olurum haaaaaaaaa bide tabi müstahak onlara bundan snra kozlar benim elimde çocuk olunca kaynananın sesi cıkmıyo eskiden eşimi fişeklerdi şimdi bişey demiyomuşafferin kız iyi yapıyosun
öyle güzellim die konusanlarada gıcık olurum haaaaaaaaa bide tabi müstahak onlara bundan snra kozlar benim elimde çocuk olunca kaynananın sesi cıkmıyo eskiden eşimi fişeklerdi şimdi bişey demiyomuş
bendede kaynana kayınpeder yok hiç tanımadım kendilerini yıllaaaar önce ölmüşler amaaaaaaaa iki tane görümcem var bide eşimin teyzeleri var(dı)...
önce ettiler hayatımın içine tamm sıvamaya geçtiklerinde "hele orda bi durun siz" dedim...
veeeeeeeeeeeee savaş başladı....
şimdilik ben kazandım gibi ama maç 90 dakika tabi....
Ne yapmışsında hayalleri gerçekleşmemiş acaba?
iyide eşin kötü bi niyeti yok saka yapmıstır saka gbi yaklasırsa o kadın daha cok tavuk buku gbi bulasır durur iş kocalarda bitiyor hanımlar herkes haddini bilmeli !onu bunu evliliğine olur olmaz karısttırtmamalı
ya şu eşlerede okadar sinir oluorum ki valla ben yalnızken lafı sokuyorum kimse bana karşı bişey diemiyo agzının payını veririm eşimle kavga etsem bile kimseye ezdirmem kendimi benim anam beni bi daha dogrmayacak eşime derim bana tavır yaptı die 3 aydır gitmiyorum görünceme kardeşinide hiç akşam aramaz ki ben yokken yanında rahat rahat konuşsun die anasıda öle yapıyodu ben eşime ne biçim babanne bu dedim hiç aramıyo torununu hep seni gündüz arıyolar die her halde oda fırca attıannesine şimdi dedigimgibi üst üste arıyo
:)) enim de var birtane 20 tane görümceye bedel allah düşmanıma vermeye yarabbim
kendinden başkasını beğenmez kendi çok akıllı zeki ( tabi kendince) ögle
ben böyle bir kişilik görmedim,süürekli eşimle konuşmalarıma karışır
ben eşimi oy senin o küçük gzlerini yerim badem suratlım diye severim
seviyorum kkötü de bişey demiyorum ki onların yanında da sevmem
gizli odada severim ,pat dalar odaya
kardeşim çocukmu doğru konuş,ne biçim seviyon salak manyak ne gelirse agzına sayar
tabi ben gaile bilem almadıgım için aldırmam cvp da vermem kendi kendine konuşur
eşim kızar sanane der ama duyan kim
eşim hep derteklerdi beni.halada öyle belki ama görümcemle bir hafta falan küs kaldılar.ondan sonra ne olduysa oldu.sarılmalar öpüşmeler nispet yapar gibi.kaynanam ameliyat oldu 2 ay önce falan.ben her hafta sonu oradaydım.bi kere gık demeden.hafta içide gidiyordum.yinede yaranamadım.annemle kaynanam arası mesafe 15 dk yürüyerek.benim evimde minibüsle 45 dk.dün annemlere gittim tatildim.oda 2-3 saatliğine.küçük kardeşim var çok ısrar etti diye. eve dönüşte eşim telefon etti naber falan diye bende anneme gittim eve dönüyorum dedim annemlerede ugradınmı dedi hayır dedım iyi dedi kapattı telefonu.konuşmuyoruz o andan beri.beni sinir ediyor illaki ugraşmak zorundamıyım,o her annesıne gittiğinde bize ugruyormuş gibi trip yapıyor sinir oluyorum.
ben o kör kepçenın varyaa.....salak manyak dıycek hee bakışımla hızaya sokarım yavaş gelsın.....
Görümce kelimesinden bile nefret ettirdi saolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?