Görümcesiyle sorun yaşayanlar gelin dertleşelim...

nasıl tahammül ediyorum bende bilmiyorumm...bi gün saçını başını yolucam artıkk bütün ipler kopacak o zaman..hasta ruhlu kadın..
bence biz onlara insan gibi davranıyoruzyaa onlarda kendını bişey sanıyorlarr...kaynana gibi yetiştirip kendılerini ilerde gelinlerinin başına bela olmak için yaşıyorlar...

Kocamin butun ailesinin icinde tek iyi insan diye dusundugum kisi benim gorumcem kaynanam beni her kotulediginde gorumcem o kiz bizim kulturumuzu bilmez hem yasida genc zamanla alisacak ama 3-5 yil gececek ugrasmayin demis baskalarindan duydum kocamdan gizli bi camasir aldim yazin kendininmis gibi torbalari tasimisti ama malesef senede 1 kere gorusebiliriz ancak iyi oldugu icin uzakta sanirimmmmmm

bende geri kalanlardan cekiyorum konu sahibininde allah yardimcisi olsun cok zor bi kadin bi kadina bunu niye yapar anlamam

ne kadar şanslısınn...uzakta olsa bile görümce kötüyse herkesi etkiliyor.kaynananı kayınpederini evdeki herkesi aşılıyor...diyorumya kaynanam bana bir iyi davransa görümcem çığlık çığlıga kalıyor anne nazlama şunu diye.

valla bastan sona kadar yazdıgınız herseyi düşününcee en iyisimi siz görümcenizi bir akıl ve ruh saglıgı hastanesinin önüne bıakın baska söyencek bişey kalmor artık cünkü hiç normal tepkiler deği bu yazdıklarınız. bide sunuda unutmayın inan etrafımzda bizimde gereksiz ve can sıkan isanlardan epeyi var önemli olan kendimizi bırakmamalı ve meze olmamalıyız elimizden eldince nabalım

keşke yapabilsemm keşke cevabını verip susturabilsemmm.ama hasta üzülmesin bişey falan olur diye diye kendı pskolojımı bozdum
kafaya takmamayı çok istiyorum ama pek mümkün olmuyor.hem bana nasıl davranıyor hemde geçen gün.hep beraber tatile gideriz falan diyor..tatilimi zehir edecek resmen.

allah herkese sabırlar versin gelin olmak zor iş bende görümce olacağım hemde iki geline allah iyi gelinler nasip etsin kardeşlerime bende onlara oyle bir görümce olacagımki benmkiler utansın :)

Son düzenleme:
valla arkideşler ben çok şanslıyım.bende de iki görümce var birde elti.eltim mükemmel biri kardeş gibiyiz alınganlık tavır laf sokama ne gezer aramızda sırdaşız da.ama görümcelerde kendi aralarında iki kardeş sadece kendilerini severler.ama ben eşimden yana çok şanslıyım huylarını bilmezdim ilk başlarda çok yakın davrandım koştum herşeylerine aramızda ne bir söz ne bir laf hiç bişey gecmedi ama ben hep kötü oldum hep arkamdan konustular ve allah ya hepte kendi kulaklarımla şahit oldum.eltime de aynısını yaptılar.hatta benim yanımda eltime eltimin yanında da beni konusuyorlar.tabi su an konusamıyorlar hadlerini blidirdik çünkü.eşim evlendiğimiz ilk günden beri derdi de inanmazdım.4 kardeşler iki kız iki oğlan.kaynımla eltim mükemmeller.eşimde erkek kardeşiyle çok yakın.ablaları içinde hatta babası ve analığı için ilk günden beri uzak dur mesafeni koru dik dur ezik durma havalı dur... hep boyledir.asla ezdirmez beni laf bile ettirmez hoş yanımda kimse laf etmez yuzume bni çok severler ama arkamdan abowwwwww :):) alıştım artık huyları bu napalım dedikodu fesatlık çekememezlik yasam standartı olmuş benim görümcelerin :) ne onlardan daha iyi durumdayım nede daha güzel ne bir lafım var ne bir saygısızlığım ama ben gelinim ya napalım kardeşlerine yakıştıramıyorlar :) her laf arasında sende görümce olacaksın diyorlar benimde iki erkek kardeşim varda bende olayımda sizde utanın derim hep içimden :) ama eltime nzaran beni daha çok severler ve her fırsatta dile getirirler durum boyleyken bile beni çekiştirrler ne tuhaf demi inanın anlam veremiyorum :)

kimsenin hayatımıza burnunu sokmasına izin vermemeliyiz.her zaman mesafelı durmalıyız ki bizlerden çok şey beklemesinler.Görümce olan bir arkadaşım var. abisinin nişanlısı için konusuyordu. Kız hergün gelıyormus. kayınvalıdesıyle fotograflar falan cekılıyormus ,opuyormus ,kucaklıyormus. Birden degıstı elını ayagını cektı dıyor. Önceden bu kadar laçka olup sonra mesafe koymaya kalkınca olmuyor işte. İllaki kız durduk yere cekmemıstır ayagını, Mutlaka karsı tarafta da suc vardır ama ben her zaman için mesafenın faydalı olacagını düşünüyorum

heralde görümce ve kaynanasından çok çekenler aynısını kendı gelin görümcelerine yaşatıyor.yazık valla insanları anlamak zor ömür törpüleri resmennn

bütünüyle astamam sana katılıyorum kardeş cünkü fazla muhabet b ..k cıkarıyor daha daha dha fazlası isteniyor sonrada sonrası berbat illaki görüsülür ama belli zamanlarda belli bir mesafeyle tamamen haklısın:112::112::112:

pöfffffffffff nasıl bir kadın bu ya ciddi sorunları var senin yazdıklarını okurken ben gcık oldum

en şanslı beniiimmmmm:)))))))

görümcem yooookkkk:))))

Allah sabırlar versin arkadaşlar... Allah'a çok şükür eşimin bir kız kardeşi yok.

bravo duygularıma tercüman oldun.Kadın evde yokken de maşallah ruhu bizimle .ne derse emir oluyor beyimize.biz acaba görümcelerlemi evlendik.ne dersiniz?

vallahi öylee...kadın kendi görümcesıne neler söylüyor bendende sevgi bekliyor.ona itaat etmemi istiyor.bence görümcelerde ego eksikliği var bunuda gelinler üzerinde gideriyorlar...bide ağızları açılınca onlar mutlu olsun biz karışmayız bilmem ne derler.huzurumuz sizlerin yüzünden bozuluyo haberiniz yokk.

Benim görümcem yok o yüzden şanslı mıyım değilmiyim bilmiyorum.Ama ben görümceyim.Gayet güzel anlaşırız.Ama bende haddimi bilirim hiç bişeylerine karışmam eleştirmem.Öylede olması gerekir.Aksine o arar benden fikir alır.Hem çok samimiyiz ama arada yinede görünmeyen bir sınır vardır saygı vardır.Sonuçta herkesin kendi hayatı, evlilik iki kişiliktir.Onların mutluluğu bizi mutlu eder,huzursuzluğu yine bizi üzer.Keşke herkes böyle düşünebilse kimse kimsenin yuvasına karışmasa.

nişanlıyken eşimle kavga ettiğim zaman hemen bi şekilde öğrenir gelir benı tehdit ederdi kardeşimi üzemezsin bilmem ne.kardeşimin bilmesine gerek yok derdi konuşmanın sonundada..halbukı kendı görümcesi bunu yapsa cıngar çıkarır...

ben artık bıktım bu entrikalardan ya.eşim sanki onun kocası,parmağında oynatıyor artık sinir oldum.ağzımı açmıyorum zaten de görüşmüyorum ama kadının kendi yok ruhu hep bizimle .Allah kurtarsın diyorum başka da elimden şimdilik birşey gelmiyor.size birşey diyeyim mi kocalarda hayat yok,gerisi boş,Biz daha çokkkkk görümceler yüzünden çıldırırız

aynen öylee.kocaya güvenmemek lazımmm ve bu hayatta yalnız oldugumuzu unutmamak lazım bence...

arkadaşlar minik bi sorum olacak...
23 nisan günü ben çalışmadım eşim işe gitti.öğlen annem aradı bize gelsene napıyosun ewde tek başına falan dye.gitmek istemedim aslında küçük kardeşim var oda ısrar etti 12 giibi evden çıktım.minibüsle 40 dk sürüyor yol.neyse 1 gibi annemlerdeydim benim için yemek falan yaptık.4 gibide ordn çıktım eve gitmek için tekrar minibüse bindim.o anda eşim aradı napıyorsun diye.bende annemlere gittim şimdi minibüsteyim dedim.bize ugradınmı dedi (annesı gile) annemlerde arada 15 yol mesafesi var yürüyerek.gitmedim dedim.iyi tamam dedi kapattı.ve o günden beri benimle konuşmuyor.gerçi bende konuşmuyorum.o günün akşmı pc aldı benden gzli bişeyler yapıyor.int.geçmişine baktım cicişlerin fotograflarına bakmış midem kalktı...ertesi gün işteyken mail attım. Mail şu :

Bunun için bana surat yapıosan hiç konuşma benle .iyice bi haller
oldu sana önceden böyle şeyleri takmıyodun.artı takıcak bişeyde
yoık.sen her annenlere gittiğinde bize ugruyomusun eger ugruyosan bu
suratı yapmaya hakkın var ama öyle bişey yok her size ugradıgında bize
ugramıyosun kavga etmeye bahane arıyosan biliyim ona göre
davranıyım.bişey demeye kimsenin hakkı yok zaten.çocuk gibi davranma
cicişlerin fotograflarına bak git terbiyesiz kendıne
bakmadan benı yargılamayamazsın !

Mailden sonra benı aradı işim var dedim konuşmadım.ondan berı konuşmuyoruz..sizce ne yapmam lazım?

Biz nisanliyken, esimin iki kez nisani atmasina sebep olmustu.
Evlendikten sonrada fitneliklerine devam etmeye baslayinca, esime actim agzimi yumdum gozumu.
Nisanliyekn nisani atmak kolaydi, simdide bosayacak misin beni diye?
Bosa da sende beni, ablan rahatlasin, sonrada onun bulduguyla evlen demistim.
Ama nasil bir sinir harbiyle bilemezsiniz hanimlar.
Sonuc simdi ortada:)

Ay vallahi bahane ariyorlar yok yere.
Huzurun bozulmasindan bu kadar cok mu zevk aliyorlar?
Birde su igrencligi anlamiyorum ben, baska kadinlarin fotolarina bakmakta noluyor?
Bu aldatmaya girmiyor mu?
Karisi yapsa nasil tepki verir acaba?
Vala cnm gecen hafta kayinvalidemle konusurken, ters birsey soyledi bana(ilk defa).
10 gun oldu sanirim.
Ondan sonra bir daha aramadim bile. Bir surede aramayi dusunmuyorum. Yani demem o ki, tavrimi koydum.
Aksina birde gun asiri annemi aramaya basladim, teli de esime danismadan, anne esime veriyorum diyip, ona uzatiyorum.
Belki esimin sucu yok soylenen laftan oturu ama boyle birseyle karsilastigimda bir daha, tavrimin ne olacagini anlasin diye boyle davraniyorum.
O konusmadigi surece sende konusma.
Senin yaptigin bir yanlis yok, o ise ust uste hatalar yapmis.
Cok merak ediyorum cicislerin fotolarina bakmasinin aciklamasini nasil yapacak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…