Görümceyle yüzük kavgası

sartlar nedır durumun nedır neden kayınvalıdenlerle evlenmeden kalıyorsun bılmıyorum ama dedıgım gıbı
aslında burda kımse senın kotulugunu ıstemıyor
kız senı tanımaz etmez mıllet
bı bıldıgımız var yasadıklarımız var ondan oyle konusmuslardır

ılerde bıgun daha evlenmeden evımde kaldın deyıp bırsuru cırkın cumleler duyabılırsın cok sevdıgın kayınvalıden tarafından
yanlıs olan bırseylerı sana sertce soylemısler
ınsallah pısman olmazsın ve mutlu olursun
bence bazı seyler ıcın ıyı dusun kayınvalıdenle bukadar samımı olma gercekden evlenmeden de kalma yakışı kalmaz ne bılım :)

Öncelikle teşekkür ederim üslubunuz için anlatış tarzınız için. Herkes sizin gibi seviyeli yazsa zaten bu kadar tantana olmazdı. Söylediklernizi dikkate alıcam inşallah mutlu olurum, teşekkürler :)

Kizlar ben nasil konu acabilirim yeniyim kullanamiyorum pek nerden yazacam

Valla ben baştan beri seni haklı buldum ve çok üstüne gelindiğini zaten yazmıştım

Aysenaz93 Yüzüğün senin olmasına sevindim :)
Ancak baştaki tavsiyemi unutma olur mu?
Görümcen ile biraz mesafe,
kv'ni de tamamen anne yerine koyma (Kendi iyiliğin için)

Aysenaz93 Yüzüğün senin olmasına sevindim :)
Ancak baştaki tavsiyemi unutma olur mu?
Görümcen ile biraz mesafe,
kv'ni de tamamen anne yerine koyma (Kendi iyiliğin için)
Teşekkür ederim çok saolun :) özellikle sizin düşünceleriniz çok önemsiyorum bunu bilmenizi istiyorum. Bu konuda da elimden geleni yapıcam

Yüzüğü "görümcem" dediğiniz kızcağıza hediye edin eğer samimiyseniz ve gönül kazanmak istiyorsanız.

Evet o senin kayınvaliden. Tamam sevebilirsin kadını. Annem annem diye gezinmene gerek yok. Çünkü o senin annen değil. Ve olmayacak da.

Yüzüğü "görümcem" dediğiniz kızcağıza hediye edin eğer samimiyseniz ve gönül kazanmak istiyorsanız.
Görümceme vermeyi teklif ettim zaten sizden önce düşünüp içiniz rahat olsun. Kvden geline geçen bir şey oldugunu anladıgını kavga çıkardıgı için zaten çok utandıgını, yüzügün bende kalmasını istedigini söyledi. Ben de senin benm diye bir şey yok bu saatten sonra istedigin zaman al tak dedim ve konu kapandı.

Tamam seviyor kadını da. Böyle annem annem dedikçe görümce de haklı olarak rekabet hissine kapılıyor. Durduk yere değil yani
Benim annem de kv.sine annem der ama halalarım tutup da rekabete girmez. Bu çok saçma bir argüman

Bu görümce ergenismus mu acaba kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…