Görümceyle yüzük kavgası

Benim annem de kv.sine annem der ama halalarım tutup da rekabete girmez. Bu çok saçma bir argüman

Annen nişanlıyken mi başlamış annem annem demeye? Sen evlen ve kvalidene aynı sevgi ile anne demeye devam et ben de gelip senin elini öpücem bu kadar diyorum.

Benim annem de kv.sine annem der ama halalarım tutup da rekabete girmez. Bu çok saçma bir argüman
Benim annem de babaanneme anne der, ama tutup da annecim annem benim falan demez yani kendi annesi var çünkü. Anneniz olmasa anlardım da, garip geldi bana. Anneniz sevgisini göstermeyen biri mi?

Şimdi zamanını begenmeyip ordan mı vurmaya çalışcaksınız. Bu sorunun bu konuyla alakası ne. Benimle kişisel bir sorunuz olabilir ama bunu içinizde yaşayın lütfen bana yansıtmayın

Seni tanımıyorum ki kişisel bi sorunum olsun?
Merak ettim de sordum çemkirmeye gerek yok. Gerçekten merak ettiğim için sordum

Bir görümce olarak= görümcen sonuna kadar haksız gelinden geline verilmiş bir yüzük ne alaka kızına versin yani hadi boşanma oldu diyelim iade edersin oda o zaman kızına verir çocukca tavır yapmış

Annen nişanlıyken mi başlamış annem annem demeye? Sen evlen ve kvalidene aynı sevgi ile anne demeye devam et ben de gelip senin elini öpücem bu kadar diyorum.
Bilmiyorum açıkcası tutup da annecim tam olarak ne zmandır kv.ne anne diyorsun diye sormadım. sizin ısrarla anlamadıgınız kv ve gelin illa kötü anlaşmak zorunda degil. Ben ilerde kötü olabilirim tamam ama bu yine de bir şeyi kanıtlamaz ki.

kusura bakmayın ama yüzük konusunda kız haklı. benim de annem abimin eşine vermeye kalksa büyük olay çıkardı ki. Öz kızına vermeli tabii ki. yemek konusunda da siz haklısınız.

Benim annem de babaanneme anne der, ama tutup da annecim annem benim falan demez yani kendi annesi var çünkü. Anneniz olmasa anlardım da, garip geldi bana. Anneniz sevgisini göstermeyen biri mi?
nişanlımın babası ölmese ona da babacım derdim ama vefat etmiş onun yerine size babacım diyebilir miyim?

Ana kız gibi gelin kaynanalar var. İşte senin anlamadığın şey daha bekarken öyle zannetmen. İnşallah hep böyle olursunuz çok yürekten söylüyorum. Sadece henüz tam anlamıyla kayınvaliden olmadığı için senin annem annem demen eğreti duruyor. Sen öyle seviyorsun bu değil mesele. Çok kaptırmış gidiyorsun çıtayı bu kadar yükseltirsen evlendikten sonra aynı muhabbeti görmeynce anlayacaksın ne demek istemişim

Şimdi daha iyi anladım teşekkür ederm inşallah hep böyle devam eder :)

kusura bakmayın ama yüzük konusunda kız haklı. benim de annem abimin eşine vermeye kalksa büyük olay çıkardı ki. Öz kızına vermeli tabii ki. yemek konusunda da siz haklısınız.

Yemek konusu algı oluşturmak için yazılmış, kızı kıskanç görümce diye yaftalamış zaten amaç belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…