İstediginizi deyn o benm annem. Kimsenin yazdıgı bunu degiştiremez
Yüzük için aglatmazsınız ama kırıcı yorumlarınızla, diş bilemelerinizle aglatırdınız. Bu durum da sizi prensip sahibi yapmıyo üzgünüm.Evet yapardım.
Sonradan gelip daha nişandayken benim odamda kalıp annemi çalar gibi davranırsa ve üstüne benim öz babaannemden kalan yüzüğe çökmeye kalkarsa diş bilerdim.
En azından dürüstüm. Görümceye yüzüğü kaptırmamak için burada annem demiyorum. Resmen rekabete giriyorsunuz.
Ben ama hiç bir yüzük için bir hemcinsimi ağlatmam. Onun hakkıdır doğrusu da onda kalması der gururlu dururum almam.
Ama bunu yapmak için tokgözlü ve prensipli olmak lazım
Eski konuları bilmiyorum. Spesifik bi cevap verdim. Ayrıca evet paylaşmak istemezdi.İyi de daha annesi değil. Anne adayı. Nişanlılar.
Dürüstçe odanı abinin nişanlısıyla onbeş gün paylaşmak ister miydin söyler misin?
Üstüne yüzüğü almasını düşün bir de.
Cidden normal ne olacak diyorsan ben cidden kıskanç fesatım
Konu bu mu sizceO değil de kendi Annenize bahsettiniz mi ki artık nişanlınızın evinde kaldığınızı?
Madem bu kadar Annecisiniz o bakımdan yani.
Yüzük için aglatmazsınız ama kırıcı yorumlarınızla, diş bilemelerinizle aglatırdınız. Bu durum da sizi prensip sahibi yapmıyo üzgünüm.
Yok sorun empati zaten. Ayni oneride bulununca ben mukemmel olmak zorunda miyim diye karsilik aldim, bu fikirden cok uzak yani konu sahibi.Konu nerelere gitmiş, takip edemedim. İlk mesajınıza göre yorum yapıyorum. Biraz empati yapan herkes görümcenizin neden kırıldığını, kızdığını anlayabilir sanırım. Tavrı sert olmuş ama annesinin düşüncesizliğine patlamış, bence öncesi de vardır bu işin. Söz konusu onun babannesinin ve annesinin taktığı manevi değeri olan bir yüzük, tabi ki onun için daha fazla anlam ifade edecektir. Yerinizde olsam onun bu kadar istediğini bile bile, annesi zorla vermeye kalksa da almam yüzüğü.
Eski konuları bilmiyorum. Spesifik bi cevap verdim. Ayrıca evet paylaşmak istemezdi.
Odayı paylaşmakla ilgili bi sorun olmadı ki hiç bi zaman görümcemle. Kendinizi haklı çıkarmak için yeni sorunlar üretmeyinEski konuları bilmiyorum. Spesifik bi cevap verdim. Ayrıca evet paylaşmak istemezdi.
Alakasız kişi demeniz çok yanlış. Benm annemle ilişkim çok farklı. Kendi ailenizle kıyaslamayın lütfen
Belki onun icin sorun oldu ama kendini tuttu alttan aldi, ama yemege cagirmamak vs. doldu ve yuzuk son patlama noktasi oldu...Bu ihtimali hic dusundunuz mu?Odayı paylaşmakla ilgili bi sorun olmadı ki hiç bi zaman görümcemle. Kendinizi haklı çıkarmak için yeni sorunlar üretmeyin
İki gün sonra söylicem merak etmeyin telefonda söylemek istemedim ayrıca nee alakası var şimdi. Bu konuyla ilgili söylicek şeyiniz yok başka yerden vurmaya çalışıyosunuz. Hanımlar bu kadar mı sorun ediyosunuz kv benm çok sevmesini. Pardon anneminTam da tahmin ettiğim gibi.
Hahaha bizi de mi kiskandirmaya calisiyorsunuz?İki gün sonra söylicem merak etmeyin telefonda söylemek istemedim ayrıca nee alakası var şimdi. Bu konuyla ilgili söylicek şeyiniz yok başka yerden vurmaya çalışıyosunuz. Hanımlar bu kadar mı sorun ediyosunuz kv benm çok sevmesini. Pardon annemin
Haa, ben onu görmedim. O zaman Loreth kaçar.Yok sorun empati zaten. Ayni oneride bulununca ben mukemmel olmak zorunda miyim diye karsilik aldim, bu fikirden cok uzak yani konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?