Kimin olduguna kim karar veriyo? Önce diyene mi veriliyoEn azından başka bir insanın kendine hak gördüğü bir eşyayı verirlerse alırım demiyorum Gururum var
Prensip budur işte bu duruştur.
Dünyanın en kıymetli hediyesi için bir başkası ama o benim desin ben almam o terbiyede yetiştik biz.
Tesmi bi şekilde nişan yapıldı ailelerle birliktekonu sahibi konunu biliyorum o zaman soramadim nisanlim diyorsunuz ya resmen mi aranizda mi nisanlisiniz?? ayrıca k.valide adayiniz k.validem bana ben de gelinime takayim diye düşünmüş ama kizininda gönlünü etmeliydi. sizde kabul etmeyin,benim kayinvalidem nisana gunler kala hatirasi olan bir yüzük gösterdi sana vermek istiyorum diye.. ben de nisanda takarsiniz demiştim oyle de oldu.hatira diye sakliyorum ona da hatiraymis.. ama resmiyet girmeden hediye kabul etmeyijn.
İki gün sonra söylicem merak etmeyin telefonda söylemek istemedim ayrıca nee alakası var şimdi. Bu konuyla ilgili söylicek şeyiniz yok başka yerden vurmaya çalışıyosunuz. Hanımlar bu kadar mı sorun ediyosunuz kv benm çok sevmesini. Pardon annemin
Amin inşallah annecimle aramız hiç bozulmazYa hahaha çok güldüm konu sahibine hayır annem o benim çok iyiyiz biz anneciğim o beniminsanlar bir bildiği var ki konuşuyo ama nerdee.. Abimin nişanlısı yaşadığı bi problemden dolayı ailesine bile haber vermeden, daha onlardan yardım istemeden gelcek evimize bilmem kaç gün odamı paylaşcam, annem misafire ve abime ikram sunarken beni düşünmicek (kalksın kendi alsın nedir ayrıca oğluna veriyo ya bana da verse eline mi yapışcak sanki niye dış kapının mandalı muamelesi göreyim?), annem daha bana sormadan kalkcak babanemin yüzüğünü abimin nişanlısına vercek hem de gözümün önünde hem de ortada önemli bir olay yokken hani düğünde takılır anlarım da. Ben sakin kalamazdım. Anne bariz evlat ayrımı yapan oğlumcum diye gezen bir kadın ben de olsam misafiri iplemeden çirkefleşirim böyle ayrımcılık olmaz. Herşeyin bir haddi hududu var ben sizin yerinizde olsam görümceye öfkelenceğime üzülürüm ayrıca kv den korkarım. Belli ki sizle anneli kızımlı takılcak ama oğluyla iyi olduğunuz müddetçe geçerli bu unutmayın çok da annem annem diye kaptırmayın. Nişanlınızla ilerde en ufak sorun yaşadığınızda da böyle iyi olursunuz umarım.
Şaklabanlık ne demek ya. Herkes mi kayınvalidesiyle sorun yaşıyo kızlar kimse mi sevmiyo annem demiyo kv.ye? Aaa ne ayıp amaKendi öz Annesini dış kapının mandalı yapan bir Kadın gidiyor henüz evli olmadığı Adamın annesine pahalı bir yüzük için şaklabanlık yapıyor
Neyse zaten yüzükte ait olduğu yere gitmiş
Başka bahara artık.
Amin inşallah annecimle aramız hiç bozulmaz
Amin inşallah annecimle aramız hiç bozulmaz
Cuma çıkıyorumDaha kaç gün kalcaksınız o evde
Annicigi ne kadar isterseDaha kaç gün kalcaksınız o evde
Neden tavırlarınız bu kadar düşmancaAnnicigi ne kadar isterse
Cuma çıkıyorum
Neden tavırlarınız bu kadar düşmanca
Belki dönüşümde temelli kalırım belli mi olurİyi barı daha fazla rahatsızlık vermeden gidiyomuşsunuz
Ilk mesajlari oku, ne kadar ilimli...Neden tavırlarınız bu kadar düşmanca
İyi de ben bütün takıları nes varsa benimdir kızına bir şey vermesin demiyorum ki. Kaldı ki annem beni uygun görmüş bundan sonra asıl kızına verse almalı mı? Asıl yanlış olan bu bence
Pardon siz buldumcuk musunuz?Neden sadece benden empati bekliyosunuz? Ben mükemmel olmak zorunda mıyım? Görümcem bu kadar kavgacı bi kişiyken üstelik? O zman her sorunda aman ben gelinim o kız onun hakkıdır diyip susayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?