Pardon ama sıra yapmanız bile bana komik geldi
Mecburiyete dönüştürmüşsünüz durumu ve sanki haksızlık olmasın bir sen misaifr ağırla bir ben durumuna dönmüş olay
Neyse konuya gelirsem de
Sana yapmıyorlarsa sende yapma
Ben yaptım vah vah onlar niye yapmıyo diye üzülüp eşine yansıtma, o da gidip ailesine eşime yardım etmemişsiniz bu yüzden yüzü asık demesin
Kendi sorununu kendin çöz
Yardım ederken yardım bekliyorsan, onu da etme
Böylece daha az hayal kırıklığı yaşarsın
Herkes senin kadar düşünceli olmayabilir..
Benim de kızdığım bu zaten kendi sırası geçti yani yardım etmeme gibi bir şansım olmayacak
Benim de kızdığım bu zaten kendi sırası geçti yani yardım etmeme gibi bir şansım olmayacak
benim anlamadığım şey sen başkalarına gidince iyi hoş güzelde, onlar sana gelince ''kızım açısından üzüldüm bi sıra için kızım eziyet çekiyor diye''..
tamam da madem küçük bebeğin var girmseydin böyle bir ''sıraya''. hem sıra ne demek ya, ilk defa duyuyorum öyle birşey.
yaşında küçük zaten...
boşverin bu işleri ya
herkes evinde otursun
benim anlamadığım şey sen başkalarına gidince iyi hoş güzelde, onlar sana gelince ''kızım açısından üzüldüm bi sıra için kızım eziyet çekiyor diye''..
tamam da madem küçük bebeğin var girmseydin böyle bir ''sıraya''. hem sıra ne demek ya, ilk defa duyuyorum öyle birşey.
yaşında küçük zaten...
boşverin bu işleri ya
herkes evinde otursun
sıra bir daha olack ama eşim gitmiyeçeksin dedi ki zaten gitmeyecektim ama dediğm gibi bu son kişiye gitmelimiyim. Abla anne olarak görme demissiniz ama biz hep böyleydik zaten aramız çok iyiydi ben kendi sırasında yardım ederken hiç gocunmadim.zaten kaç gündür stresine girmiştim nasıl becerecem diye kv eşim annemler olsun görümcen var o sana yardım eder dediler belkimde hayal kırıklığına uğradım sırf yardım etmedi diye yüzüm asik değildi yorgundum onlarda haklılar sonuçta bana gelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?