görüncem ile ben kim haksız burda

son kisiyede git bidahada gitme bence..
bende gittigim her yerde daha cagrilmadan kendim yardim etmeye calisirim,
ama bazen ayni karsiligi almiyorum,
kendim cagiriyorum bende

Aslında bakarsak özür diledim diye bilirim:):) şurat ardıgım için sonuçta misafir oda dedi ki biz ilk geldiğimizde neşen yoktu o yüzden ben de bozulup yardım etmedin dedi.sen de hatalısın ben de dedi.dün akşam kv bizdeydi aradığmi söyleyince çok neşelen di ne kadar kırgın da olsam en azından aramız düzeldiği için mutluyum:)

olsun yınede gorumcenın anlayıslı olup san ayardım etmesı gerekırdı...hemen yelkenlerı suya ındırme... yıne dıyorum esının aılesıyle cokta samımı olma...

Ne kadar usulca diyorsun sen öyle nezaketin karşısında gözlerim yaşardı
Vermediğini ne biliyorsun
Benim kaynanamda kendi evini aklar paklar, bende kendi evimi aklar paklarım ve bu durumdan şikayetçi de değiliz
Çocuğum olursa da gel bak diyeceğimi sanmıyorum, öz anneme bile diyemezken ben

Herkes farklı tabi, sana herşeye burnunu batıran bi kayınvalide lazımmış demek

yardım edincede evime karıştı kısmı gerçekten çok doğru..yardım etmez etmedi,yardım eder herşeye burnunu sokuyor burası benim evim muhabbeti, gelinlere yaranılmaz:)))) fenayız fena :)))

sorun kocanda. bu kocalar neden eşlerinden duyduklarını annelerine, annelerinden duyduklarını aşlerine yumurtlayıp ortalığı iyice karıştıtırlar ki? yok mu susmayı ve ara bulmayı bilen bi koca?

arkadaşım yazını okurken biran kendim yazdım sandim.ne çok ortak yönümüz var :) benim yasim 20, bir buçuk yaşında oğlum var ve kaynanam, eltilerim, ve kaynanamin eltisiyle gün yapıyoruz. bizde 8 kişiyiz ve geçen gün sıra bendeydi :) tesadüfe bak :) aynı olay bende de oldu bir önceki gün sırasında eltime yardım ettim benim sıramda sağolsun kendisi oturdugu yerden kimildamadi bile. ama ben zaten yardım etmesini istemezdim kendi çocuğuna baksaydi yeterdi bana ama oda yoktu. diyeceğim şu ki zararlari dokunmasın da yardimlari eksik kalsin :) kendini uzmeye degmez.

kendin buraya ne güzel yazdın dimi, kızın durmadığı için bi çok şeyi yapmakta güçlük çekiyosun,
e o zaman deseydin ya, ben günlere katılamayacağım, çocuktan dolayı diye (çünkü banada teklif geliyor, ayda bir toplanalım diye dedim ben uğraşamam, çocukla zaten bişey anlamıyorum, oldu bitti kimseninde bişey demeye hakkı yok)
sen hem günü kabul et, hem durmayan bebeğinle gidip görümcene yardım et, sonra o kadar kişiyi ağırlarken kimseye demeki bi el atın,
sonra da onlar suçlu olsun, bence yok öyle bişey,
kendini düzelt derim, açıkca söyle yapamadığın şeyi,
bende senin gibiydim benim demem mi gerekir, kendisi anlamıyormu, alsın baksın çocuğu, yada yardım etsin derdim,
sonra baktım herkes ben değil, demezsen aklına gelmeyebilir, yada karışmak istemeyebilir, iş sende bitiyor arkadaşım,
SENİ RAHTSIZ EDEN ŞEYİ YAPMA Kİ, MUTLU OLASIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…