- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
canım akrabalarla gezmek helede 15 günde bir neden olmasın ben yaparmıydım evet ama daha sınırlı yapardım sonuçta ev hanımısın sürekli temizlik sürekli temzilik olmaz evet kendi yaşıtlarınlada gezersin ama 15 günde birde akrabalara ayırmışsın bu bana gayet normal geldi öncelikle:))))eminim hepsi yaşlı diildir yaşıtında vardır:)))
fakat daha çok yenisin belli hayatta politik olmayı öğrenememişsin bu kötü bişe diil senin temiz kalpliliğini uyanık olmadığını gösteririr:))
........................
:))güzel yazı,eğitici,öğretici,zekice :))
biz kv ailesi ile yani kardeşleri yengesi kızı annesi ile sık sık görüşmek için aramızda 15 günde bir birbirimize gitmeye karar verdik yani sıra gibi toplam 8 kişiyiz en sondan bir önceki sıra gecen gün bendeydi ve benim 1 yaşında kızım ve çok huysuz hiç birşey yemez uyumaz ağlar bu yüzden ben temizlik yaparken ve pasta yaparken gerçekten çok yoruldum daha doğrusu kızım beni çok yordu ve bu duruma kızım açısından üzüldüm bi sıra için kızım eziyet çekiyor diye biz kv altlı üstlü oturuyoruz ben dedim belkim kızımi alır yardım olsun diye misafirler saat 1 gibi geliyo normalde ve saat tam 1 di kv geldi pijamali kızımi almaya gelmiş ki benim bütün işim çok şükür bitmişti neyse almadan gitti misafirler geldi hepsine hoş hoş davrandım bu arada yaşım yeni 19 oldu. Saat 2 gibi kv geldi. Benden önce ki sıra görüncemdeydi ve ben kızım olmasına rağmen yardım ettim kendisi içerde çay içerken ben bulaşıkları elimde yikiyordum pek b.mak. Kullanmazlar.ama kendisi benim sıramda hiç yerinden kalkmadı kızım arkamdan ağlıyo ben ikram yapmaya çalışıyordum bu bu benim çok sinirimi bozdu zaten yorgunum ister istemez yüzüm düştü. Misafirler kalktı kv görümcem ve teyzemiz kaldı akşam namazı kılıyorlar di bende içerde oturmustüm teyzemiz sen git mutfakta işini yap dedi mutfak birbirine girmişti bende eşim gelmezden yapayım dedim sonra baktım kv geldi ben gidiyorum dedi gitti akşam eşim gelmezden ben kv gittim yemeye ordaydik ve bana çok tersti ki bizdeyken çok iyiydi kesin birileriyle telefonda konuşmuştu.normalde kv aramız çok iyidir.kızım altı pişmiş diye ben gideyim krem süreyim hadî güle güle dedim karşılık vermedi sonra eşime niye yüzü asıktı demis eşimde kimse yardım etmemiş diye demis. Şimdi yanına gittim beni suçluyor sen yardım isteseydin içerde oturmayiq mutfağı topluyordun diyo bir sürü şey söyleyip beni suçladı bu olayların hepsini misafirler görümum kb hepsi biliyor en çok kb gözünde küçüldüğüm için çok üzülüyorum şimdi ben görümcem ile karşılaştığımda nasıl davranmalıyım ve bir sıra kaldı oraya gitmelimiyim
sıra bir daha olack ama eşim gitmiyeçeksin dedi ki zaten gitmeyecektim ama dediğm gibi bu son kişiye gitmelimiyim. Abla anne olarak görme demissiniz ama biz hep böyleydik zaten aramız çok iyiydi ben kendi sırasında yardım ederken hiç gocunmadim.zaten kaç gündür stresine girmiştim nasıl becerecem diye kv eşim annemler olsun görümcen var o sana yardım eder dediler belkimde hayal kırıklığına uğradım sırf yardım etmedi diye yüzüm asik değildi yorgundum onlarda haklılar sonuçta bana gelmişler
toplamda 2 arkadaşım var ve evliler sürekli müsait olmuyorlar ama tabiki onlarlada görüşüyorum kv kızımi çok sever ama bakmaz öğleye kadar yatar ikindiye kadar evin temizliği akşamda yemek hazırlar kv çok çok titiz onlarda kendimi diken üstünde gibi hissediyorum.kısacasi kv gün boyu iş yapar ve kimseye yaptırmaz çünkü güzenmez akşam gittik mi 2 lafın arasında laf sözler 1 yaşında ki kızım dolaşırken mutfak dolarlarına elini sürdüğü için kızar yani kv bi tek kendine faydası var
herkeze yorumları için teşekkür ederim çok haklısınız misafirlerim de hakliydi yüzümü asmamam gerekiyor du bu yüzden bugün görümce mi aradım konuyu tatlıya bağladım sonuçta yüzyüze bakiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?