• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünmezlik İksiri :)

Beni de ya. Bir gotikler bir de beyaz tene rasta yaptıranlar... hem çok kasıntı geliyor hem de kokuyor gibi geliyorlar hep (konu sahibi için söylemiyorum benim gördüklerim için, üstünüze alınmayın :)
Banada sanki büyücü gibi geliyorlar

Dekolte giymiyorsan o iş ıh ıh . Yani erkeklerin bakışına maruz kalamazsın dekolteden kastım daha feminen kadınsı.. Anlatabildim umsrım

Kendine guvenerek auranı guclendirebilirsin.. senin gözün arkadaslarinda degil,sende olmali
Bu zararsiz kiskancliklar malesef potansiyelini köreltir...at onlari bir kenara ve gozunu kendinden ayirma :KK66:
haklısınız elimden geleni yapacağım :) hem bu duygu beni çok rahatsız ediyor

inanin elimde değil dinledigim müzikler ve inandığım hayat beni böyle bir kız olmaya sürükledi. Ama artık depresif müzikler yerine daha eğlenceli müzikler dinlemeye başladım
gotiklik biraz ortaçağ arabeski gibi geliyor güzelim insanlara. Death metal dinleyebilirsin ben de çok severek dinlerim metal müzik ama tarz olarak üstüme oturtamam onu mesela. Farklı tarzlar deneyin bir arkadaş yazmış benden önce tayt bol tişört diye farklı tarz deyince allı pullu mini elbiseler gelmesin aklına farklı kombinler yaparsın. tayt bol tişört tayt crop top oduncu gömlek falan. bunların yakışmayacağı vücut tipi yok hem rahat hissedersin kendini hem tarz.

Dekolte giymiyorsan o iş ıh ıh . Yani erkeklerin bakışına maruz kalamazsın dekolteden kastım daha feminen kadınsı.. Anlatabildim umsrım
çok iyi anladım :) arkadaslarim daha feminen giyinen kızlar ben daha çocuk kalıyorum yanlarında

Kalırsın :)
Biri yazmıs aura diye gercekten benim auram yüksektir kendimden biliyorum
Hoş kızımızın aurası öyle değil belli de giyimiyle sac makyajıyla değiştiricez kendisini :)

Şimdi gotik uç bir tarz.
Sana beğeni yağdıracak erkek de bu tarza yakın olmalı.
Kaç kişi bu tarzı tercih edip seviyordur ki çevrende?
Uç kişiliklerin işi bu anlamda zordur.

Kendini böyle seviyorsan bu halde mutlu olmalısın.
Beğeniler umrunda olmamalı bence.

Lütfen gotik tarzını değiştir. O kahkuller gotik tarzıyla bir facia. Ama o kahkulleri daha hanım hanımcık kıyafetlerle kombinle lütfen. Ben bir bayan olarak tarzına bakmazdım. İlgimi çekmezdin. Topuklu giymesen bile biraz daha renkli biraz daha farklı şeyler seç

Back
X