- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Yapmak istediğim yorumu yapmışsınız:)Ben şu yoruma hiç katılmıyorum izninizle
Kadınlar okumasın, birikimli olmasın sadece şuh kahkahayla mı prim yapsın? Bir prim yaparsın , 2 prim yaparsın sonra boşbeyinli olduğun ortaya çıkar. "Prim" yapmak ne derece önemli o da tartışılır. Onun yerine eğitimli, kültürlü, gayet aklı başında ve asil duruş sergileyen kadınlar da var mesela Sheikha Mozah, Katar'ın first ladysi. Kendisi PhD mezunu, akıcı İngilizce konuşuyor, Amerika Avrupa görmüş bir insan. Bu kadına baktığınızda boş cilve falan değil birikimden gelen özgüven ve asalet görüyorsunuz:
Eki Görüntüle 2190568
Kadınlar zaten mesleki anlamda öne çıkmak yerine koca ve çocuk bakmaya itiliyor. Bırakın en azından bomboş olmasınlar. Kadınları boşbeyinli olmaya teşvik etmek hiç doğru değil. Hiçbir kadının ya da erkeğin başka bir erkeğe akıl, kültür, önemli değil boşkafalu olsan da önemli değil ortaya cilve yap yeter dediğini duyamazsınız. Ülkemizde kadınların hala işlevsiz ve ulvi amacı bir erkek bulup evlenmek olan yaratıklar olarak görülmesi üzücü
Ben kültürün maalesef göze gelmediğini cilvenin ortalığı boş doldurduğunu ima ettim aslında yani kültürünün kıymeti bilinmiyor anlamında belki anlatimim yetersiz kaldigi için farklı algılanmış olabilir.kultur asalet durus tabiki değerli olması gereken ama maalesef BDV hatta genel olarak erkekler boyle kadınları elde ettikten sonra kadının özelliklerini elinden alıp mağdur etmeye çalışıyor. Kendine değer katan kadın kurtarıyor tabi kendini. Katmayan boş cilveye devam edecek.Ben şu yoruma hiç katılmıyorum izninizle
Kadınlar okumasın, birikimli olmasın sadece şuh kahkahayla mı prim yapsın? Bir prim yaparsın , 2 prim yaparsın sonra boşbeyinli olduğun ortaya çıkar. "Prim" yapmak ne derece önemli o da tartışılır. Onun yerine eğitimli, kültürlü, gayet aklı başında ve asil duruş sergileyen kadınlar da var mesela Sheikha Mozah, Katar'ın first ladysi. Kendisi PhD mezunu, akıcı İngilizce konuşuyor, Amerika Avrupa görmüş bir insan. Bu kadına baktığınızda boş cilve falan değil birikimden gelen özgüven ve asalet görüyorsunuz:
Eki Görüntüle 2190568
Kadınlar zaten mesleki anlamda öne çıkmak yerine koca ve çocuk bakmaya itiliyor. Bırakın en azından bomboş olmasınlar. Kadınları boşbeyinli olmaya teşvik etmek hiç doğru değil. Hiçbir kadının ya da erkeğin başka bir erkeğe akıl, kültür, önemli değil boşkafalu olsan da önemli değil ortaya cilve yap yeter dediğini duyamazsınız. Ülkemizde kadınların hala işlevsiz ve ulvi amacı bir erkek bulup evlenmek olan yaratıklar olarak görülmesi üzücü
Sacin kisa ya kocaman halka kupeler de al cok yakışır...
Cok sevimli degil mi ya...o fotoda mesela kaslar daha kut ve saci kuyruk olsaydi öff yani...dehset olurdu
Olabilir öyle sebepler işte.sizin özgüveniniz olsun kendinize.sessiz olmayın girisken olunLiseye yeni başladığımda bir kadın hocam çok sessiz oldugun için seninle konuşmaya cekiniyorlar demişti ama işte bilmiyorum ki
E ben de fotoğraf isterim ama
Vallahi ben bu yoruma katiliyorum. Gotiklik modasi liseden sonra bitmiyor muydu? Yani universitede ben gotik kiz pek gormedim. Bastan asagi siyah giyinen ki/erkek gordum ama farkli bir tarzdaydi, daha cok hipster tarzi gibi.
Konu sahibesi gotik giyim bana da liseden kalma geliyor :) Daha renkli seyler giyin. Lakin o arkadaslarin gibi feminen giyinme, dekolte vb de bana cok bayik geliyor. 19 yasindayim yazmissin, 19 yasindaki bir kizin sahneye cikan Sibel Can gibi dekolte falan giyinmesi bana cok ucuz ve banal geliyor. Bence ortasini bul, sen anladin iste :)
Şeytandan güzel kardeşim. Neden erkekler tarafından süzülmek beğenilmek ister ki bir kız??
Biraz Kuran felan mı oluşan, namaz kılsan bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.
Sabah sabah efkarlandirma durDeli misinn? Kız gayet dikkat çekici. Bence tarzı da hoş .
Aynı kova hatunu ablasının gençliği
E normal değil mi ?Kiz yeni uye ya, butun cakallar ususmus foto isteriz diyeMesajlarin %50si ben de foto isterim seklinde
Ben de göz makyajı yapmıyorum genelde ruj kullanıyorum :) teşekkür ederimBen de 20 yaşındayım üniversite ortamına yeni yeni alıştım denebilir. Öncelikle bir şey yapmak istediğinde insanlar bana mı bakıyor hakkımda kötü mü düşünüyorlar diye kendini germe. Kendin olmaya çalış. Nasıl makyaj yapıyorsun bilmiyorum ama koyu rujlar kurtarıcı bence özellikle bordo. Saçlar için youtube dan falan izleyerek yapmaya çalış yapamıyorsan da temiz ve hacimli olmasına dikkat et o bile yeter. Vücudunda beğenmediğin bir yer varsa onu geri plana almaya çalış. Mesala ben gözlerimden ziyade dudaklarımı daha çok severim ve ruj ağırlıklı makyaj yaparım. Koku da önemli insanların duyduğunda aklına senin gelmeni sağlayacak bir konu edin ve sık değiştirme. Ayrıca mizacın sert olabilir mümkün olduğunca gülümseyen bir ifadeyle insanlara bakmaya çalış. Benim aklıma bunlar geldi şimdilik. :)
E normal değil mi ?
Isteyene foto yollarim dersen isterizYiyorsa benim konua gelin yazin foto isteriz diye cakallar sizi
Kiz yeni uye ya, butun cakallar ususmus foto isteriz diyeMesajlarin %50si ben de foto isterim seklinde
Sizi ilgilendirmediği gibi.. burada görüşlerimi açıklayabileceğimi düşünüyorum yoksa neden başkalarına soruluyor ki??? İğrenmenize sevindim uzakta oynarsınız bari!!!!!Şok !
Bu sıfatın sebebi ne ?
Nasıl cümleler bunlar ?
Herkes senin düşüncene ve değer yargılarına uygun yaşamak zorunda mı ?
Konu sahibinden özür dilemelisin çünkü çok çirkin bir ifade biçimi bu ! İğrendim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?