Bencede tarzini değiştir sana en yakisani giymelisin.begendigin olmak istedigin gibi giyinirsen yanlis yaparsın sana ne yakisiyorsa onu giy öyle tarz edin.ayrcica tabiri caiizse herkesin bi alicisi vardir kendine gore elbette sizide begenenler olacaktırMerhablar :)
Ben 19 yaşında üniversite de okuyan bir kızım. Saçma ama bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum. Belki sorun bile değildir.Ama işte takıyorum. Üzülüyorum. Böyle şeylere üzüldüğüm için kendi vizyonsuzluğuma tekrar kızıyorum. Değişik bir döngü yaşıyorum zaman zaman.
Derdim görünmemek. Evet görünmüyorum. Yurtta arkadaşlarımla dışarı çıkıyoruz. Onlar çok güzel geliyorlar bana. Ama kendimi bir türlü beğenmiyorum. Çünkü onlara gelen iltifatlar, bakışlar , erkeklerin ilgisini kendim de göremiyorum.
Bir ortamda onların yanında sanki hep görünmezim. İşte ben de buradayım diye haykırmak istiyorum bazen.
Arkadaşlarımı kıskanıyorum. Kendime çok kızıyorum. İnsan arkadaşlarını kıskanır mı? Ben de makyaj yapıyorum. Ben de saçımı yapıyorum.Ama hiçbir zaman beğenilen bir insan olamıyorum sanki.
Yaşımın küçük göründüğünü söylüyor herkes. Gotik tarzda giyiniyorum ben de daha çok. Kahkul falan kullanıyorum. Bilmiyorum ki ne yapsam ? Arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman üzülmemek için ne yapmam gerekiyor
diğer kzılarda gotik mi giyiniyor, eğer değilse sende normal giyinmeyi dene...Merhablar :)
Ben 19 yaşında üniversite de okuyan bir kızım. Saçma ama bir sorunumu sizle paylaşmak istiyorum. Belki sorun bile değildir.Ama işte takıyorum. Üzülüyorum. Böyle şeylere üzüldüğüm için kendi vizyonsuzluğuma tekrar kızıyorum. Değişik bir döngü yaşıyorum zaman zaman.
Derdim görünmemek. Evet görünmüyorum. Yurtta arkadaşlarımla dışarı çıkıyoruz. Onlar çok güzel geliyorlar bana. Ama kendimi bir türlü beğenmiyorum. Çünkü onlara gelen iltifatlar, bakışlar , erkeklerin ilgisini kendim de göremiyorum.
Bir ortamda onların yanında sanki hep görünmezim. İşte ben de buradayım diye haykırmak istiyorum bazen.
Arkadaşlarımı kıskanıyorum. Kendime çok kızıyorum. İnsan arkadaşlarını kıskanır mı? Ben de makyaj yapıyorum. Ben de saçımı yapıyorum.Ama hiçbir zaman beğenilen bir insan olamıyorum sanki.
Yaşımın küçük göründüğünü söylüyor herkes. Gotik tarzda giyiniyorum ben de daha çok. Kahkul falan kullanıyorum. Bilmiyorum ki ne yapsam ? Arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman üzülmemek için ne yapmam gerekiyor
Şeytandan güzel kardeşim. Neden erkekler tarafından süzülmek beğenilmek ister ki bir kız??
Biraz Kuran felan mı oluşan, namaz kılsan bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.
Öncelikle o öyle yazdığı için, yani erkeklerin ilgi duymasını istiyorum dediği için yazdım.Begenilmek istemek sadece erkekler icin değildir ki,bir kadin hemcinsleri tarafından da takdir görmek ister,erkekler de beğensin ister. En önemlisi aynaya baktığında kendini beğenmek ister.
Kuran okumak cok guzel bir sey ama ergenlik sorunu yasayan bir kiza daha duruma uygun tavsiyeler vermek lazim gibi.
Ayrica seytandan güzel nasil bir tabir yahu ?
Eminim çirkin bi kız degilsindir,
Ama tarzını mı degiştirsen acaba :)
Kıyamam ya, burda. bile az yorum almış konun :)
Cıngarlı konu olmayınca durum bu.
Hepinizden nefret ediyorum diye düzenle başlığı, seyir eyle cümbüşü :))
Demek ki, böyle böyle dikkat çekiliyor, sosyal hayatta da,
Kötü mü ?ayy yazı stilin gözümü alıyor nevriyecim
kocamı eltimle bastım şok şok şok 100+ sayfa garantili
cidden öyle
Konu sahibinin derdine ancak bu kadar derman olunabilirdi. Dahiyane bir fikir.Şeytandan güzel kardeşim. Neden erkekler tarafından süzülmek beğenilmek ister ki bir kız??
Biraz Kuran felan mı oluşan, namaz kılsan bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın.
Kötü mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?