- 18 Ekim 2017
- 9
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi cirkinkiz123
-
Neden çirkin olduğunu düşünüyorsun?Merhaba nerden başlasam bilemiyorum yaklaşık 1 yıl önce çirkinliğimi farkettim. Gerçekten yaşayan bilir çok zor bir durum hiç rahat değilim biri gelip yine çirkin mi diyecek vb.şeylerle hiç rahat fotoğraf çekemiyorum bir yere rahat gidemiyorum çünkü çok çirkinim güzel bir kız olmayı hayal edipte hayal kırıklığına uğramak tan bıktım bazen kendimi güzel bulurum ama açıkçası kendimi kandırdığımi düşünüyorum.
Sürekli aynaya kendimi beğendiğim şekilde bakmaya çalışıyorum.Ama şunu da biliyorum ki eğer güzel olsaydım her aynada kendimi beğenir her fotoğrafta güzel çıkardım kimse bana çirkin demezdi.Aslında bana çirkin diyenler haklı ben bile kendimden nefret ediyorum
Benim istediğim şey bundan kurtulmak hiç güzel olmadığını kabul edip yaşamına hiç üzülme yerek devam eden bunu sorun etmeyen yok mu?Çünkü bu durum beni çok üzüyor ve daha kötü olmaktan korkuyorum
Cevap vereceklere şimdiden çok teşekkürler
Ezikkız sen misin?Merhaba nerden başlasam bilemiyorum yaklaşık 1 yıl önce çirkinliğimi farkettim. Gerçekten yaşayan bilir çok zor bir durum hiç rahat değilim biri gelip yine çirkin mi diyecek vb.şeylerle hiç rahat fotoğraf çekemiyorum bir yere rahat gidemiyorum çünkü çok çirkinim güzel bir kız olmayı hayal edipte hayal kırıklığına uğramak tan bıktım bazen kendimi güzel bulurum ama açıkçası kendimi kandırdığımi düşünüyorum.
Sürekli aynaya kendimi beğendiğim şekilde bakmaya çalışıyorum.Ama şunu da biliyorum ki eğer güzel olsaydım her aynada kendimi beğenir her fotoğrafta güzel çıkardım kimse bana çirkin demezdi.Aslında bana çirkin diyenler haklı ben bile kendimden nefret ediyorum
Benim istediğim şey bundan kurtulmak hiç güzel olmadığını kabul edip yaşamına hiç üzülme yerek devam eden bunu sorun etmeyen yok mu?Çünkü bu durum beni çok üzüyor ve daha kötü olmaktan korkuyorum
Cevap vereceklere şimdiden çok teşekkürler
Bencede oEzikkız sen misin?
Güzelim böyle şeylerde engel kafadadirNeden çirkin olduğunu düşünüyorsun?
Bir engelin mi var?
Fiziksel bir rahatsızlığın mi?
Yok fidanlarım daha dolgun olsaydı? Yok yüzüm yuvarlak değil de oval olsaydı gibi bir şeyse otur elin ayağın olduğuna sukret
Yok elin ayağın olduğuna şükret dedim ya.Güzelim böyle şeylerde engel kafadadir
Kişinin çirkin olduğuna ancak kendisi karar verir
Şu ana kadar çekilmiş olduğum fotoğraf yok denecek kadar az,baktım.cocugum büyüyor aile fotoğrafınızı yok çirkin mı çıkmışım nasil çıkmışım umursamadan cekliyotum artik,aman bir daha mı gelecez dünyaya güzel olmak meziyet değil meziyet karakterde yeğen..
Ağır kadinim vesselam alemde sözümüz gecer,yazacak bişi bulamadım : ( bari kendimi böyle avutayim dediydim mesele karakterde diyerek niye karizmami bozan da : ((Yeğen diyerek ağırlığınızı koymuşsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?