Görünüş

cirkinkiz123

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
9
2
1
23
Merhaba nerden başlasam bilemiyorum yaklaşık 1 yıl önce çirkinliğimi farkettim. Gerçekten yaşayan bilir çok zor bir durum hiç rahat değilim biri gelip yine çirkin mi diyecek vb.şeylerle hiç rahat fotoğraf çekemiyorum bir yere rahat gidemiyorum çünkü çok çirkinim güzel bir kız olmayı hayal edipte hayal kırıklığına uğramak tan bıktım bazen kendimi güzel bulurum ama açıkçası kendimi kandırdığımi düşünüyorum.

Sürekli aynaya kendimi beğendiğim şekilde bakmaya çalışıyorum.Ama şunu da biliyorum ki eğer güzel olsaydım her aynada kendimi beğenir her fotoğrafta güzel çıkardım kimse bana çirkin demezdi.Aslında bana çirkin diyenler haklı ben bile kendimden nefret ediyorum

Benim istediğim şey bundan kurtulmak hiç güzel olmadığını kabul edip yaşamına hiç üzülme yerek devam eden bunu sorun etmeyen yok mu?Çünkü bu durum beni çok üzüyor ve daha kötü olmaktan korkuyorum

Cevap vereceklere şimdiden çok teşekkürler
 
Neden çirkin olduğunu düşünüyorsun?
Bir engelin mi var?
Fiziksel bir rahatsızlığın mi?


Yok fidanlarım daha dolgun olsaydı? Yok yüzüm yuvarlak değil de oval olsaydı gibi bir şeyse otur elin ayağın olduğuna sukret
 
Ezikkız sen misin?
 
Güzelim böyle şeylerde engel kafadadir
Kişinin çirkin olduğuna ancak kendisi karar verir
 
Güzelim böyle şeylerde engel kafadadir
Kişinin çirkin olduğuna ancak kendisi karar verir
Yok elin ayağın olduğuna şükret dedim ya.
Cevap olarak elim ya da ayağım yok gibi bir cevap gelirse densizlik olmasın diye bir engelin mi var diye sordum.
Çünkü herkes çirkin diyor falan demiş.
Muhtemelen yaşı da küçük.
Gerçi konunun o olduğunu da düşünmüyorum haklisin.
Engel kafada olabilir. Kendi kendine kuruyor olması muhtemel.
 

Yeğen diyerek ağırlığınızı koymuşsunuz :)
 
Klişe olabilir ama ben zekaya bakarım tipten önce
Yani bir kadın (erkekte olabilir cinsiyetçi yaklaşım olmasın)eğer zekiyse benim gönlümde taht kurabilir hemen bi sempatim olur o kişiye karşı.
Ayrıca güzellik kavramı değişkendir.
Yok yine de beğenmiyorsan kendini çağımız çok ilerledi Mutlu hissedeceğin operasyonları yaptırırsın( ki ben karşıyım yapay güzelliğe)
 
Ya ben böyle konusan/düşünen kişiler için hiç üzülmüyor, onlara hiç acımıyorum artık. Cirkinsiniz ve öyle kalacaksınız.
 
İnsana sevdikleri güzel gelirmiş. Sizin etrafınızdakiler size çirkinsiniz mi diyolar. Bana sevdiklerimin kusurları görünmez genelde.
Klasik olacak ama insanın içi güzel olsun
 
Boyle dusunenlere o kadar cok sinirleniyorum ki! Yaradan senin ayaginin altina cenneti sermis be. Ne demek kendimi begenmiyorum? Bugune kadar esim disinda hic kimse cok guzel oldugumu soylemedi. Hicbir ortamda dikkatleri ceken kisi ben olmadim. Hatta kuzenlerimden, lisedeyken arkadaslarimdan dalga gecenlerde cok oldu. Cunku ben şişkoyum. Gözlüklüyüm. Sivilceliyim. Cok cansiz saclarim ve kocaman basenlerim var. Ama ben hayatimin her doneminde aynaya baktigimda guzel bir kadin gordum. Ben kendimi begendim. Benim disimdaki herkes bana cirkinsin dese bu beni zerre üzmez. Cunku ben kendimi begeniyorum. Kilolarimla, sivilcelerimle kendimi begeniyorum. Bence cekici ve guzelim kim me derse desin. Sana bir sey deyim mi? Sen dunyanin en guzel insani olsan, guzelligin tescillense yine kendini begenmezsin. Bosuna burda carlama.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…