Görünüş

sadec

Sadece yardım istedim böyle diyeceksiniz demenize gerek yok ben zaten çirkin olduğumu biliyorum .Bunları yazmak zevk mi veriyor?
sen onlara bakma cahiller eminim cok tatli bir kizsin daha yuzun bile oturmamistir yerine daha da guzel.olirsun sorun etme
0

Merhaba

Oncelikkr buradaki ismini değiştirmekle başla lütfen.

Cırkinim dedikce ve kendinden nefret ettikce etrafa da oyle bir enerji yayacagını unutma. Oncelikle kendindeki kişisel ya da fiziksel olumlu ozellikleri düşün devamlı, insanların seni sevmeleri seni begenmeleri için çok güzel olmanın çok önrmli bir kriter olmadıgını yaşın ilerledikce anlayacaksın zaten.

Ya neleri var şu hayatta...

Yüzünde kocaman Ur ile doğan bebekler, belden aşağısı olmayan insanlar, çeşit çeşit hastalıkla uğraşanlar...

Yürüyebiliyor musun? Konuşabiliyor musun? Görüyor musun? Eksik biz uzuvun var mı?

Yok...

İsyan edeceğine Otur şükret...

Ergenliğin tavan yaptığı yaştasın
O yaşta çoğu insan kendini güzel bulmaz
Nasıl bulsun vucüt yüz oturmamış oluyor. Sivilce falan derken zaten...
10 sene sonra aslında güzelliğin akıl ve karakterin yanında pek de önemli olmadığını fark edeceksin...
Çalışkanlık, başarı, güzel ahlak gibi değerlerin güzellikten çok daha fazla önemi var emin ol

16 yaşındayım beni sevmeyen insanlar diyor

Daha 16 yaşındasın. Umut dolusun her şeyden evel.
Ama sen kendini ve kendine ait sürdüğün hayatı insanların sözlerine göre şekillendirirsen, asla mutlu olamazsın. Çünkü seni çekemeyen bir insan, haset bir insan, kalbi pis bir insan hep çıkacak karşına bunlar, ve hiç birisi sana ''Sen mükemmel bir kızsın'' demeyecek. Bu nedenle sen onların lafına göre kendini sıfatlandırırsan çok üzülürsün, işin üzücü yanı bu seni depresyona da sürükler. Çünkü şuan da ergenliğin en had safhalarındasın. Duygu değişimlerin, kişisel kimliğinle alakalı bir çok değişim ve oluşum gerçekleşiyor...

Kimin ne düşündüğünü boşver, kendini de yargılamayı bırak.
Ne işe girerken, ne de başka bir platformda kara kaşını gözünü ciddiye almayacaklar.
Sen her daim kendine güvenen, ayakları sağlam basan bir kız olmaya bak.
Bilmiyorum yazılıp çizilenleri çok ciddiye alacağını zannetmiyorum ama, zekanı, akıllı oluşunu konuştur her zaman ve her yerde. İnsanlar değişiyor, 25 yaşında dön bugüne ait fotoğraflarına bak, ben bakınca bile ağlamak geliyor içimden, evlenmeden önceki hallerim falan, facia gibi...

Her şeye kendini sevmekle başla. Kendini seversen eğer, kimsenin seni sevmemesi sana dokunmayacaktır. Hatalar , keşkeler , iyi kiler hepsi bizim için. Sen kendini sev. Kişisel bakımına-temizliğine özen göster ve geleceğine, derslerine odaklan...

Bu kadın bumıymuş :))))
Şaşırdım ya estetik yapıp yaşlanmayı durdurucam fite ne hallere getiriyorlar kendilerini

C cirkinkiz123 bak canım daha 16 yaşındasın inan 16 yaşımdaki halim aklıma getirmek istemiyorum :))))
Saçlar o biçim kaşları almaya heves etmişim incecik o dönemler de Sibel’can kaşı modaydı ama bana sorsan benden güzeli yoktu düşün :)

Şimdi bakıyorum o resimlerime ay gülme geliyor bana
İnsan yüzü bedeni yaş ilerledikçe oturuyor böyle şeyleri düşünüyor Morelini bozma derim canım
Ayrıca ÇİRKİN KADIN YOKTUR.....
Kendine bakmayan kadın vardır

Eğer bu ezikkiz ise cevap vermeye bile değmez çünkü kendisi kaostan ve acıdan besleniyor. tek işi de buraya konu açıp yakınıp ağlamak.

Geçen tv de ni kadın oyuncu var bayada meşhur.. her yerde güzel kadın diye lanse ediliyor.. ama baya çirkin bence.. hiç ama hiç beğenmiyorum.. nasıl oyuncu yapmışlar bunu diye düşünmeden edemiyorum.. ama kadının bi duruşu var.. özgüveni var.. tarzı var.. bütün çirkinliğini kapatmış ki çok önemli rollerde oynuyor.. sizde kendinizi geliştirmeye bakın bence

16 yaşımdaki halimi ben de düşünmek istemiyorum. Çok fena

Güzellik meselesi senin kafanda bitecek birşey. Sen kendine çirkinim çirkinim deyip eziklersen kimsenin seni güzel bulmasını bekleme. Sen kendini güzel hissedersen dışarı da o şekilde yansır.
Yaş itibariyle böyle hissetmen de kısmen normal.

Bence 20 olmadan tam tamına oturmaz yüzün filan daha biraz sabret cildine temiz bak saçlarına güzel bak ve kimseyi umursama amaaaaan bende aynaya bakıyorum ve çoğu zaman bu ne biçim bi tip diyorum ama bu kadar yani elalemin lafını filan düşünüp napcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…