Görünüş

Güzellik enerjidir canım. Yaş 16 o yüzden de takma kendini geliştir. Ben de önceden kendimi çirkin sanıyordum biri iltifat ettiğinde dalga geçiyor sanıyordum afagagsf ama sonra anladım ki huy karakter kişilik enerji insanı güzel ya da çirkin yapar.

Kizlar bir de bu guzellik mevzusunda soyle bir sey var bilmem bana katilir misiniz sizin de etrafınızda var mı bu tipler, bazi insanlar da icten ice kendilerini asiri begenirler fakat çevreye çirkin olduklarından yakınırlar ki sürekli güzel olduğuna dair iltifatlar alabilsin diye. Öylelerine evet çok çirkinsin deyip geçmek gerek :dd

Vardı benim böyle bir arkadaşım, harbiden bayıyolar ya. "Ben güzel miyim?, bence ben hiç güzel değilim, oram nasıl, fiziğim nasıl?" ayy aklıma geldikçe bunalıyorum, özgüven problemi var öyle insanların. Sonuçta dünya güzeli de olsan kime göre neye göre? İlla beğenen de çıkar, beğenmeyende. Güzelsen güzelsindir, değilsen değil. Şimdi kyle jenner güzel mi? Bence hiç değil ama kimilerine göre ikon. Güzellik son derece boş bir kavram, sonuçta zamana karşı kazanan yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…