- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi cirkinkiz123
-
Helal olsun vallaBoyle dusunenlere o kadar cok sinirleniyorum ki! Yaradan senin ayaginin altina cenneti sermis be. Ne demek kendimi begenmiyorum? Bugune kadar esim disinda hic kimse cok guzel oldugumu soylemedi. Hicbir ortamda dikkatleri ceken kisi ben olmadim. Hatta kuzenlerimden, lisedeyken arkadaslarimdan dalga gecenlerde cok oldu. Cunku ben şişkoyum. Gözlüklüyüm. Sivilceliyim. Cok cansiz saclarim ve kocaman basenlerim var. Ama ben hayatimin her doneminde aynaya baktigimda guzel bir kadin gordum. Ben kendimi begendim. Benim disimdaki herkes bana cirkinsin dese bu beni zerre üzmez. Cunku ben kendimi begeniyorum. Kilolarimla, sivilcelerimle kendimi begeniyorum. Bence cekici ve guzelim kim me derse desin. Sana bir sey deyim mi? Sen dunyanin en guzel insani olsan, guzelligin tescillense yine kendini begenmezsin. Bosuna burda carlama.
Valla umarım en büyük üzüntünüz bu olur.Zorla insanları üzüp konu açtığına pişman ediyorsunuz
Cirkinsin de kime gore neye gore?
Ayrica herkes guzel olacak diye bir sart da yok ya neyse, cok guzel olmak istiyorsan o is kolay, guzelce oku, çalış, ise baslayinca agiz burun kas goz nasil istersen yaptirirsin.
Demeye geldim bende. :)Ezikkız sen misin?
Yalan bu ya,Allah çirkin şansı versin boş ver
Guzelsiniz demekkiYalan bu ya,
Ben niye denk gelmedim o şansa
Sorma bi ben bi adriana yaniGuzelsiniz demekki
OooovvvSorma bi ben bi adriana yani
Aman bacim benim yanimda adriananin lafi bile olmaz. Benim guzelliklerim icimde saklı lazim olunca biraz biraz çıkarıyorum israfa karşıyımOooovvv
Aa ben çok güzelim,Aman bacim benim yanimda adriananin lafi bile olmaz. Benim guzelliklerim icimde saklı lazim olunca biraz biraz çıkarıyorum israfa karşıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?