Görünüş

Bence yasin daha çok genc kendinde küçük değişikler yapabilirsin sac rengini degisterbilirsin makyaj yapabilirsin tarzını değiştirip yeni bi gorunume sahip olup belki bu şekilde daha iyi hissdebilirsin

Değilim ben 16 yaşındayım
Sen kendıne öyle duyorsun da bız napak ölek mi he söyle yas otuz kimse evlenme teklıfı etmıyo,kımse sevgılı olmak ıstemıyo,kımse hoşlanmıyo ot gıbı yasıyorum yapayalnız .Aaa ne bu ya daha yasın kucuk bak ben yolu yarıladım ne yuva kurabılıyorum ne cocugum var sen de kendıne gel .

Ya ben böyle konusan/düşünen kişiler için hiç üzülmüyor, onlara hiç acımıyorum artık. Cirkinsiniz ve öyle kalacaksınız.
sadec
Ya ben böyle konusan/düşünen kişiler için hiç üzülmüyor, onlara hiç acımıyorum artık. Cirkinsiniz ve öyle kalacaksınız.
Sadece yardım istedim böyle diyeceksiniz demenize gerek yok ben zaten çirkin olduğumu biliyorum .Bunları yazmak zevk mi veriyor?

16 yaşında ben de gözlüklü ve sivilceli bir ergendim hala da kendimi çok beğenmem.

yaşın büyüdükçe emin ol kendine bakışın değişir. buradan fotoğraf attığım birkaç kişi bile "beklediğimden güzelsin" demişti. bana değişmemişim gibi geliyor ama değişiyorum demekki.

yaşın daha çok küçük emin ol sen de kendini seveceksin.

16 yaşında hangimiz güzeldik ki Ama benim de canıma tak etmişti kilolarım sivilcelerim bir karar verdim değiştim şimdi övünmek gibi olmasın da o zamandaki güzel denen kızlardan çok çok daha güzelim zaten dikkat edersen hep öyle oluyor bir değişim pir değişim yani karar ver, iste, yap.

Güzellik göreceli bir kavram çevrendeki insanlar nezaketten yoksun belli ki bunu mu kafana takıyorsun en güzel suretle yaratıldın buna şükret bence eli kolu gözü olmayan kazada kaybeden insanlar var.

Bu yaslarda normal boyle dusunmen.. herkes dunya guzeli olcak degil tabii..Allah seni nasil yarattiysa kabul etmek lazim. Kiminin boyu kisadir kimi kiloludur kimini yuzu daha az guzeldir.. herkes ayni olamazki.. ilerde bu gunlerine eminim guleceksin

Ben de ilk okudugumda ezikkız mı yazdı dedim.
İnsanları böyle sadece insan oldugu için değil görselleştirmemiz toplumca çok yanlış zaten.
Toplum olarak güzellik dediğimiz şeyin ne oldugunu gördük maşallah herkez birbirinin aynısı.
Ben şahsen güzel bulmuyorum yapay duruyor.
Gerçek güzellik kalptendir.Bkz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…