Görüşme mevzusu

Hangi otelde kalmak istersin diye sor, iki seçenek sun, tepkisini ölç. Bence bahaneye gerek yok, direk söyle ve ayrıl. Önce kem küm eder ama boşver , öyle erkekmi olurmuş

Direk ayril.Bu herifler niye böyle ya ucak bileti alinca sen kalabiliyor.Oh ne ala memleket oldu.
İlk buluşmada kadina hesap odetmeye kalkan adamları linclemeye çalışıyoruz burda bu olay hele apayrı.Iyy soğudum ya nefret geldi bu erkeklerden gerçekten konu sahibi yerine sinirlendim.

Yüz yüze görüsmeden flört asamasina gecmemeliydiniz. Belki birbirinizden etkilenmeyeceksiniz, olumsuz olacak.
Ayrica seni ilk kez gormeye bile hevesle gelmiyor, sen ucak biletini alayim deyince tamam diyor. Cimri ve cok itici bence.
Daha oturup konusup bir yemek bile yenmemis, bi ilerleme kaydedilmemis, hemen tavizlere baslamissiniz

Söyledim aslında, Uçakla gelirse pazartesi izin alırmış sadece ama otobüsle gelirse 2 gün izin almak durumunda kalırmış dinlenmek için :KK43:
İlk gorusme için fedakarlık yapabilirdi bileti kendisi alabilirdi yapmamış.seninde icinden gelmiyor bence bitir işi. Az para mı bir uçak bileti?Kahve ısmarlamak gibi birşey değil sonuçta

Önce bi deme bakalım uçak biletini hangi saate alayım diye

Mesajı yazıp şu an bitiriyorum. Zaten bir kere su bulandı devam edemem bu şekilde. Fakat yine de sizlerden de fikir almak istedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
İçiniz rahat olsun bence de kararınızla ilgili. Siz teklif etmişsiniz ama boş bulunarak ya da uçak bileti al gel işte amma uzattın iması yaparak teklif ettiğinizi düşünüyorum. Onunsa kabul etmesi çok çok garip birşey. Görüşüp vakit kaybettirmeden kendini belli ettiği iyi olmuş.

Kendisi çalışıyor. Benim maddi açıdan yaşam standartlarım ondan bir tık üstte olabilir. Alacağı otobüs biletinin üzerine 100 tl koysa uçak bileti alınır. Kaç gündür benim de kafamı meşgul ediyor bu durum, bitreceğim orası kesin ama bu durum nasıl açıklanır bilmiyorum.

100 tl o kadar çok degil ki. Olsa bile yine insan para kenara atar ve kendi parasi ile yine gider.

Durum açiklanmasi zor bir durum degil. Adam ilgisiz bir odun. Sen parayi ödüyorsun diye adam "bir iki tur atarim, gezerim, o kiz ilede güzel zaman geçiririm" kafasinda. "Senin kadar gurursuz bir adami hayatimda görmedim. Insan bir utanir, tanimadigi bir kadinin parasini, biletini almaya. Hali ile senin gibi birini kendime yakistiramiyorum. Biletin alinmadi. Gelmene gerek yok. Burda bitiriyorum." gibi bir konusma yapabilirsin.

Yanlizsin, bosluktasin ve onun ilgisi hosuna gidiyor anliyorum. Ancak çok daha iyilerine degersin canim. Sana gerçekten deger veren biri ile beraber ol. Öyle erkekler cidden var.

Ayy hazzetmedim.
Bir arkadasim ziyaretime gelecek onunla vakit gecireceğim de sav gitsin. Uyuz yaa mesafeyi goze alamiyorsa hic bu topa girmeyecekti :KK47:

Çok çirkin bir davranış.
Daha siz o teklifi sunduğunuzda ne münasebet demeliydi.
Neden ayrıldığınızı da açıkça belirterek postayı koyun, mutlaka anlatın ki anlasın kabahatini:

2 aylıkmış da zaten, deneme süresi sonunda gerekçesiz fesih yapın direkt hayatımda böyle saçma bir şey görmedim. Hiç utanması da yok heralde.

Back
X