Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke deseydin hani vaktin yoktu senin diye ?
İlk gorusme için fedakarlık yapabilirdi bileti kendisi alabilirdi yapmamış.seninde icinden gelmiyor bence bitir işi. Az para mı bir uçak bileti?Kahve ısmarlamak gibi birşey değil sonuçtaSöyledim aslında, Uçakla gelirse pazartesi izin alırmış sadece ama otobüsle gelirse 2 gün izin almak durumunda kalırmış dinlenmek için![]()
Önce bi deme bakalım uçak biletini hangi saate alayım diye
Söyledim aslında, Uçakla gelirse pazartesi izin alırmış sadece ama otobüsle gelirse 2 gün izin almak durumunda kalırmış dinlenmek için![]()
Dün denedim aslında uçak biletini ne zamana alalım diye sordum cumartesi olabilir dedi:) normalde ne zaman görüşeceğimiz konusu hiç gündemde değildi.
İçiniz rahat olsun bence de kararınızla ilgili. Siz teklif etmişsiniz ama boş bulunarak ya da uçak bileti al gel işte amma uzattın iması yaparak teklif ettiğinizi düşünüyorum. Onunsa kabul etmesi çok çok garip birşey. Görüşüp vakit kaybettirmeden kendini belli ettiği iyi olmuş.Mesajı yazıp şu an bitiriyorum. Zaten bir kere su bulandı devam edemem bu şekilde. Fakat yine de sizlerden de fikir almak istedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
c.tesi çalışıyor mu?
çalışmıyorsa iyice gıcık kapıcam çocuğa:))
Kendisi çalışıyor. Benim maddi açıdan yaşam standartlarım ondan bir tık üstte olabilir. Alacağı otobüs biletinin üzerine 100 tl koysa uçak bileti alınır. Kaç gündür benim de kafamı meşgul ediyor bu durum, bitreceğim orası kesin ama bu durum nasıl açıklanır bilmiyorum.
Çalışmıyor memur kendisi