Yani eve varmam 1 saatimi aldı. 12 gibi ancak evde oldum ve vardın mı vs yazmadı. Saat geçti, ben de sinirlendim biraz fevri davrandımHemen silmen mantıksız olmuş. Belki düşünüyordu olumlu olumsuz her yönüyle. Belki utangaçlık belki taktik yapıyordur falan.
Neyse artık ekleme tabi bir öyle bir böyle hoş bir durum olmaz.
Hayır instagram üzerinde ekliydikTelefon numaralarınız var mıydı ?
Hayır instagram üzerinde ekliydik
Belki o kadar ince düşünemiyordur. Fevri olmuş evet. Neyse olan olmuş artık o yazmazsa aramazsa hiçbir şey yapmaYani eve varmam 1 saatimi aldı. 12 gibi ancak evde oldum ve vardın mı vs yazmadı. Saat geçti, ben de sinirlendim biraz fevri davrandım
Kaç yaşındadınız? Vardın mı msj nedirYani eve varmam 1 saatimi aldı. 12 gibi ancak evde oldum ve vardın mı vs yazmadı. Saat geçti, ben de sinirlendim biraz fevri davrandım
Yaş mı mesele ki burada, ilgi belirten bir soru cümlesi değil mi buKaç yaşındadınız? Vardın mı msj nedir
Kız arkadaşıma bile soruyorum onu ben bunda ne var kiKaç yaşındadınız? Vardın mı msj nedir
Vardın mı msj liseli yılların ilgi belirtisidir bence.Yaş mı mesele ki burada, ilgi belirten bir soru cümlesi değil mi bu
Liselikle ne ilgisi var bunun, vardın mı mesajı liselilik. Silmek liselilik, Merhaba demek de liselilik olacak artıkKaç yaşındasınız? Lisede yapıyorduk böyle hemen silmeleri ya
Yoo takılma. Herkes birbirini beğenecek diye bir şey yok. Seni de prenses hissettirecek biri çıkacaktır karşına.Bana da öyle geldi ya, kötü bir durum
1 gün sonra sildim, belki günaydın mesajı yazar diye. Yani bilemedim, ilk adımı ben atınca ikinciyi ondan bekledim ama atmadı. O nedenle sildiğimi anlar diye düşünüyorum ama keşke 1 gün daha bekleseydimBuluşmadan ne kadar zaman sonra sildiniz? Yani ilgisi olan biri ilgisini belirtmek için bile gün sonunda eve vardın mı, tekrar teşekkür ederim güzel vakit geçirdim diye yazar. Haa belki adam o tiplerden değil veya daha çekingen kaldı, sabaha günaydın mesajı yazacaktı. Hemen silmeniz olmamış. En azından birkaç gün bekleseydiniz. Ben bu gibi durumlarda silmiyorum. O silerse siler. Silersem sanki onun yazmamasını çok önemsiyormuşum da hemen silmişim gibi veya beğenmedim de hemen sildim gibi üstten görünmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?