Görüşme sonrası mesajlaşmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen sakın yazma.Ya beğenmedi ya da müsait olamadı.Yazarsa zaten devamı gelir

Siz onun yanina arkadasinizla giderek cok ayip etmissiniz, aksamina da 4’lu bulusmussunuz. Adamin yerinde ben olsam ben de yazmazdim. Flortum yaninda arkadasiyla bulusmaya gelse yani
Akşamına onun arkadaşının emrivakisi üzerinde dörtlü görüştük, benim de hiç hoşuma gitti. İkimiz olsaydık daha farklı olur muydu acaba diye düşünmeden edemiyorum

Kendisi de sizden mesaj beklemiş olabilir.
Çıkarmışsınız,kayıpta değilsiniz.
Duygu düşüncelerini aktaramayan, ilk adımı atamayan kişiden partner olmaz.
Diğer seçenek ise etkilenmemiş olabilir.

Doğrusunu yapmissin kimsenin peşinden kosma

Akşamına onun arkadaşının emrivakisi üzerinde dörtlü görüştük, benim de hiç hoşuma gitti. İkimiz olsaydık daha farklı olur muydu acaba diye düşünmeden edemiyorum
Gunduz arkadasinizla giden sizsiniz ama

Gunduz arkadasinizla giden sizsiniz ama
Haberi vardı ve gittiğim yer kamu alanı herkese açık gezilen bir alandı. Detay vermek istemiyorum ama oraya takılmayın bence, çünkü akşam ikimizin görüşeceğini biliyordu o da

Haberi vardı ve gittiğim yer kamu alanı herkese açık gezilen bir alandı. Detay vermek istemiyorum ama oraya takılmayın bence, çünkü akşam ikimizin görüşeceğini biliyordu o da
Ben yine de arkadasimla gitmezdim bulusmaya, bozulmus olabilir

Sizinle görüşmeyi sürdürmek isteseydi mutlaka yazardı, belli ki o sizin kadar etkilenmemiş. Diğer ihtimalde ise sizden adım bekleyerek stratejik davrandıysa da bence böyle biriyle ilişki yaşamak oldukça yorucu olurdu. En iyisi geride bırakmak.

Begense yazardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…