- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Konu sahibi öğretmen değil mi?Ya ben sizi hatırlıyorum sürekli bir beklenti içerisindesiniz başkalarından (kendi ailenizde dahil) Öncellikle bunu bir bırakın sonra gerekirse bir işe girin çalısın. Bir de siz başta niye kiraya çıktınız onu da anlamadım.
eşim 1 kişi ki değişme sebebi ailesi , onun ailesinden say 4 kendi ailem 3 kişi. burdan kimseyle anlasamadigim çıkmaz bence.Ya ben size cok üzülüyorumbence psikolojiniz iyi degil. Duruma bakılırsa terapi için maddi imkaniniz yok. Ama devlet hastanelerini falan bi araştırsanız.
Lohusaligi da cok agir geçirdiniz. Eşinizle ilgili de cok agir seyler düşünüyorsunuz. Keske aldatsa da bosanmaya bahanem olsa diyorsunuz, sürekli bosanma lafı ediyorsunuz. Ama ailenizin yanina da dönemezsiniz, aram iyi degil diyorsunuz. Eşinizin ailesiyle olan problemleriniz hali hazirda konuda var zaten.
Herkes sorunlu olamayacagina gore, sorun sizde olabilir mi acaba? Herkesten cok fazla beklenti içindesiniz
Eşiniz, eşinizin ailesi ve kendi aileniz. Anlasamadiklariniz bunlar. Yetmez mi?eşim 1 kişi ki değişme sebebi ailesi , onun ailesinden say 4 kendi ailem 3 kişi. burdan kimseyle anlasamadigim çıkmaz bence.
farkindaysaniz hepsi sonradan kötü oluyor benle is birliği içine baştan girmezlerdi dediğiniz gibi olsa.
yine de kendimi de yargiliyorum tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?