Görüştüğüm kişi ve eski evliliği part2 dilekçe meselesi

Resmi evrakta nasıl oluyor bu yanlışlık bilemedim. Kadın hamileydi aldırdılar mı ne oldu bak orası çok şaibeli
Dilekçe matbu. Nasıl bir tanıdık avukatsa insan gibi oturup dilekçe yazmamış, hazır nüshayı dayamış geçmiş.

Dilekçe matbu. Nasıl bir tanıdık avukatsa insan gibi oturup dilekçe yazmamış, hazır nüshayı dayamış geçmiş.

Tanıdık var diyor işin içinde. Sallamasyon bir dilekçe hazırlamış vermiş. Konu sahibini kandırırım diye düşünmüş

Boşanma dilekçesinde hatalar olabilir, mahkeme kararı değil sonuçta.( Ki mahkeme kararında bile hesap, yazım hataları olabiliyor.)

Sizin olaya gelince, hatalı olarak yazılmış da olabilir, doğru yazılıp velayet, nafaka gibi hususların protokol/karar ile belirlenmiş olması da söz konusu olabilir. Sizin gerekçeli kararı görmeniz lazım yani. En iyi oradan anlarsınız.

Tanıdık var diyor işin içinde. Sallamasyon bir dilekçe hazırlamış vermiş. Konu sahibini kandırırım diye düşünmüş
Mesela şimdi ben de oturur bir boşanma protokolü hazırlarım, içine de istediğim her şeyi yazarım, bunda ne var ki? Konu sahibinin görmesi gereken şey gerekçeli ve imzalanmış mahkeme kararı olmalıydı.

Konu sahibinin mütemadiyen kandırıldığını düşünüyorum…

Hanımlar e devlette görülen mahkeme tarihi zaman aşımına uğruyor mu?Ben boşandıktan sonra 1 yıl kadar e devlette duruşma günü mahkeme avukat isimleri yazıyordu şu an tertemiz dava dosyalarım

Sanmiyorum. 15 sene once telefonum calinmisti. Hala davayi ve icerigini goruntuleyebiliyorum

Konu ile alakalı bir bilgim yok sadece merakımdan soruyorum. Resmî evrakta yanlışlık oldu diyelim bunun düzeltilmesi gerekmiyor mu? Sonuçta dava orda yazılana göre görülecek. Acaba çocuğu var sizden saklıyor olabilir mi diye düşündüm ama ne kadar saklayabilir oda var. Ya siz birşeyleri eksik söylüyorsunuz tepki almamak için yada bu protokol sahte çocuğu yok çocuğumuz var yazıyor

Saklayamaz ortak tanıdıklarımız var . İllaki bilinir duyulurdu.

B Boniva
Alintilayamadim mesaj kaymis. Uyap vatandas portalindan baktin mi? Ben sikayetimi geri cekmistim, dava gorulmeye devam etmis, o davalarin sonuclarini bile görebiliyorum

B Boniva
Alintilayamadim mesaj kaymis. Uyap vatandas portalindan baktin mi? Ben sikayetimi geri cekmistim, dava gorulmeye devam etmis, o davalarin sonuclarini bile görebiliyorum
Yok bakmadım..davam görüldü kararım çıktı,avukatım gitti zaten ben gitmedim.Her yerden otomatikman kızlık soyadıma geçtim falan boşandım yani

Uyduruktan dilekçe olduğunu anlamak için avukat olmaya gerek yok. O kadar bariz ki gerçek olmadığı. Nasıl oluyor çocuk yokken yanlışlıkla çocuk var yazılıyor. Çok tuhaf
Bence de kandırılıyor

Saklayamaz ortak tanıdıklarımız var . İllaki bilinir duyulurdu.
O zaman o evrak sahte çocuğu ya vardır ya yoktur mahkemede ne diyecekler yanlış mı yazdık diyecekler valla Hakim savcı g**** güler gerçek evrak lazım buradaki üyelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…