- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.560
- 548
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Dilekçe matbu. Nasıl bir tanıdık avukatsa insan gibi oturup dilekçe yazmamış, hazır nüshayı dayamış geçmiş.Resmi evrakta nasıl oluyor bu yanlışlık bilemedim. Kadın hamileydi aldırdılar mı ne oldu bak orası çok şaibeli
Dilekçe matbu. Nasıl bir tanıdık avukatsa insan gibi oturup dilekçe yazmamış, hazır nüshayı dayamış geçmiş.
Mesela şimdi ben de oturur bir boşanma protokolü hazırlarım, içine de istediğim her şeyi yazarım, bunda ne var ki? Konu sahibinin görmesi gereken şey gerekçeli ve imzalanmış mahkeme kararı olmalıydı.Tanıdık var diyor işin içinde. Sallamasyon bir dilekçe hazırlamış vermiş. Konu sahibini kandırırım diye düşünmüş
Hanımlar e devlette görülen mahkeme tarihi zaman aşımına uğruyor mu?Ben boşandıktan sonra 1 yıl kadar e devlette duruşma günü mahkeme avukat isimleri yazıyordu şu an tertemiz dava dosyalarım
Onu artik takmiyoruz ondan olabilirHayret bi boşanma konusu o garip kadının değil
enteresan ,bir yıl kadar gözüküyordu sonra birden bire ortadan kalkmış.Sanmiyorum. 15 sene once telefonum calinmisti. Hala davayi ve icerigini goruntuleyebiliyorum
Saklayamaz ortak tanıdıklarımız var . İllaki bilinir duyulurdu.Konu ile alakalı bir bilgim yok sadece merakımdan soruyorum. Resmî evrakta yanlışlık oldu diyelim bunun düzeltilmesi gerekmiyor mu? Sonuçta dava orda yazılana göre görülecek. Acaba çocuğu var sizden saklıyor olabilir mi diye düşündüm ama ne kadar saklayabilir oda var. Ya siz birşeyleri eksik söylüyorsunuz tepki almamak için yada bu protokol sahte çocuğu yok çocuğumuz var yazıyor
Nüfus kayıt örneğini isteyin,soy bağınıSaklayamaz ortak tanıdıklarımız var . İllaki bilinir duyulurdu.
Ortak tanıdıkların bildikleri şeyleri sakladıklarına o kadar çok şahit oldum ki anlatamamSaklayamaz ortak tanıdıklarımız var . İllaki bilinir duyulurdu.
Yok bakmadım..davam görüldü kararım çıktı,avukatım gitti zaten ben gitmedim.Her yerden otomatikman kızlık soyadıma geçtim falan boşandım yani
Mesela şimdi ben de oturur bir boşanma protokolü hazırlarım, içine de istediğim her şeyi yazarım, bunda ne var ki? Konu sahibinin görmesi gereken şey gerekçeli ve imzalanmış mahkeme kararı olmalıydı.
Konu sahibinin mütemadiyen kandırıldığını düşünüyorum…
O zaman o evrak sahte çocuğu ya vardır ya yoktur mahkemede ne diyecekler yanlış mı yazdık diyecekler valla Hakim savcı g**** gülerSaklayamaz ortak tanıdıklarımız var . İllaki bilinir duyulurdu.
Yok bakmadım..davam görüldü kararım çıktı,avukatım gitti zaten ben gitmedim.Her yerden otomatikman kızlık soyadıma geçtim falan boşandım yani
Şuan ben de aşırı şüpheye düştümOrtak tanıdıkların bildikleri şeyleri sakladıklarına o kadar çok şahit oldum ki anlatamam
Kesinlikle katılıyorum yazık Buda inanıyor hemen demek kiOrtak tanıdıkların bildikleri şeyleri sakladıklarına o kadar çok şahit oldum ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?