• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüştüğüm kişi ve Eski evliliği

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.998
528
Merhabalar konuya direkt gireceğim.27 yaşındayım ve artık hayatımda ciddi bir şeyler olsun, evleneyim istiyorum açıkçası. Tabiki sırf evlilik olsun diye değil kafama göre de biri olmalı, yani tamamen mantık değil.
İş yerimde görüştüğüm biri var çok efendi sakin biri olmasindan dolayı hep dikkatimi çekiyordu. Bu süreçte biraz gözlemledim iyice tarttım. Aynı bölüm mezunuyuz. Sürekli bundan dolayı sohbetimiz oluyordu. Kendisinin ilgisini de farkediyordum. Görüşmeye başladık. Bu kişinin 4 ay kadar kısa bir evliligi olmuş. Aile isteğiyle görücü usulü olmuş ve saygı ve sevgiyi sağlayamadıklarından dolayı bitmiş. Karşı taraf takıları ve eşyaları vermemek suretiyle anlaşmalı boşanmayı kabul etmiş. Üzerine bayağı borç harç kalmış yani. Boşandığını biliyordum ki hiç bir şekilde insanlari yaşadıklarıyla yargilamam fakat maddi açıdan bu şekilde olduğunu bilmiyordum. Evlilik konusu açıldığında sen kariyerine yön ver ben de o sırada kendimi toparlarım vs dedi. Yani kafadan 2 sene istiyor. Bu arada 10 senelik memur. Beni seviyor ama bir de hayatın gerçekleri var. Sizce fazla mı takılıyorum.? Siz olsanız ne yapardınız ? Henüz 1 aydir görüşüyorum.

Merhabalar konuya direkt gireceğim.27 yaşındayım ve artık hayatımda ciddi bir şeyler olsun, evleneyim istiyorum açıkçası. Tabiki sırf evlilik olsun diye değil kafama göre de biri olmalı, yani tamamen mantık değil.
İş yerimde görüştüğüm biri var çok efendi sakin biri olmasindan dolayı hep dikkatimi çekiyordu. Bu süreçte biraz gözlemledim iyice tarttım. Aynı bölüm mezunuyuz. Sürekli bundan dolayı sohbetimiz oluyordu. Kendisinin ilgisini de farkediyordum. Görüşmeye başladık. Bu kişinin 4 ay kadar kısa bir evliligi olmuş. Aile isteğiyle görücü usulü olmuş ve saygı ve sevgiyi sağlayamadıklarından dolayı bitmiş. Karşı taraf takıları ve eşyaları vermemek suretiyle anlaşmalı boşanmayı kabul etmiş. Üzerine bayağı borç harç kalmış yani. Boşandığını biliyordum ki hiç bir şekilde insanlari yaşadıklarıyla yargilamam fakat maddi açıdan bu şekilde olduğunu bilmiyordum. Evlilik konusu açıldığında sen kariyerine yön ver ben de o sırada kendimi toparlarım vs dedi. Yani kafadan 2 sene istiyor. Bu arada 10 senelik memur. Beni seviyor ama bir de hayatın gerçekleri var. Sizce fazla mı takılıyorum.? Siz olsanız ne yapardınız ? Henüz 1 aydir görüşüyorum.
2 yıl birini bekleyeceğim diye plan yapmazdım.

Takılmanız gereken konu 2 yıl süre istemesi değil.

Karşı taraf altın ve eşyaları alacak, erkek ise tamam deyip kabul edecek. Kesin aldattı veya farklı bir sorun var ki kabul etmiş.
Hem 1 aylık süreçte sakın güvenip ciddi bir adım atma.

Takılmanız gereken konu 2 yıl süre istemesi değil.

Karşı taraf altın ve eşyaları alacak, erkek ise tamam deyip kabul edecek. Kesin aldattı veya farklı bir sorun var ki kabul etmiş.
Hem 1 aylık süreçte sakın güvenip ciddi bir adım atma.
Kız sürekli hakaretvari konuştuğu için boşanmak istemiş. Kızın eşyalarını çöpe attığı için kız da işi inada bağlamış. Biraz da gerici bi kafaya sahipmiş. Benim mehirim veremem gibi laflar etmiş. Tabi o tarafı da dinlemek gerek bana denilen bu.

Kız sürekli hakaretvari konuştuğu için boşanmak istemiş. Kızın eşyalarını çöpe attığı için kız da işi inada bağlamış. Biraz da gerici bi kafaya sahipmiş. Benim mehirim veremem gibi laflar etmiş.
Gram inanmadım sizde inanmayın. Görücü usulü evlenmiş aile geleneklerine bağlı birisi ise emin ol ya aileden bitmiştir ya da 3. Kişiler vardır. Her şeyi kabul eden bu taraf. 4 aylık boşanmada bildiğim kadarıyla şiddet, uzaklaştırma kararı, can tehlikesi durumları olmalı ki boşanabilirsin yoksa 1 sene bekliyorsun diye biliyorum.

Sizinde 1 ay olmuş daha, ciddi düşüncelerden vazgeçip sağdaki çıkışı kaçırmayın.

Evlenmek ne kadar normalse boşanmakta o kadar normal. Henüz 1 aydır görüştüğünüz biriyle evlilik düşünmek, şu zaman ciddiyete dökeriz pazarlığa yapmak bana çok erken geldi. Önce bi birbirinizi tanıyın.
Normal karşılıyorum zaten takıldığım mevzu bu değil. Hemen evlenmek gibi planım yok ama artık sevgili olup boşuna vakit yitirmek istemiyorum kimseyle.

Kız sürekli hakaretvari konuştuğu için boşanmak istemiş. Kızın eşyalarını çöpe attığı için kız da işi inada bağlamış. Biraz da gerici bi kafaya sahipmiş. Benim mehirim veremem gibi laflar etmiş. Tabi o tarafı da dinlemek gerek bana denilen bu.
Şu insanların boşanınca ya da sevgilisinden ayrılınca, karşıya giydirmesi kadar itici bir şey yok.

İyisi, kötüsüde olsa insan yaşanmışlıklara saygı duyar.

Geçmişi ağzına sakız olandan bir halt olmaz.

Şu insanların boşanınca ya da sevgilisinden ayrılınca, karşıya giydirmesi kadar itici bir şey yok.

İyisi, kötüsüde olsa insan yaşanmışlıklara saygı duyar.

Geçmişi ağzına sakız olandan bir halt olmaz.
Geçen günkü kavga sebebimiz buydu. Dedim ki bu kadar kötü ise neden evlendin? 😁

Normal bir erkek şöyle kötüydü böyle cirkefti diye anlatmaz ne eski karısını ne eski sevgilisini. Anlaşamadık, uyuşamadık, aradığımızı bulamadık, karşılıklı hatalarımız oldu, devam ettiremedik vb. sebeplerle ayrılma kararı aldık der. Eski karısını/sevgilisini kötüleyen adamlardan uzak durun. Uzak duramiyorsanız gidin bir de kadından dinleyin ne olmuş ne bitmiş.

1 seneden önce anlaşmalı boşanılamıyor diye biliyorum.Yani çekişmeli boşanmışlardır.Adam kaybetmiş gibi,bu kadar borç kaldığına göre.

Geçen günkü kavga sebebimiz buydu. Dedim ki bu kadar kötü ise neden evlendin? 😁
Cevap: evlenmezden önce böyle değildi.

Çünkü evlenene kadar, kendisinin tanımıyla karşının gerici olduğunu anlamayacak kadar gözü kördü herhalde..

Back
X