• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüştüğüm kişi ve Eski evliliği

Kızın mehri ama haklı..neden haklı cunku erkek bak evlenip boşansa dert olmuyor ama o kız ne yazık ki bu toplumda binbir dertle mücadele edecek boşandı bi kere kaynana istemeyecek ailesi elalem çenesi çekecek vs vs Türkiye cumhuriyeti kanunlarına göre takılan takılar kadınındir iyikide kadının 4 ay sonra sk.tiri basan adi erkek milletinden bir nebze alacağımız olsun..
Ben olsam kimsenin takısına tokasına meyletmem ki zaten çalışan biriymiş. Sonra böyle laf oluyor.
Tercih meselesi tabi.

Ben olsam kimsenin takısına tokasına meyletmem ki zaten çalışan biriymiş. Sonra böyle laf oluyor.
Tercih meselesi tabi.
Kimsenin takısı tokası değil mevzu o kız da ne masraflar yapmıştır ..inan ki 4 ay sonra terkedilen sen olsan donuna kadar almak istersin.. evliyim çalışma hayatım oldu 5 yıl eşimin tek.kurusuna ihtiyacım olmadı ama 4 ay sonra beni bosamaya kalksaydi bunun bedeli olsun isterdim .. hele şu an bosamaya kalksın ev araba takılar hepsini alırım yok öyle yağma!

Tercih meselesi tabi.
Görücü usulu "kız alip" evlenecek kadar geleneksel kafada bir erkek, bir de mutlaka mehir sözü vermistir, verdigi mehir sozunu kiz istedi ve aldi diye kiz gerici oldu oyle mi?? Aferin kiza iyi yapmış. Hakkini bu ayıya birakmamis

Tercih meselesi tabi.
İyi de altınlar zaten kadının hakkı.Niye vazgeçsin?Umutları,hayalleri vardı belki.Bir de kadının tarafından bakmak lazım.O adam ne yaptı da 4 ay da çekti gitti.

Görücü usulu "kız alip" evlenecek kadar geleneksel kafada bir erkek, bir de mutlaka mehir sözü vermistir, verdigi mehir sozunu kiz istedi ve aldi diye kiz gerici oldu oyle mi?? Aferin kiza iyi yapmış. Hakkini bu ayıya birakmamis
Ben bu mevzuları bilmiyorum belki de iyi yapmıştır.

Kimsenin takısı tokası değil mevzu o kız da ne masraflar yapmıştır ..inan ki 4 ay sonra terkedilen sen olsan donuna kadar almak istersin.. evliyim çalışma hayatım oldu 5 yıl eşimin tek.kurusuna ihtiyacım olmadı ama 4 ay sonra beni bosamaya kalksaydi bunun bedeli olsun isterdim .. hele şu an bosamaya kalksın ev araba takılar hepsini alırım yok öyle yağma!
Böyle düşününce haklısınız.

Kız sürekli hakaretvari konuştuğu için boşanmak istemiş. Kızın eşyalarını çöpe attığı için kız da işi inada bağlamış. Biraz da gerici bi kafaya sahipmiş. Benim mehirim veremem gibi laflar etmiş. Tabi o tarafı da dinlemek gerek bana denilen bu.
Hiç inandırıcı gelmedi bana. Nedense bu biten evliliklerde de hiç dürüstçe bende şu hatayı yapmıştım bana sövüyor ama bunu yaptığımdan demiyorlar. Eski eşi çirkefte olsa bir sebep olmalı. Onu geçtim zaten 2 sene bence evlilik aşamasına geçmeden birbirini iyi analiz etmek için ideal bir süre siz yaşınızdan dolayı endişeleniyorsunuz sanırım ama sorun bu olmamalı. Bu yüzden boşanmalar artıyor maalesef. Daha doğru düzgün ne ailesini ne sevgilinin karakterini tanımadan yaşım da geç oldu diye acele evlenmek bekar olmaktan çok daha kötü bir hal alıyor.

Adamın dediklerine hiç inanmadım. 27 yaşında gül gibi bekar maaşlı kadınsınız, kısacık sürede evlenip ayrılmış boşanma sebebi meçhul olan biriyle ne işiniz var anlamıyorum. İlkini 4 ayda boşayan size de dünyayı dar edip birkaç ayda boşayabilir veya o 2 senelik bekleme süreci yılları bulabilir.

Ev esyalarini vermişmis anlasmali bosanmismis.bakalim o bosanma dilekçesinde ne yaziyor acaba..4 ay bide

Ablam psikolojik sorunlu biriyle boşandı. Davayı tek celsede bitir yoksa dilekçeye hastalığı yazarız dedi avukat. O da mecburen kabul etti yani diyeceğim dilekçede bile doğrusu yazmayabilir.

Boşanmış insanlar ile evlilik yapmamış insanlar ile olan evlilikleri maalesef farklı sıkıntılarla denk düşüyor.

Nedense anlattığı gibi olduğunu düşünmüyorum.

Erken biten evliliklerin altında ya cinsel bir problem yada psikolojik bir problem yatıyor.

Zira ister görücü usulü ister sevgili olsun insanlar ancak evin içine girince görebiliyor böyle sorunları.

Görücü usulü ise de nişan döneminde zaten anlar insan sevip sevmediğini illa bir de sevişip mi deneyelim dedi?

Nedir yani?

Bir de insan ilişkisinin sorumluluğunu alacak ne o öyle görücü usulüydü sevemedim boşandım.

Yok öyle meselenin altı başka şeylerle dolu.

Yoksa pat diye herşeyi verip boşanmazdı.

Tercih meselesi tabi.

Adam kızın düğün takılarında gözü olmasa şimdi bile mal gibi laf etmezdi. Düşün kanunen zaten kadının. Bu hatta adamla pazarlık meselesi bile değil hem düğün altınları küçük büyük takılar ve tüm para. Herif hala kızın arkasından bunun lafını ediyor. Ailesine laf ediyor. Durduk yere ne yaşadı acaba da kız çıldırdı? Hiç hoş değil.

Barış Manço’nun evlendiği ilk kadının onu Fikret Kızılokla aldattığı ve 37 günlük evliyken boşanan Barış mançonun sadece gazeteye anlaşamadık dediği anlatılıyor. Erkek dediğin böyle olmalı. Bir de 1 aylık tanımada ne evliliği?

Adam kızın düğün takılarında gözü olmasa şimdi bile mal gibi laf etmezdi. Düşün kanunen zaten kadının. Bu hatta adamla pazarlık meselesi bile değil hem düğün altınları küçük büyük takılar ve tüm para. Herif hala kızın arkasından bunun lafını ediyor. Ailesine laf ediyor. Durduk yere ne yaşadı acaba da kız çıldırdı? Hiç hoş değil.

Barış Manço’nun evlendiği ilk kadının onu Fikret Kızılokla aldattığı ve 37 günlük evliyken boşanan Barış mançonun sadece gazeteye anlaşamadık dediği anlatılıyor. Erkek dediğin böyle olmalı. Bir de 1 aylık tanımada ne evliliği?
Kendisi boşamış dedigine göre. Kız barışmak için aracılar koydurmuş

Valla herkes giydrmiş bakın ilk kez olumlu yorum yapacaktım içimdeki tüm şevki öldürdünüz :KK51: Bir hata yapmış olmuş kendi de pişman yazacaktım geri alıyorum :bicak:

Belki adamın suçu var belki yok ama akılsız başın cezasını ayaklar çekiyor, bilmediği biriyle evliliğe razı gelmiş sonra 5 kuruşsuz kalmış ortada. Peki en sonda bunun ceremesini niye sen çekesin konu sahibesi, sen çöpsüz üzümsün bence de problemsiz birini bul hayatının 2 yılını kimseye zimmetleme.

Kız sürekli hakaretvari konuştuğu için boşanmak istemiş. Kızın eşyalarını çöpe attığı için kız da işi inada bağlamış. Biraz da gerici bi kafaya sahipmiş. Benim mehirim veremem gibi laflar etmiş. Tabi o tarafı da dinlemek gerek bana denilen bu.

Kendi cok ileri kafaymiş o yuzden gorucu+ sevmedigi biriyle evlenmiş. Mehir de kadina ait bildigim kadariyla vermek zorunda değil. 4 ayda kadinin altinini mi istemeye başlamiş. 😁

Bu adami iyi araştirin. Durduk yere kadin ne diye hakaret etsin.

Kendi cok ileri kafaymiş o yuzden gorucu+ sevmedigi biriyle evlenmiş. Mehir de kadina ait bildigim kadariyla vermek zorunda değil. 4 ayda kadinin altinini mi istemeye başlamiş. 😁

Bu adami iyi araştirin. Durduk yere kadin ne diye hakaret etsin.
Bana iyi düğün yapmadınız bana şunu yapmadiniz bunu yapmadınız diye başının etini yiyormuş güya. Bilemiyorum 😁

4aylk donemde sorunlar olmasi cok normal cicm aylarinin bitip gercekle yüzleşme dönemi ve o dönemi asamayan cok cift oluyot ama erkek arkadasnz ne zaman ayrildi öğrenebilir miyim

Back
X