Bence yok. Yanınızda elbette efendi gibi takılacak. Önemli olan yazdıkları. Kendi kişiliğini orada sergilemiş.Evet öncelikle, kafam karışık ve beni aydınlatacak fikirlere ihtiyacım var.
Birkaç gündür biriyle tanışıyoruz. İlk gün telefonda konuşma ve biraz mesajlaşma ardından dün buluştuk. Bu kişiye dair kafama takılanlar var. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Neden derseniz, aramızda bir hoşlantı oluştu ama dediğim gibi aklımı kurcalayan ve içime sinmeyen bir şeyler var gibi. Tabi henüz çok erken, bunun da farkındayım.
Şimdi bu beyefendiyle konuşurken, bir platformda bir şeyler yazdığından bahsetti. Ben de o platformda yazan, okuyan, yani takip eden biriyim. Neyse bu hoş bir tesadüf oldu. Ardından yazdıklarına göz attım ve okuduklarımdan bazıları hoşuma gitmedi. Kullandığı dil irrite etti beni. Yer yer bayağı, argo ve küfürlü bir dil. Sonra birkaç tane de, arkadaşları ile arasında geçen dialoglardan bahsetmiş, onları da okuyunca itici geldi. Yani cinsellikle alakalı erkekler arası bir muhabbetten bahsetmiş. Ki önemli olan konu değil ifade ediş tarzı. Neyse bunu gördüm ve attım hafızaya. Yarın bunun konusunu muhakkak açayım, nasıl bir tepki verecek bakayım dedim.Bu arada bu mevzu, yüzyüze tanışıp görüşmeden önce oldu.
Dün beyefendiyle tanıştık, konuştuk uzun uzun. İlk izlenim olarak efendi, aklı başında bir bey imajı oluştu bende. Ancak dediğim gibi o platformda yazan kişiyle çelişen bir imaj bence. Görüşme esnasında ben bu mevzuyu açtım. Yazdıklarını okuduğumdan bahsettim. Hatta bunu şöyle ifade ettim:" Yazdıklarını okudum ve orada onu yazanla karşımda oturan kişi farklı iki kişi gibi hissettim. Kullandığın dilden hoşlanmadım, normal hayatında da konuşma tarzının bu mudur?" Ve aldığım cevap sanki çok içime sinmedi. "Oraya takılma, haklısın dikkat etmek gerek, aslında öyle aşırı şeyler değil ama" vs. O da bir açıklama yapamadı kısacası. Mahcup olduğunu ve açıklama yaparken zorlandığını hissettim. Ve yazdıklarında en dikkatimi çeken şey, kendisi lise mezunu, ancak sanki üniversite okumuş gibi, üniversite hayatına dair şeyler yazmış, önerilerde bulunmuş. Buna da anlam veremedim. Ama bu noktayı maalesef sormayı unuttum.
Evet geleyim sadede, ne düşüneceğim konusunda kafam karışık. Arada güzel bir enerji oldu, uzun uzun sohbet ettik, nazik ve düşünceli, eğlenceli biri gibi. Ama tabi bunlar köprüyü geçene kadar ki tavırlar da olabilir. Belki bilen bilir, geçen yıl nişanlımdan ayrıldım. Gönlümün kapılarını henüz yeni yeni birine açabileceğimi hissediyorum. Ama korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan, yanılmaktan, yanlış birine güvenmekten. O yüzden, her adımımı kırk kez düşünüp atmaya çalışıyorum. Sonuç olarak sizin bu tabloya yorumunuz ne olur? Birkaç kez daha buluşup gidişata göre mi hareket edeyim, yoksa şimdiden tünelin ucunda ışık yok mu diyorsunuz?
bir daha görüşseniz bile kesinlikle ilk etapta güzenmeyin ve kendinize dikkat edin, neler görüp okuyoruz hergün gazetelerde haberlerde.kimse ben sapığım diye pankart ile gezmiyor...Evet öncelikle, kafam karışık ve beni aydınlatacak fikirlere ihtiyacım var.
Birkaç gündür biriyle tanışıyoruz. İlk gün telefonda konuşma ve biraz mesajlaşma ardından dün buluştuk. Bu kişiye dair kafama takılanlar var. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Neden derseniz, aramızda bir hoşlantı oluştu ama dediğim gibi aklımı kurcalayan ve içime sinmeyen bir şeyler var gibi. Tabi henüz çok erken, bunun da farkındayım.
Şimdi bu beyefendiyle konuşurken, bir platformda bir şeyler yazdığından bahsetti. Ben de o platformda yazan, okuyan, yani takip eden biriyim. Neyse bu hoş bir tesadüf oldu. Ardından yazdıklarına göz attım ve okuduklarımdan bazıları hoşuma gitmedi. Kullandığı dil irrite etti beni. Yer yer bayağı, argo ve küfürlü bir dil. Sonra birkaç tane de, arkadaşları ile arasında geçen dialoglardan bahsetmiş, onları da okuyunca itici geldi. Yani cinsellikle alakalı erkekler arası bir muhabbetten bahsetmiş. Ki önemli olan konu değil ifade ediş tarzı. Neyse bunu gördüm ve attım hafızaya. Yarın bunun konusunu muhakkak açayım, nasıl bir tepki verecek bakayım dedim.Bu arada bu mevzu, yüzyüze tanışıp görüşmeden önce oldu.
Dün beyefendiyle tanıştık, konuştuk uzun uzun. İlk izlenim olarak efendi, aklı başında bir bey imajı oluştu bende. Ancak dediğim gibi o platformda yazan kişiyle çelişen bir imaj bence. Görüşme esnasında ben bu mevzuyu açtım. Yazdıklarını okuduğumdan bahsettim. Hatta bunu şöyle ifade ettim:" Yazdıklarını okudum ve orada onu yazanla karşımda oturan kişi farklı iki kişi gibi hissettim. Kullandığın dilden hoşlanmadım, normal hayatında da konuşma tarzının bu mudur?" Ve aldığım cevap sanki çok içime sinmedi. "Oraya takılma, haklısın dikkat etmek gerek, aslında öyle aşırı şeyler değil ama" vs. O da bir açıklama yapamadı kısacası. Mahcup olduğunu ve açıklama yaparken zorlandığını hissettim. Ve yazdıklarında en dikkatimi çeken şey, kendisi lise mezunu, ancak sanki üniversite okumuş gibi, üniversite hayatına dair şeyler yazmış, önerilerde bulunmuş. Buna da anlam veremedim. Ama bu noktayı maalesef sormayı unuttum.
Evet geleyim sadede, ne düşüneceğim konusunda kafam karışık. Arada güzel bir enerji oldu, uzun uzun sohbet ettik, nazik ve düşünceli, eğlenceli biri gibi. Ama tabi bunlar köprüyü geçene kadar ki tavırlar da olabilir. Belki bilen bilir, geçen yıl nişanlımdan ayrıldım. Gönlümün kapılarını henüz yeni yeni birine açabileceğimi hissediyorum. Ama korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan, yanılmaktan, yanlış birine güvenmekten. O yüzden, her adımımı kırk kez düşünüp atmaya çalışıyorum. Sonuç olarak sizin bu tabloya yorumunuz ne olur? Birkaç kez daha buluşup gidişata göre mi hareket edeyim, yoksa şimdiden tünelin ucunda ışık yok mu diyorsunuz?
En azından bir kez daha görüşeyim diyorum. Şu an gözlem sürecindeyim açıkçası. Ne yapıyor, neler konuşuyor, benim hakkımda neleri merak ediyor ona bakıyorum.Kesin karara varmadan önce bir iki kere daha görüşün bence. Orda yazdıkları ilgi çekmek , okunmak için de olabilir. Tabi çok fazla soru işareti olustuysa ve içinize sinmediyse bilemiyorum.
İşte ben de tam olarak bu noktaya takıldım. Ailesi muhafazakar ve bu şekilde yetişmiş. Sanki aile çevresinde efendi, arkadaşları arasında farklı biri gibi. Tabi bana da o efendi yanıyla geldi. Bir de madem saçma şeyler yazdın, bunu niye benimle paylaştı ona da anlam veremedim. Saklamıyor da yaniBence yok. Yanınızda elbette efendi gibi takılacak. Önemli olan yazdıkları. Kendi kişiliğini orada sergilemiş.
Ben üniversite mezunuyum ve iyi bir işim var. Ya bu konuda birkaç iyi örnek gördüğüm için şans vermek istedim. Eskiden bu mevzuya takılırdım ben de. Ama ne doktora mezunu, kariyerli ama karaktersiz insan görünce bunun da bir etkisi olmadığını düşündüm.Siz üniversite mezunu musunuz? Linç yiyecegim büyük ihtimal ama önemli değil. Eğer üniversite mezunuysanız lise mezunuyla olmamalı bence. He şimdi gelip üniversite mezunu biriyle olup ayrılan yok mu yazacaklara hemen cvp vereyim.elbette var o bi ihtimal bu güçlü bi ihtimal. Bile bile lades. Mutlu da olabilir o küçük bi ihtimal.
Ayrıca internette yazdiklarini dikkate al. Bi kez nisandan ayrılmışsın bu sefer risk alma.
Haklısınız. Zaten hemen güvenebilen biri değilim. En efendi görünenin bile içinden neler çıkıyor.bir daha görüşseniz bile kesinlikle ilk etapta güzenmeyin ve kendinize dikkat edin, neler görüp okuyoruz hergün gazetelerde haberlerde.kimse ben sapığım diye pankart ile gezmiyor...
Aynen böyle düşündüm ben de. Hatta bir insanın gerçek hali üzerinde baskı yokken, tamamen özgür olabileceği bir ortamda ortaya çıkar. O yüzden sanki orada yazdıkları. onun iç dünyası gibi geldi.Bence yok. Yanınızda elbette efendi gibi takılacak. Önemli olan yazdıkları. Kendi kişiliğini orada sergilemiş.
Akıllısı beni bulsa şaşarım zatenBence ciddi bir ilişki yaşayacak biri değil.
Hatta insanları tanıyıp tanıyıp atacak sonra bıllatforummlarda aşağı yukarı yazıp çizecek.
Şiir yazmak için kadınları alet eden salak tiplerden biri resmen.
kesinlikle yazdıkları içinkiler
nedense yalan söylediği dogdu içime
Akıllısı bizi bulmaz, delisi eksik olmaz.Akıllısı beni bulsa şaşarım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?