Görüştüğüm Kişinin İnternette Yazdıkları

Hakkımdaki düşüncelerin beni çok mutlu etti.
Bence yalana meyili olabilir.
Görüştüğün kişiyi en iyi sadece sen tanırsın.Gözlemlersin.Ama gitmediği bir yer hakkında yorum yapması bence çok olumsuz.
Bu insanlara kendini farklı kabul ettirmeye çalışması demek.Ileride sana da yapabilir.
Hangi sektörde çalışıyor?

Yaşı kaç?

Son düzenleme:
Ne işin var böyle bir adamla ya? Kıtlığa mı girdi bu erkekler? Güzel güzel kadınlar hem kendinden düşük profilli hem ikiyüzlü adamlar için düşünüyor falan sizce ne yapmalıyım diye.Olmaz yahu böyle adamlar değil sizin denkleriniz.

Netten bulmadım zaten.Bir tanıdık vesile oldu. Ama sorun olan nette yazdıkları.
Anladım o zaman ona kendini sana tanıtmasi için fırsat ver hiç bir konuda engelleme her şeye uyumlu anlayışlı gibi görün rahat olsun rengini görürsün

Yorumunuzu daha kibar ve hoş bir üslupla yazabilirsiniz diye düşünüyorum. Erkek meraklısı biri değilim.

Sen de buranın muhalif sesi gibisin. Bir kere de sivrilme çabasıyla zorlamasan kendini. Yazıyı dikkatle oku istersen. Mevzu yazdığı konu değil, onu ifade ediş biçimi, kullandığı bayağı dil dedim.
Çok biliyorsanız kadınlar kulübünde neden soru soruyorsunuz, neden fikir alıyorsunuz? Farklı fikirlere tahammulunuz yoksa soru sorma çabası neden?

Yorumunuzu daha kibar ve hoş bir üslupla yazabilirsiniz diye düşünüyorum. Erkek meraklısı biri değilim.
Lafı eğip bükünce söylenen şey değişmiyor ki.Sana iyi şeyler de yazdım nedense olumsuzları cımbızlıyorsun.İyi bir işim var eğitimim iyi diyorsun bu iyi bişey , cinsellikle ilgili garip şeyler yazan sanalda başka gerçekte başka kişiliksiz biriyle senden düşük profili biriyle ne işin var? Lise mezunu olması ikinci planda kalmış adam sanalda başka sallamış gerçekte efendi rolünde.Daha iyilerine layıksın.

Çok biliyorsanız kadınlar kulübünde neden soru soruyorsunuz, neden fikir alıyorsunuz? Farklı fikirlere tahammulunuz yoksa soru sorma çabası neden?
Farklı fikirlere değil okuduğunu anlama problemi olanlara tahammülüm yok. Açıkça yazdığım şey üzerinden "cinsellik konuşulmayacak bir konu değil ki" tarzı yorum yapmak, okuduğunu anlamadığını gösteriyor. Ya da yazının içinden cımbızla bir ifade çektiğini. Yine söylüyorum belki anlarsın diye, konu cinsellik değil, bu konuları ifade ediş tarzındaki bayağılık.

Yazdığınız yorum beni erkek kıtlığında kalmış da ilk gördüğüne sarılmış gibi hissettirdi. O yüzden böyle söyledim. Ayrıca teşekkür ederim hakkımdaki fikriniz için.

ayrıl

Yazdığınız yorum beni erkek kıtlığında kalmış da ilk gördüğüne sarılmış gibi hissettirdi. O yüzden böyle söyledim. Ayrıca teşekkür ederim hakkımdaki fikriniz için.
Rica ederim.Kadınları erkeklerden daha değerli buluyorum birçok yönden.Her kadının kendine çok değer vermeli , böyle ipe sapa gelmez adamlar için oturup düşünmeye bile değmez bence.

Ekşici sanırım kendisi.

Yazdığı entrylerin dilinden ziyade içeriği önemli bence. Yani küfürlüyse argoysa ben takmazdım, yakın arkadaşlarımla biz de gayet rahat bir dille konuşuruz. Eğer sırf argo veya küfürlü yazması ise sorun ben takılmazdım. Yazım dili kişinin arkadaşlarıyla veya sözlüklerdeki tarzıyla değişiklik gösterebilir. Günlük hayatımda yakın arkadaşlarımla konuşurken "ulan" diye lafa girerim ama forumdaki hiçbir mesajımda ulan yazmam mesela. Ya da yakın arkadaş çevrem dışında kimseye ulan demem. Ama yazdığı şeyler, anlatmak istedikleri konusunda rahatsız olduysam hiç uzatmaz, gözünün yaşına bakmazdım.

Eğitimini vs olduğundan farklı yansıtması farklı bir konu. Bu direkt yalan söylemek, kendini olduğundan farklı (ve daha iyi) gibi göstermek, buna tahammülüm olmazdı. Kendi kompleksini bu şekilde gidermeye çalışan adam başka şekillerde de sorun yaratabilir.

Bence uzatmadan üç hayırla uğurlayın kendisini.

Söz uçar yazı kalır. İnternette yazdıklarımız yüzünden ileride yüzümüzün kızarmamasını umuyorum. Benim de ekşi’de hesabım vardı üniversiteden bir arkadaşa nickimi söylemiştim. Çocuk okumuş tüm entrylerimi, bir tanesinde argo ifade geçiyodu yüzüme vurmuştu esprisini yapmıştı, senden beklemezdim tarzında. Amaan.

O platforma yazdığını söylemeyebilirdi. O zaman ne yapacaktınız??

Olmadığı gibi yazan ,belli bir algo yaratmaua çalışan birinden uzak durun lütfen ,o argo tarafını eninde sonunda görürsünüz

Keşke her erkek sizin karşılaştığınız erkek gibi bir platformda içinden geçeni dökse de biz de gerçek yüzlerini görsek. Lise mezunu birinin üniversite hakkında öneri vermesi tamamen kendini olmadığı biri kalıbına sokmak için. Keske olmadigi biri gibi davranmasalar.Zaten kullandığı dili sorduğunuzda tam olarak cevap verememiş. Bence gerçek yüzü ortaya çıktı. Zaman kaybetmeye değmez.

Allah aşkına burdaki tüm kadınlar eşlerini erkek kardeşlerini çok efendi hiç küfür etmez hiç argo konuşmaz falan mı sanıyolar gerçekten?nası bi hayal alemindesiniz

Olmadığı gibi yazan ,belli bir algo yaratmaua çalışan birinden uzak durun lütfen ,o argo tarafını eninde sonunda görürsünüz
O zamana haberim olmayacaktı. E

Evet canım ekşi sözlük. İşin garip tarafı gaflet anına mı denk geldi ya da yazdıklarından benim rahatsız olamayacağımı mı düşündü de nickini verdi. Hani diyorum sinsi bir adam olsa yazar olduğunu da söylemeyebilirdi. Ama söyledi yani. Bu kafayı da anlayamadım işte. Diyorum ya içini oraya dökmüş.

Size nickini vermesi saçma olmuş, bence bu nedenle bile bir şansı hak ediyor.
Ben olsam vermezdim :)
Ya işte anlayamadığım tek kısım o. Nickini vermeyi niye düşünemedi acaba :) Pek de bir şey saklayabilcek birine benzemiyor. Bence her şeyi içinde tutabilen bir tip değil. Kendisini rahat hissedince dökülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…