Hakkımdaki düşüncelerin beni çok mutlu etti.Senin fikrine güveniyorum canım. Benim için değerli. Hatta direkt fikrini soracaktım iyi oldu yorum yaptığın. Haklısın aslında, ben bunu kaçırıyorum bir insan anonim de olsa özünü kaybetmemeli. Bence aslolan bu. Demek ki yalana meyili var.
Ne işin var böyle bir adamla ya? Kıtlığa mı girdi bu erkekler? Güzel güzel kadınlar hem kendinden düşük profilli hem ikiyüzlü adamlar için düşünüyor falan sizce ne yapmalıyım diye.Olmaz yahu böyle adamlar değil sizin denkleriniz.Ben üniversite mezunuyum ve iyi bir işim var. Ya bu konuda birkaç iyi örnek gördüğüm için şans vermek istedim. Eskiden bu mevzuya takılırdım ben de. Ama ne doktora mezunu, kariyerli ama karaktersiz insan görünce bunun da bir etkisi olmadığını düşündüm.
Anladım o zaman ona kendini sana tanıtmasi için fırsat ver hiç bir konuda engelleme her şeye uyumlu anlayışlı gibi görün rahat olsun rengini görürsünNetten bulmadım zaten.Bir tanıdık vesile oldu. Ama sorun olan nette yazdıkları.
Yorumunuzu daha kibar ve hoş bir üslupla yazabilirsiniz diye düşünüyorum. Erkek meraklısı biri değilim.Ne işin var böyle bir adamla ya? Kıtlığa mı girdi bu erkekler? Güzel güzel kadınlar hem kendinden düşük profilli hem ikiyüzlü adamlar için düşünüyor falan sizce be yapmalıyım diye.Olmaz yahu böyle adamlar değil sizin denkleriniz.
Çok biliyorsanız kadınlar kulübünde neden soru soruyorsunuz, neden fikir alıyorsunuz? Farklı fikirlere tahammulunuz yoksa soru sorma çabası neden?Sen de buranın muhalif sesi gibisin. Bir kere de sivrilme çabasıyla zorlamasan kendini. Yazıyı dikkatle oku istersen. Mevzu yazdığı konu değil, onu ifade ediş biçimi, kullandığı bayağı dil dedim.
Lafı eğip bükünce söylenen şey değişmiyor ki.Sana iyi şeyler de yazdım nedense olumsuzları cımbızlıyorsun.İyi bir işim var eğitimim iyi diyorsun bu iyi bişey , cinsellikle ilgili garip şeyler yazan sanalda başka gerçekte başka kişiliksiz biriyle senden düşük profili biriyle ne işin var? Lise mezunu olması ikinci planda kalmış adam sanalda başka sallamış gerçekte efendi rolünde.Daha iyilerine layıksın.Yorumunuzu daha kibar ve hoş bir üslupla yazabilirsiniz diye düşünüyorum. Erkek meraklısı biri değilim.
Farklı fikirlere değil okuduğunu anlama problemi olanlara tahammülüm yok. Açıkça yazdığım şey üzerinden "cinsellik konuşulmayacak bir konu değil ki" tarzı yorum yapmak, okuduğunu anlamadığını gösteriyor. Ya da yazının içinden cımbızla bir ifade çektiğini. Yine söylüyorum belki anlarsın diye, konu cinsellik değil, bu konuları ifade ediş tarzındaki bayağılık.Çok biliyorsanız kadınlar kulübünde neden soru soruyorsunuz, neden fikir alıyorsunuz? Farklı fikirlere tahammulunuz yoksa soru sorma çabası neden?
Yazdığınız yorum beni erkek kıtlığında kalmış da ilk gördüğüne sarılmış gibi hissettirdi. O yüzden böyle söyledim. Ayrıca teşekkür ederim hakkımdaki fikriniz için.Lafı eğip bükünce söylenen şey değişmiyor ki.Sana iyi şeyler de yazdım nedense olumsuzları cımbızlıyorsun.İyi bir işim var eğitimim iyi diyorsun bu iyi bişey , cinsellikle ilgili garip şeyler yazan sanalda başka gerçekte başka kişiliksiz biriyle senden düşük profili biriyle ne işin var? Lise mezunu olması ikinci planda kalmış adam sanalda başka sallamış gerçekte efendi rolünde.Daha iyilerine layıksın.
Farklı fikirlere değil okuduğunu anlama problemi olanlara tahammülüm yok. Açıkça yazdığım şey üzerinden "cinsellik konuşulmayacak bir konu değil ki" tarzı yorum yapmak, okuduğunu anlamadığını gösteriyor. Ya da yazının içinden cımbızla bir ifade çektiğini. Yine söylüyorum belki anlarsın diye, konu cinsellik değil, bu konuları ifade ediş tarzındaki bayağılık.
Rica ederim.Kadınları erkeklerden daha değerli buluyorum birçok yönden.Her kadının kendine çok değer vermeli , böyle ipe sapa gelmez adamlar için oturup düşünmeye bile değmez bence.Yazdığınız yorum beni erkek kıtlığında kalmış da ilk gördüğüne sarılmış gibi hissettirdi. O yüzden böyle söyledim. Ayrıca teşekkür ederim hakkımdaki fikriniz için.
Söz uçar yazı kalır. İnternette yazdıklarımız yüzünden ileride yüzümüzün kızarmamasını umuyorum. Benim de ekşi’de hesabım vardı üniversiteden bir arkadaşa nickimi söylemiştim. Çocuk okumuş tüm entrylerimi, bir tanesinde argo ifade geçiyodu yüzüme vurmuştu esprisini yapmıştı, senden beklemezdim tarzında. Amaan.Evet öncelikle, kafam karışık ve beni aydınlatacak fikirlere ihtiyacım var.
Birkaç gündür biriyle tanışıyoruz. İlk gün telefonda konuşma ve biraz mesajlaşma ardından dün buluştuk. Bu kişiye dair kafama takılanlar var. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Neden derseniz, aramızda bir hoşlantı oluştu ama dediğim gibi aklımı kurcalayan ve içime sinmeyen bir şeyler var gibi. Tabi henüz çok erken, bunun da farkındayım.
Şimdi bu beyefendiyle konuşurken, bir platformda bir şeyler yazdığından bahsetti. Ben de o platformda yazan, okuyan, yani takip eden biriyim. Neyse bu hoş bir tesadüf oldu. Ardından yazdıklarına göz attım ve okuduklarımdan bazıları hoşuma gitmedi. Kullandığı dil irrite etti beni. Yer yer bayağı, argo ve küfürlü bir dil. Sonra birkaç tane de, arkadaşları ile arasında geçen dialoglardan bahsetmiş, onları da okuyunca itici geldi. Yani cinsellikle alakalı erkekler arası bir muhabbetten bahsetmiş. Ki önemli olan konu değil ifade ediş tarzı. Neyse bunu gördüm ve attım hafızaya. Yarın bunun konusunu muhakkak açayım, nasıl bir tepki verecek bakayım dedim.Bu arada bu mevzu, yüzyüze tanışıp görüşmeden önce oldu.
Dün beyefendiyle tanıştık, konuştuk uzun uzun. İlk izlenim olarak efendi, aklı başında bir bey imajı oluştu bende. Ancak dediğim gibi o platformda yazan kişiyle çelişen bir imaj bence. Görüşme esnasında ben bu mevzuyu açtım. Yazdıklarını okuduğumdan bahsettim. Hatta bunu şöyle ifade ettim:" Yazdıklarını okudum ve orada onu yazanla karşımda oturan kişi farklı iki kişi gibi hissettim. Kullandığın dilden hoşlanmadım, normal hayatında da konuşma tarzının bu mudur?" Ve aldığım cevap sanki çok içime sinmedi. "Oraya takılma, haklısın dikkat etmek gerek, aslında öyle aşırı şeyler değil ama" vs. O da bir açıklama yapamadı kısacası. Mahcup olduğunu ve açıklama yaparken zorlandığını hissettim. Ve yazdıklarında en dikkatimi çeken şey, kendisi lise mezunu, ancak sanki üniversite okumuş gibi, üniversite hayatına dair şeyler yazmış, önerilerde bulunmuş. Buna da anlam veremedim. Ama bu noktayı maalesef sormayı unuttum.
Evet geleyim sadede, ne düşüneceğim konusunda kafam karışık. Arada güzel bir enerji oldu, uzun uzun sohbet ettik, nazik ve düşünceli, eğlenceli biri gibi. Ama tabi bunlar köprüyü geçene kadar ki tavırlar da olabilir. Belki bilen bilir, geçen yıl nişanlımdan ayrıldım. Gönlümün kapılarını henüz yeni yeni birine açabileceğimi hissediyorum. Ama korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan, yanılmaktan, yanlış birine güvenmekten. O yüzden, her adımımı kırk kez düşünüp atmaya çalışıyorum. Sonuç olarak sizin bu tabloya yorumunuz ne olur? Birkaç kez daha buluşup gidişata göre mi hareket edeyim, yoksa şimdiden tünelin ucunda ışık yok mu diyorsunuz?
O zamana haberim olmayacaktı. EOlmadığı gibi yazan ,belli bir algo yaratmaua çalışan birinden uzak durun lütfen ,o argo tarafını eninde sonunda görürsünüz
sanırım ekşisözlükten bahsediyorsun. ne yazdıysa aslında o odur diyorum ve geçiyorum kendimden örnek vermeye.
hayatımda tanıdığım en düzgün, anlayışlı ve kibar beyefendinin ekşisözlük nickini çook tesadüfen bulmamla başladı her şey.
adam öyle biri çıktı ki yani tanıdığım adama bakıyorum ( 10yıl) yazanlara bakıyorum, söylediği yalanlar vs.
neyse bu adam nişanlıyken arada 3-4 yedeği olan bağını kopartmayan her daim kızlarla takılıp one night stand takılan, küfürbaz, kendisini çook aksi yönde tanıtmasına rağmen (yakın çevresine) gerçekte sözlükte anlattığı gibi olan biri çıktı.
tabii benim nickini bulduğumu bilmiyordu birisine söylemiştim eh tabii durur mu pislik gitmiş yetiştirmiş. tası tarağı topladı defoldu gitti sonra :d nickini de sözlükten sildirmiş. salak herif ya. iğrenç bi adammış kısaca, iğrençliği yaşadıklarından çok nabza göre şerbet verişinden.
Ya işte anlayamadığım tek kısım o. Nickini vermeyi niye düşünemedi acaba :) Pek de bir şey saklayabilcek birine benzemiyor. Bence her şeyi içinde tutabilen bir tip değil. Kendisini rahat hissedince dökülüyor.Size nickini vermesi saçma olmuş, bence bu nedenle bile bir şansı hak ediyor.
Ben olsam vermezdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?