O zaman haberim olmayacaktı. Ama söyledi yani. Görmezden mi geleyim?O platforma yazdığını söylemeyebilirdi. O zaman ne yapacaktınız??
Valla ben babamı çok yakında tanırım galiba onun hakkında da yanılmıyorumdur hiç küfür eden bir adam değildir, yahut abim. Ama esas mesele sadece küfür değil. Şimdi burada tek tek yazamıyorum dili çok bayağı, hatta cinsiyetçi birkaç ifadesine rastladım, anlattığı şeylerde gerçek hayatla örtüşmeyen detaylar var.Allah aşkına burdaki tüm kadınlar eşlerini erkek kardeşlerini çok efendi hiç küfür etmez hiç argo konuşmaz falan mı sanıyolar gerçekten?nası bi hayal alemindesiniz
Benimki galiba bir şans. Orada yazdıklarını görmesem bunları anlamam zaman alabilirdi.Keşke her erkek sizin karşılaştığınız erkek gibi bir platformda içinden geçeni dökse de biz de gerçek yüzlerini görsek. Lise mezunu birinin üniversite hakkında öneri vermesi tamamen kendini olmadığı biri kalıbına sokmak için. Keske olmadigi biri gibi davranmasalar.Zaten kullandığı dili sorduğunuzda tam olarak cevap verememiş. Bence gerçek yüzü ortaya çıktı. Zaman kaybetmeye değmez.
Aslan burcu bir de, biraz kendini fazla önemsiyor gibi.Artislik yapıyor sizin yanınızda anlamadınız mı? Gerçek yüzü o okuduklarınız
Ekşici sanırım kendisi.
Yazdığı entrylerin dilinden ziyade içeriği önemli bence. Yani küfürlüyse argoysa ben takmazdım, yakın arkadaşlarımla biz de gayet rahat bir dille konuşuruz. Eğer sırf argo veya küfürlü yazması ise sorun ben takılmazdım. Yazım dili kişinin arkadaşlarıyla veya sözlüklerdeki tarzıyla değişiklik gösterebilir. Günlük hayatımda yakın arkadaşlarımla konuşurken "ulan" diye lafa girerim ama forumdaki hiçbir mesajımda ulan yazmam mesela. Ya da yakın arkadaş çevrem dışında kimseye ulan demem. Ama yazdığı şeyler, anlatmak istedikleri konusunda rahatsız olduysam hiç uzatmaz, gözünün yaşına bakmazdım.
Eğitimini vs olduğundan farklı yansıtması farklı bir konu. Bu direkt yalan söylemek, kendini olduğundan farklı (ve daha iyi) gibi göstermek, buna tahammülüm olmazdı. Kendi kompleksini bu şekilde gidermeye çalışan adam başka şekillerde de sorun yaratabilir.
Bence uzatmadan üç hayırla uğurlayın kendisini.
Ben soyle dusunuyorum.
Siz bu siteye yazarken nasil yaziyorsaniz kisiliginiz de az cok budur.
Buradaki yorumlarin mizaci farkli oluyor demek ki cogu kisi kisiligini yaziyor.
Beyefendinin de yazistigi yonde bir kisiligi var.
Ama hayatinin ne kadarinda bilemeyiz.
Siz bunu ne kadar onemsersiniz ve tolere edersiniz bilemeyiz.
Kimi kizlar belki bu beyfendinin davranisindan yazdiklarindan rahatsiz bile olmaz.
Siz de bitiyor her sey...
Bu beyefendiden sonra daha iyi bir aday bulunur mu yagmurdan kacarken dolu mu gelir bilinmez.
Hayat oyle bir sey ki bazen cok aci bazen cok guzel seyler oluyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
O zaman bunun kabul edilebilecek bir tarafı yok.Evet Ekşici. Sadece küfür değil bazı ifadelerine, düşüncelerine de takıldım. So ra kendisini olduğundan farklı biri gibi yansıtmış. Mesela şuanki işyerinde 5 yıldır çalıştığını söyledi ;ama bir entrysinde "bir yıl önce bir işyerinde çalışmaya başladım" gibi bir şey yazmış. Sonra lise mezunu ama birkaç entryde bir üniversitenin bir bölümü hakkında yorum yapmış sanki orada okumuş gibi. Hatta "aman orayı tercih etmeyin, şu ders zor, şu hoca şöyle" gibi şeyler yazmış. Yani onu görünce zaten mezuniyet durumunu hayli kafaya taktığını düşündüm. Kendisi bana açıkça mezuniyet durumumu takan insanlar oldu, sırf bu yüzden biri terk etti, ailesi istemedi dedi. Hatta ben onun mezuniyet durumuna takılmadığım için, bana teşekkür etti.
Öyle bir karar aldım zaten. Çok çelişkili ve güven vermeyen biri.O zaman bunun kabul edilebilecek bir tarafı yok.
Hem düşüncelerine takılmanız, hem kendini bu derece farklı lanse etmesi insanın içini bulandırır gerçekten. Demek ki yalan söyleyebildiği bir ortamda hiç çekinmeden yalan söyleyebiliyor. Kendini size de farklı aksettirdiği pek çok şey olabilir o zaman.
Bence hiç uzatmayın.
Aslan burcuna karşı nedense bir ön yargı varAslan burcu bir de, biraz kendini fazla önemsiyor gibi.
Yok başkasının hesabı değil çünkü ismiyle almış nickiniYa bu kendi nicki degil de arkadasinin ya da takip ettigi bi yazarin nickini vermis olmasin? Is degisikligi universite bolum konusu falan kafami karistirdi iki turlusu de baskasinin hayatini yasayan insan profili. Bence de sans vermeme karariniz olumlu iciniz rahat olsun. Deli mi ne
Bence goruseceksin bizim ne dedigimizin cok bir onemi yok cunku kalbin o yonde karar vermis.En azından bir kez daha görüşeyim diyorum. Şu an gözlem sürecindeyim açıkçası. Ne yapıyor, neler konuşuyor, benim hakkımda neleri merak ediyor ona bakıyorum.
Bence goruseceksin bizim ne dedigimizin cok bir onemi yok cunku kalbin o yonde karar vermis.
Sadece , bu kisi ile gosterdigi kisinin ayni olmadigini bil.
Burada bile bazi kadinlara yazdiklarindan dolayi tahammul edemiyorum. Bir de onlarla oturup kahve ictigimi dusunsene.
Ici disi bir olsaydi yazdiklari ile davranislari celismezdi. Aslan burcuyla alakasi yok .
Aslan burcu da mukemmel bir burctur.
Aslan burcuna karşı nedense bir ön yargı varben de Aslan burcuyum ve genelde tüm özelliklerini de taşırım. Zarar gelmez Aslan burcundan
İçi dışı birdir aslanların, dürüsttürler,sonuna dek sadıktırlar.. uzaktan havalı,egoist gibi gelir ama tanıyınca anlarsınız ki öyle değiller. Herkesle dost olamaz seçicidir, yalana tahammülümüz yoktur, ilgiyi çok sever. Aslanlara zaman ayırıp,sevip ,değerli hissettirdiğiniz zaman ömürünü adayabilir.
Kısacası Aslan burçları iyi bir burçtur
Yok canım görüşmeme kararı aldım. Başlangıçta böyle dedim evet ama şu an o görüşmeyi de yapmamayı düşünüyorum. Kalbi olarak da büyük bir etkilenme yaşamadım. İşte hoşuma giden sohbetin akması, bazı ortak yönler, aile yapısının uyumu falandı. Acaba dedim ben mi fazla irdeliyorum , dışardan bir fikir almak iyi gelir diye konu açtım. Ki takıldığım noktalara takılmakta haklıymışım.
Valla bir boğa kadını olarak, boğa burcu da gayet mükemmel bir burçtur diyorum.
Daha cok kizlarina referans veririm. Erkeklerine veremem.
Doğrudurben zaten kendimden yola çıkarak çıkarımlarda bulundum bayanda erkekte illaki fark ediyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?