• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüştük :((

NinaRicci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
81
0
0
İstanbul
Evet bu sabah sonunda görüştük..
Ben ama hala ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum :((
Güzelce konustuk,burda size yazdığım merak ettiğim herseyi sordum,face deki olayları vs..
Bana söylediği şu,bana en ufacık seyde bitti diyorsun benim sana güvenim kalmadı..
Ve en son tartısmamız ve daha önceki tartısmalarımızda benim yaptıklarımı değerlendirip,benim herseye takıldığımı söyledi :(Ve bunların da onu düsündürdüğünü söyledi..
Facebook olayına gelince o konuda da,sırf seni kızdırmak için yaptım dedi :) biliyordum bakacağını ve şifremi de bu yüzden değiştirmedim,benden cok girdiğine eminim dedi :))
Neyse o kısmı neyse ki sonuca bağladık...
Ve günün sonunda sarıldık,koklastık,öpüstük vs..
Ama son anda dedim ki tamam ben bitti dediğim için hatalıyım kabul ediyorum..Peki bundan sonra ne olacak..
Bana demesin mi biraz düsüneceğim :( ve bunu söylerkende sarılmısız birbrimize ve benim omzumda başı :((
Ben tabi sinir oldum dedim ki eğer böyleyse ben bir daha görüsmüyorum dedim..O da ben bu süre zarfında düsünmedim,biraz düsünmek istiyorum dedi..
Ben cok bozuldum ama tekrar kestirip de atamıyorum..Bu sefer alttan almaya çalıstımm..Direk bişey söylettiremedim..Ama tekrar görüsürz diyerek ayrıldık...
Ve ayrıldığımızdan beridir de ne aradı ne sordu :(
Yine aynı sekilde davranmaya devam ediyor :(( Bu cocuk beni deli edicek..
Söyler misiniz ben şimdi nasıl davran malıyım??Anlayan ne olur bana da söylesin :a015:

Slm kızlar..Yine bi derdim var :(
Sizlere danışmak istiyorum...Erkek arakadaşımla sorunlar yaşıyoruz..
İlk başlarda yaşadığımız sorunlarda ben ilişkiyi bitiriyordum,bazı takıldığım noktalar vardı..Ve o hep tekrar barısıyordu
Fakat son ayrılığımızda beni 2 hafta boyunca aramadı...Ve asıl sorum şu ki..
Ben onun facebook şifresini biliyorum..Biz ayrıldıktan sonra face deki bana dair seyleri silmiş..Ve sürekli yeni bayanlar ekliyor..Ama şifresini de değiştirmiyor..Ben de sonunda dayanamayıp,bunu neden yapıyorsun nasıl miden var senin dedim...Ama ayrılmayı ben istemiştim.ve aradan 4 gün gecti bunları yapmaya başladı :(
Bana dediği ben arkadas edinemezmiyim,bunda mide bulanacak ne var...
Ve beni ne arıyor ne soruyor artık,eskiden o kadar ilgili olan cocuk...
Kızlar anlamıyorum ne yapmaya çalısıyor...4 günde cok sevdiğini söyleyen insan beni unuttu mu??Neden umrunda değilim :((
Lütfen yorum bekliyorumm

Bu eski konum..Ve bunun sonucunda görüsme kararı almıstık...

Canım bak erkek arkadasın bu durum da haklı oluyor.
Senin sürekli bitti demen ona gına getirmiş anlasılan.
Yani tekrar birleşmek için yalnızca ona bir daha bitirmeyeceğine ikna etmen gerek..
Ama gurur yapmıs ona biraz zaman ver öncelikle.

bence erkek arkadaşından önce sen düşünmelisin,
gerçekten seviyor musun sevmiyor musun diye.
çünkü sevmesen ayrıldıktan sonra face de yaptıklarına takılıp kalmazdın.
sevsen de sürekli ayrılan taraf sen olmazdın :S :S
büyük bir ihtimal erkek arkadaşın senin bu tutarsızca davranışlarından sıkılmış ve "kaçan kovalanır" sözünün gerçek olduğunu görmüş vee kendini geriye çekerek senin ilgini tekrardan kazanmaya çalışıyor..
eğer gerçekten seviyorsan bu sefer de sen barışma teklifi götür, ama sevmiyorsan da bırak peşini..

Nınacıgım,
bır anda eskısı gıbı olursanız, garıp olurdu zaten.
Soylekı, sevgılın daha oncekı ayrılık kararlarının ardından davrandıgı gıbı yıne hemen unutsaydı,
hemen laylaylom olsaydı, sen yaptıgın hatanın farkına varmayacaktın.
Sımdı emınım, pısmansın bu kadar sık ayrılık sozcugunu kullandıgın ıcın.
Bellıkı bıraz burnunu surtturmek ıstıyor.
Sen hanımefendılıgını muhafaza et,
bırden parlayıpta, yıne senı uzecek bır karar alma.
Aramaması, muhtemelen senden bekledıgı ıcındır.
Sen bır, belkı ıkı kez ara.
Sonra ondan bekle.
'Neden aramıyorsun?' dıye sorarsa,
'yalnız kalmaya ıhtıyacın olugunu dusundum'
ya da 'sen hıc aramıyorsun, bende cekındım' dersın.
Ama bıraz zaman tanıman gerektıgını unutma.
Belkı duygularıda karısmıstır bu zaman zarfı ıcınde.
Ona olan sevgını gostermelısın ona.
Buda sabır ve anlayıstan gecıyor.
Yalnız cok da basını bos bırakma,
kas yapalım derken goz cıkarmayalım (:

Arama tatlım, ondan adım bekle... Zaten bence o da sana bunun mesajını vermiş.
Düşünsün taşınsın bakalım beyefendi.:delphin:

aman zamane erkekleri kadın kadınlarıda erkek oldu, gördüğüm bütün erkekler bi olay karşısında tavır yapıyor, nazlanıyor hele bide braz üstüne düşersen bi havalar sorma gitsin. moda oldu valla

bu çocukla ne zamandır çıkıosun?

eğer facebookta sana dair herşei silip daha bi de başka kızları ekliosa amacı seni gıcık etmek belli bişe bu......
görüştünüz de sana sarılırken düşüneceğim değip hala souk davranıosa çok da fazla kendini üzme işi oluruna bırak üstünede düşme derim bekle bakalım ne düşünmüş....

evet katılıyorum:) ama sende arama onu.bekle :)

Barıstık güya ama beyefendi bana karşı soğumuş davranıslarımdan dolayı..
Ben görüstükten sonra hersey düzeldi diye eskisi gibi sıcak davrandım..Ama o aynen ne arama ne sorma hiç bişey yok..Dayanamadım neden böyle yaptığnı sordum ve bana tavır ve davranıslarımdan dolayı soğuduğunu söyledi :((
Msjda yazdım,madem durum böyle bende seni rahatsız etmiyim dedim..
Bana "lütfen böyle yapma,huzurumuzu bozmayalım bayram bayram,zaman herseyin ilacı,sana karsı düsencelerimi biliyorsun" yazmıs..
Ama cok üzüldüm böyle yapmasına..
Bende bunun üzerine 3-4 gündür aramıyorum o aradı bi kaç kere acmadım..
Bende cok kırıldım bu söylediklerine bu kadar uzatacak bişey yoktu :(
Bir insan soğuduysa sevgisi de bitmeye başlamıstır..Msjlarda ne canım ne bişey hiçbirsey yazmıyor,ben o kadar sıcak yazmama rağmen :((
Ne diyim bu kadar kolaysa soğumak,içimdeki acıya rağmen daha üzerine gidemem :(

yapman gereken aramamak. bende aynı durumla birçok kez karşılaştım fakat günün sonunda düşünicem dememişti sürekli devam ediyor ve 2 - 3 gün sonra birbirimizi yiyorduk sürekli başa sarıyor yani. sonuç olarak kendine başka bir yol çiz ben öyle yaptım ve hayat böyle daha güzelmiş sende göreceksin hayatın sana verdiği güzellikleri şuan sana onsuz güzel değil diyorsundur fakat inanki düzeliyor benim 18 günlük bir ayrılık sonrasında barıştık ve 3 gün sonra tekrar bitti oyuncak gibi olmuştuk bir söz var. Alışır bağımlı oluruz acıyı aşk zannederiz. öyle hissetmemek ve içindeki en güzel duyguyu yitirmemen için bırakmanı tavsiye ederim.

aman zamane erkekleri kadın kadınlarıda erkek oldu, gördüğüm bütün erkekler bi olay karşısında tavır yapıyor, nazlanıyor hele bide braz üstüne düşersen bi havalar sorma gitsin. moda oldu valla

bi teyze vardı apartmanda hep bize "ah kızlar ahh erkekler çanakkalede kaldı" derdi öyle galiba gerçekten

Back
X