Esimin arkadaşının eşi oluyor bu kadın. Haliyle arada bi görüşüyoruz. Kızın muhabbeti su temalar uzerinden dönüyor surekli; kocam istemezsem onu yapmaz bunu yapmaz, sevgiliyken sunu bunu yapmıştı, biz boyleyiz sunu severiz buraya gideriz. En mutlu biziz demek istiyor kısacası. Birbirlerini seviyorlar mutlular bunu biliyoruz hani olmayan bir şeyi söyleyip oyle mutlu oluyor desem degil. Daha da mutlu olsunlar insallah. Ama bayiyor cidden muhabbet. Kız bazen abartıp diğer kızın esiyle olan ilişkisine bile üstü kapalı elestiri yapabiliyor ben sinir oluyorum ortamda.
Birkac kisi de farkında bu gösterişten. Kimse kendini bu kız kadar övmüyor. Ortamdaki her cift kizin anlattigi seyleri yapıyor kocasiyla. Ama bakıyorum bunca ovunecek neyimiz var bulamıyorum cidden :/ Ortalama her ciftin yaptığı şeyler nesi var bu kadar abartilacak şaşıyorum. Normalde esli görüşüyoruz. Ama kızlar ayrı bi yere gecmeyegorelim kız başlıyor.. Bu ara kızlar başbaşa gorusme durumları var. Esim de görüşün değişiklik olur diyor. Baştan bahaneler uydurup kendimi izole mi etsem yoksa kızın bu tavrını torpuleyebilir miyim zamanla?