Gösteriş manyagı

Benimde boyle bir arkadasim vardi. 3.sene sonunda sevgilisine binbir turlu triple ilk cicegini aldirip birde yuzuk aldirmisti. Whatsapp grubu, instagram her yere foto koymustu. Bende kizin adina sevinmistim ancak yuzyuzeyken bile ayni seyi 18372891 defa anlatinca kusacak gibi oluyordum. Şöyle bir çözüm bulmuştum zamaninda:
Arkadasim anlatmaya basladigi anda telefonu elime aliyorum, sosyal medyada takiliyorum. Arkadasim anlatirken "Aa, hadi ya, iyiymis, aynen vs" gibi kelimelerle tepki verip, takmiyordum. O da susuyordu.

Bence hoşlanmıyorsan görüşmeyi kes. Tabii bunu azaltarak yap. Eşinin de arkadaşlarıymış. Ayıp olmasın.

neden törpülemek zorundasın ki boşver, bazı insanlar sırf çocuklarından bazıları sırf eşinden bazıları sırf ne kadar temiz titiz olduğundan bahseder, yapacak bişey yok, ya öyle kabul etceksin ya da görüşmiceksin
bozuk değil ki düzeltesin törpüleyesin, herkesin bi huyu var

Ya şu sevgililerinin , kocalarinin yaptıklarını ballandıra ballandıra nasıl anlatıyorlar bilmem . Benim çevrem de de var böyle biri.
Bende anlatmak istiyorum bazen ' benim nisanlim da boyle yapti boyle mukemmel biri' diye ama kendimi tuhaf hissediyorum aman bu da amma konuştu diyecekler gibi geliyo
Kocalarının Söylediği en ufak bi kelimeyi bile anlata anlata bitiremiyorlar. Şaşırıyorum.

O konussun konussun gulun gecin. Asagilik kompleksi olan kisiler genelde boyledir. O yokmus gibi davranmak sessiz kalmak en guzel cevaptir

Kafama uymayan kimseyle görüşmem kısa ve net.

Kocişkomla akşam yemeği, kocişkomlaa gezmeleer tozmalar, kocişimin doğum günü sürprizi gibisinden sosyal medya paylaşımları da varsa offf diyorum hiç çekilmez. Bence dinlemeyin, o konu açınca başka işle uğraşın, yüz vermeyin anlasın. Kimseye tahammül etmek zorunda değilsiniz, hele ayyy herşeyin güseli bende, siz ne biçimsiniz varoşşşlar modunda bir kadına hiç değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…