geçen sene yaptırdım 3 seans hiç fark olmadı, sonra şişlide bir güzellik merkezine gittim cilt bakımına onlara anlattım onlarda baya abes karşıladı göz altına kimyasal peeling olmaz dediler, her merkez kendine göre haklı doğrucu, bizim gibi çözüm arayanlarda kime inanacağını şaşırıyor
yoğun ama genetik değil benim doğumlardan sonra oldu, bu göz çevresi morluğu ve çöküklüğü için çok şey denedim ama artık şuna eminim ne kremle nede bitkisel olarak bir kesin çözümü yok. prp yaptırdım ve ışık dolgu, haftayada mezolifting yapılacak yüzüme, etkisi 15 güne belli oluyormuş merakla bekliyorum bakalım tıbbende çözümü olmazsa hem bir ton param çöpe gidecek hemde bu morlukla başbaşa kalıcam gibi görünüyor. Gerçi ışık dolgudan memnun olan çok var bekleyip görcem :)
Umarım güzel sonuçlar alırsınız :) ışık dolgusunun sonucunu ben de çok merak ediyorum tabi diğer yaptırdığınız işlemleri de, haberdar ederseniz çok sevinirim :) ben de morluklar için fraksiyonel lazeri duydum yaptırmak istiyorum ama yapan bir yer bulamadım henüz
Merhaba göz altıma da güneş kremi kullanıyorum demişsiniz herhangi bir güneş kremini ( sebamed) gibi kullanabilir miyim yoksa göz altına özel bi güneş kremi var onu mu kullanıyorsunuz şimdiden teşekkürler :)
sonuçtan memnunum canım o yorgun mor duran göz altlarım gitti, ama hangisi daha güzel sonuç verdi diye soracak olursan bence göz mezoliftingi hepsinden ucuz olmasına rağmen çok daha iyi aydınlattı bunu tavsiye ederim. ışık dolgunun çok etkisi olmadı prp nin hiç olmadı
Cnm o zaman doktor ismini buraya yazar mısın daha önce yazanlar olmuştu sorun olmuyor...eye cell yöntemini araştırmıştım ama pek etkili bir yöntem değil malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?