Göz Altına Yağ Dokusu Kök Hücre

Arkadaşlar Merhaba,

Göz altlarımda yağ bezeleri vardı. Özel bir hastanede koter yönetmiyle bunları yaktırdım. Şuan hiçbiri kalmadı ama yakma yöntemi olduğu için göz altlarımda beyaz beyaz yanık izleri kaldı ayrıca göz altlarımda mor renkte ve beyaz lekeler bariz bir şekilde belli oluyor. Bu söylediğiniz yöntemle yanık izleri de yokolur mu ?

Benim mail adresim suirem123@hotmail.com beni eklermisin resmine bakabilsem keske oncesi sonrasi belki mail atarsin bende zor durumdayim cunku. Hayata kustum. Gozaltlarim cok cukur

burn estetiği için gittiğimde doktor göz altına çeneme ve yanaklarıma, vücüdumdaki yağdan doku enjekte edebileceğini söyledi
yaşım 30
ne dersiniz bu işe girsem mi;? yoksa erken mi bunlar için?

yok artık daha bu yaşta alışırsanız..nasıl doktorlar var pes vallaha bende doktorum ama neyse bişiy demiyorum

gözaltlarınıza yağ enjektesi yaptırmayın çünkü; bu oldukça riskli
bu yağlar erimeyebiliyor...Bence değmez bu kadar zorluğa,
çok riskli...Ben yaptırdım ve uzun yıllar bir sorun olmadan kullandım.
Ama şimdiki aklım olsaydı hayatta yaptırmazdım hayatta....çok düşünün bence...

daylight peki senin yüzündeki şişliklerin inmesi ne kadar zamanı buldu? normal bir görünüme ne kadar zaman sonra kavuştun ?
ben de benzer bi işlem yaptırdım 15 gün oldu hala travesti gibi yüzüm.

lilis şişliklerin ne kadar zamanda indi peki ? normale ne zaman döndün?

Merhabalar ben bir hafta önce gözaltlarıma dolgu yaptırdım.Ama şişliklerim hala inmedi.Morlukları geçtim zaten.Doktoruma gittiğimde birde azar işittim bunun için gelme diye.Sizlerdede böyle bir sorun yaşayan var mı???

ben tam gözaltına değil de biraz daha altına yağ enjeksiyonu yaptırdım.
şişlikler 3 haftaya ancak indi şu an bile hafif şiş 1-2 aya ancak olacak sanırım
yavaş yavaş iniyor

Sevgili arkadaşlar.Bu çok sık uygulanan yöntem lipo-filling.İlk yapıldığında super oluyor.Eğer yüzünüz zayıfsa özellikle bayılırsınız.Çünkü çok şişiyor.Yüzü şişman olan birisi aşırı şişer.Dikkat o sebeple.Ancak eriyor neredeyse tamamı.Bunu birkaç kez yazdım burda.Seçim sizin.Sürekli isticeksiniz aynı dolgunluğu.Ben yaptırdım süperrr oldu.Ancak eriyor dediğim gibi.Doktorun erimez vs laflarına aldanmayın.Her zaman yaptıran ve yaşayan daha iyi bilir.Üstüste tekrarlanırsa etkisini bilemem ama bu yöntemde çok fazla tekrarı önermiyorlar.Neticede lokal anestezi oluyorsunuz.Hy asit olanı daha çok tercih ediyorlar yağa nazaran.Daha az eridiği söyleniyor ancak hepsinin etkisi geçici.Sürekli yeniletmek lazım.Bunu bilerek girin bu işlere.sevgiler

Son düzenleme:

Arkadaşlar göz altına bence hiçbir şey enjekte ettirmeyin . Ne yağ ne de başka dolgu maddelerinden memnun olanı yok .Göz altı çok riskli bir bölge .Normal cerrahi operasyonlarda bile milimetrik kesim hataları, göz altı derisini aşağı çektirebiliyor .Çok vahim ve geri dönülmez sonuçlara neden olabiliyor.Çok basit görünen ama en küçük bir hata da kişileri mahveden bir operasyon .Son örneği geçtiğimiz günlerde bir tv programında yayınlandı .Bu operasyondan iyi sonuç alanlar , göz altı sarkmış ve torbalanmış kişiler..Küçük problemleri düzeltmeye çalışmak bu operasyona göre değil bilesiniz .

Bizimde bir yakınımızın başına geldi siz siz olun göz altınıza elletmeyin

fulyacım cok arastrdım tek yontem dolgu gıbı gorunuyo başka bıyolunu bulursan haberdar et bızıde

6 gun once burun amelıyatı ve goz altı ve yanak bolgesıne yağ enjeksıyonu yaptırdım. goz altı bolgesınde burun amelıyatınında etkısıyle cook fazla sıslıkler oldu. 3 ve 4. gunlerde hızla azaldıgını gordum. dokundugum zaman yanakların burun kenarı bolumunde parmak uclarıma yag dokuları gelıyor. o bolgede sıslıkte var. burun kenarlarımda ucuncu bır yanak olusmus gıbı. mımıklerım yok. goz altlarımda morluklar ve sıslıkler vr. umarım ılerleyen gunlerde ıstedıgım sonucu alaırım henuz bır hafta oldu ama bu sekılde kalırsa naparım bılmıyorum

nası oldu canım sıslıklerın gectımı

Selamlar,

Yag dolgusu degil ama ben gecici dolgu yaptirmak istiyorum; bunun icin istanbul'da doktor onerisine ihtiyacim var. Yaptiran, memnun olan, doktor onerebilecek olan varsa cok acil cevabiniz gercekten makbule gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…