Merhaba, Benimde yillarca goz alti cukurlari ve yersiz sislikler vardi, artik dayanilmaz hale gelmisti.. ki, doktoruma gittim daha once bana soylemisti bu sorum dolgu maddesiyle giderilir diye ama korkmustum. Sonunda karar verip gittim, 1 yila kadar gidiyo dolgu maddesi, igneyle enjekte ediyor goz altlarina birazcik aciyor, sonra 2 hafta falan morariyor gozler nasilsa igne yedi. 10 gun sonra kontrole gittim bana morluklara karsi kullanacagim kremi yazdirdi. Su an 1 ay olacak ve sonuc HARIKA cok MUTLUYUM keske daha once yaptirsaydim diyorum. Her dolgu maddesini gozunun altina enjekte ettirtme. Bana kullandigi dolgu maddesi Amerikan mali 400 TL odedim, Krem Belcika mali 55 TL. Ankarada yaptirdim. Sorularin olursa yazabilirsin..
BU ARADA OZEL MESAJ YAZAMIYORUM 100 AD MESAJ DOLMAMIS SITEDE
burn estetiği için gittiğimde doktor göz altına çeneme ve yanaklarıma, vücüdumdaki yağdan doku enjekte edebileceğini söyledi
yaşım 30
ne dersiniz bu işe girsem mi;? yoksa erken mi bunlar için?
ben yaptırdım
veeeeeeee neden daha önce yaptırmamışım diyorum artık çöküklügü olmadıgı için morluklar da o kadar bariz degil düşünün en yakın kız arkadaşlarıma yeminler ettim , antlar içtim burnumu yaptırmadım diye sol delik girişimde kocaman kıkırdak var onu gösteriyorum yaptırsam bu halen durur mu diye
simam o kadar iyi olmuş, dirilik, dinçlik gelmiş diyorum hemen o göz çukuru çizgisine dolgu yapılıyo gözaltına daha fazkla girilmiyor göz pınarı damarlar vs var diye herkes gencelmişsin diyor 28yaşındayım yaşlımıydım ki gençleşeyim diyorum herkeslere tavsiye ediyorum ,
yüzün diger bölgelerine oranla dolgunun ömrü daha uzun olur erimesi 8-12ayı bulur dedi drum hiçbir sonuç getirmeyen kremlere tonlarca para yerine 250veririm diyorum tabi ki kremlere dewam ;ama medet ummuyorum hem yerinde müdahale ile derinleşmesini de engelledim diye düşünüyorum............
Operasyonım IPEG Nişantaşı- Cagrı Sade tarafından yapıldı. Fiyat yazmam uygun olmayacaktır.
Ama 5.000-8.000 tl gibi bir rakamı gözden çıkarmak gerekir.Çağrı Hoca sadece bir doktor olmayıp, sanatsal olarakta gözü çok kuvvetli bir hocadır. Yuzunuza baktıgı anda olması gerekeni söyler.Ben göz altım için 2 doktordan "goz altını amleyat edelim" teklifi aldım.Hocam ise kesinlikle bu amelyatın bana olmayacagını, benim sorunumun çöküklük oldugunu, yag dolgusu ile hallolacagını soyledi.Bu konuda cok git gellerim vardı ama artık yok.Dişlek olmam ile ilgili de alt cenemin geride olması sebebiyle ön çenemin dikkat çektiği ve beni dişlek gösterdiğini söyledi.Cenemi doldurdu ve artık gulerken 32 dişim gözükmüyor. Ya cok ilginç bir deneyim bu.Neden daha önce yaptırmadım diye kendime kızıyorum!Bambaşka biri oldum.Elbette zor bir süreç, aslında bir tramva ama işte olumlu oldugu için cabuk gececektir.Hala iş yerimde "sen xxx olamassın" diyorlar.O kadar yani.Ben cok memnunum,burada yazan olumsuz düşünceler beni uzun sure etkiledi ve vazgecirdi.Genellikle insanların "şikayet "için yazdıklarını unutmayın.İyi bişi yaşamış olanlar girip yazmıyorlar, yada şöyle diyim, iyi doktorlara amelyat olanlar pek böyle foruma moruma yazıyım, paylaşıyım kafasında değiller.Ben mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.Lütfen sizde dahil olun
a.s. Vücudunuzun karın,üst bacakta oluşan yağların bir kısmı enjektörle çekilip yararlı olan yağ dokuları göz altında oluşan morluk,çökmeler için kullanılmaktadır.Bu yeni çıkan bir estetik müdahale olup kök hücre işlevini görmektedir.Buraya enjekte edilen yağ dokuları göz altında beslenerek yayılır ve çökmüş bölgeler yağ dokusuyla eski haline öner ve genç gözükmesine yarımcı olur.
Ben sizlere faydalı olması maksadıyla yazmayı uygun gördüm bayanlar . Gideceğiniz ESTETİK UZMAN DOKTORUNUZ... çok önemli çok dikkatli bir seçim yapınız ki güzel ve etkili sonuçlar alabilesiniz...HER DOKTOR BU UYGULAMAYI YAPMIYOR.İNTERNETTEN ARAŞTIRIN LÜTFEN ! !
Ben kendime yaptırdım bacağımın üst kısmından bir miktar yağ dokusu alındı ve küçük küçük göz altına enjekte edildi.ilk 2 gün buz kompleksi yapılması morarmasını engellemesi açısından çok önemli, şimdi yavaş yavaş gözaltı morlukları azaldı doktorumdan çok memnun kaldım...sonuçları çok iyiye gidiyor,yağla enjekte edilen yerler iyileşmeye başladı...bakalım..ilerleyen günlerde güzel çökkün olmayan genç bir gözaltı bekliyorum....kaydirigubbakcemile5
Operasyonım IPEG Nişantaşı- Cagrı Sade tarafından yapıldı. Fiyat yazmam uygun olmayacaktır.
Ama 5.000-8.000 tl gibi bir rakamı gözden çıkarmak gerekir.Çağrı Hoca sadece bir doktor olmayıp, sanatsal olarakta gözü çok kuvvetli bir hocadır. Yuzunuza baktıgı anda olması gerekeni söyler.Ben göz altım için 2 doktordan "goz altını amleyat edelim" teklifi aldım.Hocam ise kesinlikle bu amelyatın bana olmayacagını, benim sorunumun çöküklük oldugunu, yag dolgusu ile hallolacagını soyledi.Bu konuda cok git gellerim vardı ama artık yok.Dişlek olmam ile ilgili de alt cenemin geride olması sebebiyle ön çenemin dikkat çektiği ve beni dişlek gösterdiğini söyledi.Cenemi doldurdu ve artık gulerken 32 dişim gözükmüyor. Ya cok ilginç bir deneyim bu.Neden daha önce yaptırmadım diye kendime kızıyorum!Bambaşka biri oldum.Elbette zor bir süreç, aslında bir tramva ama işte olumlu oldugu için cabuk gececektir.Hala iş yerimde "sen xxx olamassın" diyorlar.O kadar yani.Ben cok memnunum,burada yazan olumsuz düşünceler beni uzun sure etkiledi ve vazgecirdi.Genellikle insanların "şikayet "için yazdıklarını unutmayın.İyi bişi yaşamış olanlar girip yazmıyorlar, yada şöyle diyim, iyi doktorlara amelyat olanlar pek böyle foruma moruma yazıyım, paylaşıyım kafasında değiller.Ben mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.Lütfen sizde dahil olun[/QUOTE
Ama 5.000-8.000 tl gibi bir rakamı gözden çıkarmak gerekir.Çağrı Hoca sadece bir doktor olmayıp, sanatsal olarakta gözü çok kuvvetli bir hocadır. Yuzunuza baktıgı anda olması gerekeni söyler.Ben göz altım için 2 doktordan "goz altını amleyat edelim" teklifi aldım.Hocam ise kesinlikle bu amelyatın bana olmayacagını, benim sorunumun çöküklük oldugunu, yag dolgusu ile hallolacagını soyledi.Bu konuda cok git gellerim vardı ama artık yok.Dişlek olmam ile ilgili de alt cenemin geride olması sebebiyle ön çenemin dikkat çektiği ve beni dişlek gösterdiğini söyledi.Cenemi doldurdu ve artık gulerken 32 dişim gözükmüyor. Ya cok ilginç bir deneyim bu.Neden daha önce yaptırmadım diye kendime kızıyorum!Bambaşka biri oldum.Elbette zor bir süreç, aslında bir tramva ama işte olumlu oldugu için cabuk gececektir.Hala iş yerimde "sen xxx olamassın" diyorlar.O kadar yani.Ben cok memnunum,burada yazan olumsuz düşünceler beni uzun sure etkiledi ve vazgecirdi.Genellikle insanların "şikayet "için yazdıklarını unutmayın.İyi bişi yaşamış olanlar girip yazmıyorlar, yada şöyle diyim, iyi doktorlara amelyat olanlar pek böyle foruma moruma yazıyım, paylaşıyım kafasında değiller.Ben mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.Lütfen sizde dahil olun[/QUOTE
Geçmiş olsun canım da ,vucuttan sadece yağ alınıp ,göz altlarını doldutturmak için , 5.000-8.000 çok fazla .
Alt tarafı dolgu yahu .Eriyip gidecek ,bakalım vucudumuz yüzde kaçını kabul edecek o yağın .
6 gun once burun amelıyatı ve goz altı ve yanak bolgesıne yağ enjeksıyonu yaptırdım. goz altı bolgesınde burun amelıyatınında etkısıyle cook fazla sıslıkler oldu. 3 ve 4. gunlerde hızla azaldıgını gordum. dokundugum zaman yanakların burun kenarı bolumunde parmak uclarıma yag dokuları gelıyor. o bolgede sıslıkte var. burun kenarlarımda ucuncu bır yanak olusmus gıbı. mımıklerım yok. goz altlarımda morluklar ve sıslıkler vr. umarım ılerleyen gunlerde ıstedıgım sonucu alaırım henuz bır hafta oldu ama bu sekılde kalırsa naparım bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?