ben yaptırdım
veeeeeeee neden daha önce yaptırmamışım diyorum artık çöküklügü olmadıgı için morluklar da o kadar bariz degil düşünün en yakın kız arkadaşlarıma yeminler ettim , antlar içtim burnumu yaptırmadım diye sol delik girişimde kocaman kıkırdak var onu gösteriyorum yaptırsam bu halen durur mu diye
simam o kadar iyi olmuş, dirilik, dinçlik gelmiş diyorum hemen o göz çukuru çizgisine dolgu yapılıyo gözaltına daha fazkla girilmiyor göz pınarı damarlar vs var diye herkes gencelmişsin diyor 28yaşındayım yaşlımıydım ki gençleşeyim diyorum herkeslere tavsiye ediyorum ,
yüzün diger bölgelerine oranla dolgunun ömrü daha uzun olur erimesi 8-12ayı bulur dedi drum hiçbir sonuç getirmeyen kremlere tonlarca para yerine 250veririm diyorum tabi ki kremlere dewam ;ama medet ummuyorum hem yerinde müdahale ile derinleşmesini de engelledim diye düşünüyorum............
Bana uygulanan kendi yagım.Gobegimde apandist amelyat izimin hemen kosesinden almıslar.Bir sorun olmuyor.Sadece o bolge morarıyor, 1 haftada geciyor.(gobek bolgesi ve yanlar)cevap icin tesekkur ederim.doktorun adını aldım gidip konusucam bi ara, morluktan ziyade cokukluk sinirimi bozuyor. o halledilse morluklarda azalma olacak zaten, baska islem yaptırmayacagım icin sanırım cok fazla tutmaz dıye dusunuyorum. sana uygulanan kimyasal bisi mi yoksa kendi yagın mı, ben bu konulardan cok anlamıyorum da...cok tesekkur ederim yonlendirmelerin icin.. bu arada dunya 8 mart kadınlar gunun kutlu olsun senin ve hepimizin ...
geçmiş olsun
peki bu karın bölgenizden aldıkları yag icin sizi genel anestezi ile mi uyuttular?
yani lokalle olmaz mı?
ve yagı doldururken yine uyutuyorlar mı?
Merhaba ;
Karın bolgemden yag aldılar ama ben zaten o sıra burun amelyatı oluyordum.Yani genel anestezi ile.Ancak goz altı ve ceneme enjekte ettigi yag neredeyse cok cok az kaldıMegerse benim gercekten bu yaglara ihtiyacım varmıs, sisligin dısında dolgun yuz insanı cok saglıklı gösteriyor.Yaglarım eridikce gene moralim bozuldu.Bunu haftaya doktorumla gorusecegim.Gerekirse yeniden yag enjeksiyonu yapsın, yani 3 hafta içinmi bu yagları enjekte ettirdim ben.Gorusmemde ortaya cıkacak lokal anestezi ile yapıp yapamayacagı....
çok geçmiş olsun.yüze verilen yağlar bu kadar çabuk mu eriyormuş?daha yeni yaptırmışsın oysa.Doktorun kalıcılığı hakkında sana ne söylemişti.Birde erirken asimetri falan oldumu?Yani eşit oranda mı azaldı yağlar?En kısa zamanda dolgun yüzüne tekrar kavuşman dileğiyle
Evet ne yazık ki bu kadar cabuk eriyor. Herhangi bir asimetri fark etmedim, ya fazla da takılmamak lasım zaten.Oladabilirde yani asimetri, ama atta deve bişi olacağını sanmam.Burnumdan dolayı yüzüm tabii cok güselleşti ama genede göz altı ve yanak üstüm erimese daha iyidi.Daha dr'la konuşamadım.Ama amelayttan önce %50 'sinin eriyeceğini söylemişti,fazla alırız, sonra enjekte ederiz demişti, ama amelayatta fazla almamışBunun için konuşucam, sonuçta eriyecegini biliyorduk ve fazla alması gerektiğini konuşmuştuk, bu bana tekrar masraf kalemi olarak dönmemeli.Bakalım hayırlısı...
Kontrole gittim, söyledim yagların eridigini.Evet %30 'u anca tutunuyor dedi.Ama yani dedim bu durumda benim istediğim olmamıs oldu.Dolgu yapsak mı dedim, hayır ben yapmıyorum, oyle seyler sokma vucuduna gerek yok dedi.Yaz bitince Eylül -Ekim gibi tekrar yag alır, tekrar enjekte ederiz.Toplamda 3 kerede istediğin gibi olacak dedi.Para konuşmadık. 2.ye vermeyebilirim zira bana yag saklayacagını soylemişti, dr. yabancım değil, nazım gecer (umarım) 3.'ye de herhalde makul bir sey isteyecektir.Sonucta lokal anestezi ile kliniğinde yapacak.Ay korktum şimdiden, narkozluyken anlamadım da lokalle nasıl olur ki?Ayrıca bu kadar populer bir konunu ragbet görmemesi de beni sasırttı. Tecrubelerimi paylamak istiyorum kimse merak etmiyor :)bencede sonuçta o kadar para ödemişsin.üstelik fazla yağ alırım demiş ama almamış.neyse sende o güzel burnunun tadını çıkart
Kontrole gittim, söyledim yagların eridigini.Evet %30 'u anca tutunuyor dedi.Ama yani dedim bu durumda benim istediğim olmamıs oldu.Dolgu yapsak mı dedim, hayır ben yapmıyorum, oyle seyler sokma vucuduna gerek yok dedi.Yaz bitince Eylül -Ekim gibi tekrar yag alır, tekrar enjekte ederiz.Toplamda 3 kerede istediğin gibi olacak dedi.Para konuşmadık. 2.ye vermeyebilirim zira bana yag saklayacagını soylemişti, dr. yabancım değil, nazım gecer (umarım) 3.'ye de herhalde makul bir sey isteyecektir.Sonucta lokal anestezi ile kliniğinde yapacak.Ay korktum şimdiden, narkozluyken anlamadım da lokalle nasıl olur ki?Ayrıca bu kadar populer bir konunu ragbet görmemesi de beni sasırttı. Tecrubelerimi paylamak istiyorum kimse merak etmiyor :)
merhaba, bir yıgın olumsuz mesajdan sonra sana denk geldim ve mutlu oldum. benim goz altlarım cok cokuk ve cok siyah, mor demiyorum bildigin siyah... senin iyi sonuc alman mutlu etti beni umut oldu diyebilirim. nerde ve kime yaptırdıgını ogrenebilir miyim ayrıca ne kadara mal oldu isin bu kısmı da onemli benim icin...cevap verirsen cok mutlu olucam, sevgilerimle...
Merhaba ;
Bakın ; göz altındaki siyahlık ile göz altı çöküklüğü ayrı şeyler, sakın karıştırmayın.Bir kere göz altı koyuluğunun kremlerle geçmeyeceği bilimsel bir şey, bunu kabul ettik.
Bazı ırklarda ki Hintliler'de bu genetik bir şey asla geçmez.Sizdeki durum nedir bilemiyorum ama benyağ enjeksiyonu morluk /siyahlık için yaptırmadım.Göz altlarım bildiğiniz çöküktü, burun yanım ve elmacık kemiği aralıgım bostu.Yagı bunun için yaptırdım.Boylece ne oldu , elmacık kemiğimin hacmi yükseldi, cokuk ve asagı kadar inen göz altım yok oldu.Herkes gibi alt kirpiklerimden yarım santim kadar bir göz altım var, harika bir şey.Yani şimdi rengi ne olursa olsun umrumda değil.O kadarcık alan göze batmaz bile.Size resim yollayabilirim isterseniz.Ama dediğim gibi morluk çözünmü yağ değil bence.Lazer tedavisi , mezoterapi gibi yontemler sonuc veriyor olabilir.
Not : Şişlerim azalıyor ama tamamen geçmedi.Bir an önce sıfırlanmak istiyorum.Bu halimle bile herkes begeniyor.Yuppi!
Merhaba ;
Bakın ; göz altındaki siyahlık ile göz altı çöküklüğü ayrı şeyler, sakın karıştırmayın.Bir kere göz altı koyuluğunun kremlerle geçmeyeceği bilimsel bir şey, bunu kabul ettik.
Bazı ırklarda ki Hintliler'de bu genetik bir şey asla geçmez.Sizdeki durum nedir bilemiyorum ama benyağ enjeksiyonu morluk /siyahlık için yaptırmadım.Göz altlarım bildiğiniz çöküktü, burun yanım ve elmacık kemiği aralıgım bostu.Yagı bunun için yaptırdım.Boylece ne oldu , elmacık kemiğimin hacmi yükseldi, cokuk ve asagı kadar inen göz altım yok oldu.Herkes gibi alt kirpiklerimden yarım santim kadar bir göz altım var, harika bir şey.Yani şimdi rengi ne olursa olsun umrumda değil.O kadarcık alan göze batmaz bile.Size resim yollayabilirim isterseniz.Ama dediğim gibi morluk çözünmü yağ değil bence.Lazer tedavisi , mezoterapi gibi yontemler sonuc veriyor olabilir.
Not : Şişlerim azalıyor ama tamamen geçmedi.Bir an önce sıfırlanmak istiyorum.Bu halimle bile herkes begeniyor.Yuppi!
Bende yaptirdim dolgu maddesi daha iiyi ya ben de cok memnun kaldim cukurlarim dolunca daha bi genc ve dinc gorunuyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?