Göz Altına Yağ Dokusu Kök Hücre

merhaba, bir yıgın olumsuz mesajdan sonra sana denk geldim ve mutlu oldum. benim goz altlarım cok cokuk ve cok siyah, mor demiyorum bildigin siyah... senin iyi sonuc alman mutlu etti beni umut oldu diyebilirim. nerde ve kime yaptırdıgını ogrenebilir miyim ayrıca ne kadara mal oldu isin bu kısmı da onemli benim icin...cevap verirsen cok mutlu olucam, sevgilerimle...[/QUOTE]

Merhaba ;
Bakın ; göz altındaki siyahlık ile göz altı çöküklüğü ayrı şeyler, sakın karıştırmayın.Bir kere göz altı koyuluğunun kremlerle geçmeyeceği bilimsel bir şey, bunu kabul ettik.
Bazı ırklarda ki Hintliler'de bu genetik bir şey asla geçmez.Sizdeki durum nedir bilemiyorum ama benyağ enjeksiyonu morluk /siyahlık için yaptırmadım.Göz altlarım bildiğiniz çöküktü, burun yanım ve elmacık kemiği aralıgım bostu.Yagı bunun için yaptırdım.Boylece ne oldu , elmacık kemiğimin hacmi yükseldi, cokuk ve asagı kadar inen göz altım yok oldu.Herkes gibi alt kirpiklerimden yarım santim kadar bir göz altım var, harika bir şey.Yani şimdi rengi ne olursa olsun umrumda değil.O kadarcık alan göze batmaz bile.Size resim yollayabilirim isterseniz.Ama dediğim gibi morluk çözünmü yağ değil bence.Lazer tedavisi , mezoterapi gibi yontemler sonuc veriyor olabilir.
Not : Şişlerim azalıyor ama tamamen geçmedi.Bir an önce sıfırlanmak istiyorum.Bu halimle bile herkes begeniyor.Yuppi!

Operasyonım IPEG Nişantaşı- Cagrı Sade tarafından yapıldı. Fiyat yazmam uygun olmayacaktır.
Ama 5.000-8.000 tl gibi bir rakamı gözden çıkarmak gerekir.Çağrı Hoca sadece bir doktor olmayıp, sanatsal olarakta gözü çok kuvvetli bir hocadır. Yuzunuza baktıgı anda olması gerekeni söyler.Ben göz altım için 2 doktordan "goz altını amleyat edelim" teklifi aldım.Hocam ise kesinlikle bu amelyatın bana olmayacagını, benim sorunumun çöküklük oldugunu, yag dolgusu ile hallolacagını soyledi.Bu konuda cok git gellerim vardı ama artık yok.Dişlek olmam ile ilgili de alt cenemin geride olması sebebiyle ön çenemin dikkat çektiği ve beni dişlek gösterdiğini söyledi.Cenemi doldurdu ve artık gulerken 32 dişim gözükmüyor. Ya cok ilginç bir deneyim bu.Neden daha önce yaptırmadım diye kendime kızıyorum!Bambaşka biri oldum.Elbette zor bir süreç, aslında bir tramva ama işte olumlu oldugu için cabuk gececektir.Hala iş yerimde "sen xxx olamassın" diyorlar.O kadar yani.Ben cok memnunum,burada yazan olumsuz düşünceler beni uzun sure etkiledi ve vazgecirdi.Genellikle insanların "şikayet "için yazdıklarını unutmayın.İyi bişi yaşamış olanlar girip yazmıyorlar, yada şöyle diyim, iyi doktorlara amelyat olanlar pek böyle foruma moruma yazıyım, paylaşıyım kafasında değiller.Ben mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.Lütfen sizde dahil olun

Oooooo.Meraklı kızlar piyasada yoklar.Kendim calıp kendim oynuyorum...Bu arada Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun arkadaşlar....

cevap icin tesekkur ederim.doktorun adını aldım gidip konusucam bi ara, morluktan ziyade cokukluk sinirimi bozuyor. o halledilse morluklarda azalma olacak zaten, baska islem yaptırmayacagım icin sanırım cok fazla tutmaz dıye dusunuyorum. sana uygulanan kimyasal bisi mi yoksa kendi yagın mı, ben bu konulardan cok anlamıyorum da...cok tesekkur ederim yonlendirmelerin icin.. bu arada dunya 8 mart kadınlar gunun kutlu olsun senin ve hepimizin ...

Bana uygulanan kendi yagım.Gobegimde apandist amelyat izimin hemen kosesinden almıslar.Bir sorun olmuyor.Sadece o bolge morarıyor, 1 haftada geciyor.(gobek bolgesi ve yanlar)
Kendi yagınızı alıyorlar ve yuzunuze uyguluyorlar.Cokukluk doluyor ve bambaska ve saglıklı bir ifadeniz oluyor.Ben sahsen memnunum.Hatta yagın bir kısmı eriyecegi icin uzuluyorum bile.Bakalım sureci görücez, ne kadarı eriycek ne kadarı tutunacak henüz bilemiyoruz.
Cokukluk gecse morluk sıkıntı yaratmaz emin olun.Resim falan cekip size kusurları ve olması gerekeni anlatacaktır.%100 güvenmeniz gerekiyor, çünkü hoca yuzdeki tum eksik noktaları ve olması gerekeni ticari bir amac gütmeden size soyleyecektir.Dedigim gibi luzumsuz yere goz altlarımı amelyat etmedi mesela.Burun , cene ve göz altı dedi, yapacagını da yaptı.:)
Bende kutluyorum, sevgiler...

geçmiş olsun
peki bu karın bölgenizden aldıkları yag icin sizi genel anestezi ile mi uyuttular?
yani lokalle olmaz mı?

ve yagı doldururken yine uyutuyorlar mı?

geçmiş olsun
peki bu karın bölgenizden aldıkları yag icin sizi genel anestezi ile mi uyuttular?
yani lokalle olmaz mı?

ve yagı doldururken yine uyutuyorlar mı?

Merhaba ;

Karın bolgemden yag aldılar ama ben zaten o sıra burun amelyatı oluyordum.Yani genel anestezi ile.Ancak goz altı ve ceneme enjekte ettigi yag neredeyse cok cok az kaldı Megerse benim gercekten bu yaglara ihtiyacım varmıs, sisligin dısında dolgun yuz insanı cok saglıklı gösteriyor.Yaglarım eridikce gene moralim bozuldu.Bunu haftaya doktorumla gorusecegim.Gerekirse yeniden yag enjeksiyonu yapsın, yani 3 hafta içinmi bu yagları enjekte ettirdim ben.Gorusmemde ortaya cıkacak lokal anestezi ile yapıp yapamayacagı....

çok geçmiş olsun.yüze verilen yağlar bu kadar çabuk mu eriyormuş?daha yeni yaptırmışsın oysa.Doktorun kalıcılığı hakkında sana ne söylemişti.Birde erirken asimetri falan oldumu?Yani eşit oranda mı azaldı yağlar?En kısa zamanda dolgun yüzüne tekrar kavuşman dileğiyle

Evet ne yazık ki bu kadar cabuk eriyor. Herhangi bir asimetri fark etmedim, ya fazla da takılmamak lasım zaten.Oladabilirde yani asimetri, ama atta deve bişi olacağını sanmam.Burnumdan dolayı yüzüm tabii cok güselleşti ama genede göz altı ve yanak üstüm erimese daha iyidi.Daha dr'la konuşamadım.Ama amelayttan önce %50 'sinin eriyeceğini söylemişti,fazla alırız, sonra enjekte ederiz demişti, ama amelayatta fazla almamış Bunun için konuşucam, sonuçta eriyecegini biliyorduk ve fazla alması gerektiğini konuşmuştuk, bu bana tekrar masraf kalemi olarak dönmemeli.Bakalım hayırlısı...

bencede sonuçta o kadar para ödemişsin.üstelik fazla yağ alırım demiş ama almamış.neyse sende o güzel burnunun tadını çıkart

Liliscim sizden birşey rica edebilir miyim?
bir daha doktora gidecekseniz şu sorumu iletebilir misiniz?

eğer hasta yağ dolgusunu mezoterapi gibi uygulamasını istese bunu yapabiliyor mu ve lokal anestezi ile yağ alabilir mi?
çok azcık yani
yanak sisirmek icin degil de genel bi canlılık olması acısından mezoterapimsi bir şekilde uygulanmasını istersek yapabilir mi?
ve ücretini lütfen sor
çok teşekkürler sevgiler

bencede sonuçta o kadar para ödemişsin.üstelik fazla yağ alırım demiş ama almamış.neyse sende o güzel burnunun tadını çıkart
Kontrole gittim, söyledim yagların eridigini.Evet %30 'u anca tutunuyor dedi.Ama yani dedim bu durumda benim istediğim olmamıs oldu.Dolgu yapsak mı dedim, hayır ben yapmıyorum, oyle seyler sokma vucuduna gerek yok dedi.Yaz bitince Eylül -Ekim gibi tekrar yag alır, tekrar enjekte ederiz.Toplamda 3 kerede istediğin gibi olacak dedi.Para konuşmadık. 2.ye vermeyebilirim zira bana yag saklayacagını soylemişti, dr. yabancım değil, nazım gecer (umarım) 3.'ye de herhalde makul bir sey isteyecektir.Sonucta lokal anestezi ile kliniğinde yapacak.Ay korktum şimdiden, narkozluyken anlamadım da lokalle nasıl olur ki?Ayrıca bu kadar populer bir konunu ragbet görmemesi de beni sasırttı. Tecrubelerimi paylamak istiyorum kimse merak etmiyor :)

cnm konuyu baştan sona okudum herkesten vefalı çıktın benmde gözçevremde çöküklük ve hafif çizgiler vardı çok araştırdım yağ enjektesini kimse tavsiye etmiyor riskli yani ne olacağaı belli değil çok araştırdım diğer dolgu maddelerinide tavsiye etmediler görüştüğüm dr lar en son istemeye istemeye botox yaptırdım çöküklük aynı fakat çizgiler düzleşti fazla bişey yoktu zaten ama ben kalıcı bir çözüm istiyorum bu konuda sadece gözlatı için senin doktora sorabilirmisin sadece göaltı için fiyat nedir şimiden tşkler

Arkadaslar merhaba, Ben gecen cuma gunu doktoruma gittim bana daha once de goz altlarim icin dolgu yapabilecegini soylemisti, ama ben korkmustum igne falan diye. 3 ay gecti ve benim gozlerim torbali ve ustu cukurdu, cok rahatsiz ediciydi herkes yine uyumadin mi yine uyumadin mi diyip duruyordu. Yani yaklasik 7 -8 sene goz altlarim sorunluydu. Sonunda karar verdim ve doktoruma gittim. Arkadaslar keske daha once gitseydim diyorum simdi, cukurlari dolgu maddesiyle igne yardimiyla doldurdu, vveeee sonuc Superrrrrrrrrrr!!!! Sadece morluk var onlarda 10 en gec 15 gunde geciyor. Eve gelince 4-5 saat buz uyguladim. 10 gun sonra tekrar gidecegim kontrole rotus gerekirse yapariz demisti. Arkadaslar yag enjeksiyonu kalici ama dolgu maddesi daha masum 1 yil gidiyor yani. Dolgu maddesi Amerikan markasi Juviderm idi doktorum Gazi Universitesi Plastik bolumu Kemal Findikcioglu. Fiyati 400 Tl ama arkadaslr gercekten degdi. Herkese tavsiye ederim ama ancak cukurlar icin yani onlari doldurmak icin ideal.!

Merhaba ;
Bakın ; göz altındaki siyahlık ile göz altı çöküklüğü ayrı şeyler, sakın karıştırmayın.Bir kere göz altı koyuluğunun kremlerle geçmeyeceği bilimsel bir şey, bunu kabul ettik.
Bazı ırklarda ki Hintliler'de bu genetik bir şey asla geçmez.Sizdeki durum nedir bilemiyorum ama benyağ enjeksiyonu morluk /siyahlık için yaptırmadım.Göz altlarım bildiğiniz çöküktü, burun yanım ve elmacık kemiği aralıgım bostu.Yagı bunun için yaptırdım.Boylece ne oldu , elmacık kemiğimin hacmi yükseldi, cokuk ve asagı kadar inen göz altım yok oldu.Herkes gibi alt kirpiklerimden yarım santim kadar bir göz altım var, harika bir şey.Yani şimdi rengi ne olursa olsun umrumda değil.O kadarcık alan göze batmaz bile.Size resim yollayabilirim isterseniz.Ama dediğim gibi morluk çözünmü yağ değil bence.Lazer tedavisi , mezoterapi gibi yontemler sonuc veriyor olabilir.
Not : Şişlerim azalıyor ama tamamen geçmedi.Bir an önce sıfırlanmak istiyorum.Bu halimle bile herkes begeniyor.Yuppi![/QUOTE]

Bende yaptirdim dolgu maddesi daha iiyi ya ben de cok memnun kaldim cukurlarim dolunca daha bi genc ve dinc gorunuyorum :)))

Bende yaptirdim dolgu maddesi daha iiyi ya ben de cok memnun kaldim cukurlarim dolunca daha bi genc ve dinc gorunuyorum :)))[/QUOTE]

merhaba juvedermin hangi formu kullanıldı. nasıl yaptı igneyle mi kanülle mi, mümkün olduğunca ayrıntı verebilir misiniz. kirpik dibine kadar dolgu yapılıyormu vs.

Bende yaptirdim dolgu maddesi daha iiyi ya ben de cok memnun kaldim cukurlarim dolunca daha bi genc ve dinc gorunuyorum :)))[/QUOTE]

merhaba lutfen bana da mesaj yazın size özelden de yazdım bende cok zor durumdayım göz< altlarım inanılmaz çukur hıc iyi durumda değilim.. sizinle görusebılsem keske öncesi ve sonrası fotolarınıza bakabılsem. cok sey ıstedım sanırım.. lutfen bu yazımı okursanız bana dönün... tesekkurler.

Bende yaptirdim dolgu maddesi daha iiyi ya ben de cok memnun kaldim cukurlarim dolunca daha bi genc ve dinc gorunuyorum :)))

merhaba juvedermin hangi formu kullanıldı. nasıl yaptı igneyle mi kanülle mi, mümkün olduğunca ayrıntı verebilir misiniz. kirpik dibine kadar dolgu yapılıyormu vs.[/QUOTE]

Igneyle enjekte ediliyor goz altlarina inanilmaz gicik bir sey aciyor yani, sadece bosluklar dolduruluyor..

Merhaba, Benimde yillarca goz alti cukurlari ve yersiz sislikler vardi, artik dayanilmaz hale gelmisti.. ki, doktoruma gittim daha once bana soylemisti bu sorum dolgu maddesiyle giderilir diye ama korkmustum. Sonunda karar verip gittim, 1 yila kadar gidiyo dolgu maddesi, igneyle enjekte ediyor goz altlarina birazcik aciyor, sonra 2 hafta falan morariyor gozler nasilsa igne yedi. 10 gun sonra kontrole gittim bana morluklara karsi kullanacagim kremi yazdirdi. Su an 1 ay olacak ve sonuc HARIKA cok MUTLUYUM keske daha once yaptirsaydim diyorum. Her dolgu maddesini gozunun altina enjekte ettirtme. Bana kullandigi dolgu maddesi Amerikan mali 400 TL odedim, Krem Belcika mali 55 TL. Ankarada yaptirdim. Sorularin olursa yazabilirsin..
BU ARADA OZEL MESAJ YAZAMIYORUM 100 AD MESAJ DOLMAMIS SITEDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…