Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kimse bir şey yazmamış aklıma geleni söylemek istedim.bebeklerde ilk ay sarılık olabiliyor göz beyazları sarıya dönük olabilir bu sebepten baktırdınızmı bilmiyorum ama için rahat etmiyorsa bi göster doktora belki önemsizde olabilir ama ihmal etme yinede.
Iyi o zaman korkacak bi durum yok goz rengi otururken oda beyazlasiyor zamanla benim kizim 6, 5 aylik oldu ve normal beyaz oldu simdi icine sinmiyorsa bi goz doktoruna gotur canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi o zaman korkacak bi durum yok goz rengi otururken oda beyazlasiyor zamanla benim kizim 6, 5 aylik oldu ve normal beyaz oldu simdi icine sinmiyorsa bi goz doktoruna gotur canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yıllar gecmis ama ben de bugün grimsi bir gölge farkettim 3 aylık oğlumun gözünde. İki gözünde de var .Sonradan mi komple beyazlasacak vardı da ben mi yeni farkettim anlamadım ve gözüme uyku girmedi şimdi.