Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi goz beyazi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

rosebud34

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
159
16
318
35
İstanbul
kizlar 1.5 aylik bebegimin gozunun beyaz kismi tam net beyaz degil. cok kafama takiliyor. birsey diyecek olan tecrubeli anneler varmi ?

kimse bir şey yazmamış aklıma geleni söylemek istedim.bebeklerde ilk ay sarılık olabiliyor göz beyazları sarıya dönük olabilir bu sebepten baktırdınızmı bilmiyorum ama için rahat etmiyorsa bi göster doktora belki önemsizde olabilir ama ihmal etme yinede.

Beyaz degil ama ne renk mesela benim kizimin gri gibiydi arkadasim goz doktoru normal demisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beyaz degil ama ne renk mesela benim kizimin gri gibiydi arkadasim goz doktoru normal demisti

yok sari gibi degil sarilik oldu zaten malesef ki o renk degil.. canim senin dedigin gibi hafif gri gibi tam net beyaz degil yani

Iyi o zaman korkacak bi durum yok goz rengi otururken oda beyazlasiyor zamanla benim kizim 6, 5 aylik oldu ve normal beyaz oldu simdi icine sinmiyorsa bi goz doktoruna gotur canim

Iyi o zaman korkacak bi durum yok goz rengi otururken oda beyazlasiyor zamanla benim kizim 6, 5 aylik oldu ve normal beyaz oldu simdi icine sinmiyorsa bi goz doktoruna gotur canim

evet canim cok sagol :) valla acayip pimpirikli bi anne oldum ya ben :)

Ben de cok dikkat ederdim bizim uzun sureli sariligimiz olmustu.sarilk gecince gozu beyaz gibi gelmiyordu bana da ama simdi 16 aylik beyaz oldu.

kizlar 1.5 aylik bebegimin gozunun beyaz kismi tam net beyaz degil. cok kafama takiliyor. birsey diyecek olan tecrubeli anneler varmi ?
Yıllar gecmis ama ben de bugün grimsi bir gölge farkettim 3 aylık oğlumun gözünde. İki gözünde de var .Sonradan mi komple beyazlasacak vardı da ben mi yeni farkettim anlamadım ve gözüme uyku girmedi şimdi.

Back
X