Göz göre göre dolandırıcılık !

nisann_tr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.586
3.918
133
38
Dünya üstünde ne kadar şerefsiz insan varsa üstümüze üstümüze geliyor artık

Bunlardan birkaçı annemin öz yeğenleri olup 70 yaşına gelmiş annemle babamı mirasta hile hurda yaparak evsiz yersiz bıraktılar Bu ayrı bir mevzu ki insanın öz kardeşine veya ellerinle büyüttüğü öz yeğenlerine bile guvenmemesi gerektiğinin canlı örneği oldu anneciğim

Neyse, Annemle babam bu baş serefsizler yuzunden evsiz kalinca birkaç aydır bizimle yaşıyor Babam tabi ev ev üstünde olmaz diyerek kiralık bi ev bulmuş Ev sahibi de köylü,hacı,kendi halinde kafasında namaz takkesi ile duran birisi Evin tadilata ihtiyacı var Adam da sen yaptır kiradan düşelim demiş Babam eve 650 tl lik is yaptırdı Bir tek boya badanası kalmıştı ki adam babamı arayıp evi kiraya vermekten vazgeçtim demiş Babam da iş yaptırdığı ustaları aldı gitmiş Kalem kalem yaptıkları masraflari yazmışlar Ustalar da aldıkları işçilik paralarını söylemiş

Adam para mara vermiyorum ne taktıysanız sökün gidin demiş

Daha eve tasinmadiklari için kira sözleşmesi de yok Adam göz göre göre babamın ettiği 650 tl masrafın üstüne yattı

Kızlar ne yapabiliriz sizce? Ben avukat mavukat parasını göze aldım dava açalım diyorum Aslında boylelerine yapılacak şey belli de işte bizim içimizde Allah korkusu duruyor ama Allah korkusunu, hak yeme korkusunu duymayan kim varsa dibimizde bitiyor

İşte biz olsak başkasının beş kurusunun üstüne yatmaktan korkarız ya herkesi ısrarla böyle sanıyoruz

Ustaları şahit tutup dava açsak nasıl olur sizce

Öncelikle geçmiş olsun kimseye güvenmemek lazım aslında.
En azından 650 tl ile kurtulmussunuz avukat haklısınız ama görüşün derim ama avukat bile küçük davalara bakmak istemiyor ayrıca 650 size olacak 6500 tabi ki hakkınızı arayın ya da sökün eşyaları.
Bir de gözünü korkutabilirsiniz dava açacagız diye.

Bu kadar buyuk kazik yiyen birinin biraz daha dikkatli olmasi gerekmiyor mu? Once bir evin durumu, saglam olan olmayan ne var, ne yapilacak bakilir sonra sozlesmeye oturulur ve bunlar o sozlesmeye de yazilir sonra ne yapilacaksa başlanırdi. Gecmis olsun. Bilmiyorum giden paradan daha fazlasini dava icin harcamazsiniz umarim

iman ile paranin kimde oldugu bilinmez demis atalarimiz cok da guzel demis
tipine bakip iyi bir insan oldugunu sanmakla cok yanilmissiniz

Valla konu kayacak diye çok bir şey söyleyemiyorum ama namazlı niyazlı, hacı filan dendi mi ben iki kere düşünüyorum artık.
Yanlış anlaşılmak istemem; annem de babam da hacca gitti geldi ama yakın çevre hariç, gittiklerini kimse bilmez. Bir iki arkadaşları "Hacı" diyecek oldular, "Lütfen, ibadetin sıfatı olmaz kabulü de belli değil inşallah olmuşuzdur hacı, demeyin öyle, " dediler kapattılar. Ben de bu olaylara bu gözle bakıyorum ister istemez. Birisi ne kadar vurguluyorsa inanç ve ibadeti, onda bi bit yeniği ararım şahsen.

Bence mahkemede bir sonuc cikmaz gibi ya da cok uzun surer ve masraflara degmez. Cok uzuldum anne ve babanizin durumuna Allah yardimcilari olsun. Insanlar cok acimasiz ve merhametsiz maalesef :(

Valla konu kayacak diye çok bir şey söyleyemiyorum ama namazlı niyazlı, hacı filan dendi mi ben iki kere düşünüyorum artık.
Yanlış anlaşılmak istemem; annem de babam da hacca gitti geldi ama yakın çevre hariç, gittiklerini kimse bilmez. Bir iki arkadaşları "Hacı" diyecek oldular, "Lütfen, ibadetin sıfatı olmaz kabulü de belli değil inşallah olmuşuzdur hacı, demeyin öyle, " dediler kapattılar. Ben de bu olaylara bu gözle bakıyorum ister istemez. Birisi ne kadar vurguluyorsa inanç ve ibadeti, onda bi bit yeniği ararım şahsen.
aynen gangstam dini yorum yasak diye bende kisa kestim yorumumu ama oyle bir tip gorunce arkama bakmadan kaciyorum ben

Balyozlarla girin eve etrafı yıkın dökün. Adama da "Taktıklarımızı söküyoz hacı dede" dersiniz. Ne şerefsiz insanlar var ya. Sinir stres sahibi oldum kendimi babanızın yerine koyunca.

Bence dava acmak yerine dava parasına ustalari yeniden cagirin. Gercekten soksunler yaptiklarini. Yok oyle baskasi yaptirsin ben ustune konuyum.

Namazında niyazında takkesi olan biri bunu yapmamalı ama siz doğru olup bu şekilde görünen insanlara resmen çamur attınız insanlara böyle bakılmaz namaz kılıyor diye kimse melek değil.

Back
X