- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tipime bakip guvenmezsiniz sanirim siz :)
Gecmis olsun 650 pesine dusmektense evin pesine dusseniz gerci ondada anneniz yegenlerim diye imza atmistir.
Ne yaptilarsa bozsunlar. Extra olarak musluk, kapi pencere , dolap da alinabilir. Oyle bir yapsinlar ki 650 liradan daha fazla is ciksin. Hak edene hak ettigi dilden cevap verin.
Ne yaptıysa söksünler hatta lamba,priz,çeşme varsa onlarıda söksünler hak etmişler,dava açarsanız sonuç alacağını zannetmem kontrat yok bana sormadan yaptırdı diyebilir karşı taraf.Adam memleketlimiz diye Tipinden falan ne bileyim![]()
Ne yaptıysa söksünler hatta lamba,priz,çeşme varsa onlarıda söksünler hak etmişler,dava açarsanız sonuç alacağını zannetmem kontrat yok bana sormadan yaptırdı diyebilir karşı taraf.
Öyle öyle de adam bunu demiş de hadi buyrun girin eve sökün anlamında değil ki bence üstüne bi bardak soğuk su iç anlamında dedi Sonuçta kapısı kilitli eve artık giremeyiz
Bi de ben bunları yeni öğrendim Hamileligimden dolayi stres olmayayım üzülmeyeyim diye Benden saklamaya çalışmışlar
Biri öz yiğenimiz biri memleketlimiz biri komşumuz biri dıdımız diye diye sizi sokağa atmışlar. Biraz uyanık olun bu devirde memleketlim diye birşey yok tüm memleket it kopuk kaynıyor.Adam memleketlimiz diye Tipinden falan ne bileyim![]()
Valla güzel kardeşim burası Türkiye, kötü insanlar her yerde var sırf bu ülkede değil.Tipine bakıp adam seçme devri çok eskilerde kalmış.Kontrat,sözleşme, protokol vs şeyler bu tür şeyleri engellemek için var yıllardır.İnsanların 10 liralık şey almak için bile internette saatlerce araştırma yaptığı devirde babanızın yaptığı saflık üzgünüm ama bu tedbirsizlik sonucu da başkalarını suçlamak bana doğru gelmiyor.Üstelik kendi yiğenleri tarafından dolandırılmış biri için babanız insanlara güven konusunda hala nerde duracağını öğrenememiş, suçu biraz da kendinde aramalı bence.Neyse ki çok fazla paranız gitmemiş.
Bakin bende örtüluyum ve ibadet etmeye dikkat ederim amma velakin ayni seyi bizde sizin dediğiniz gibi bi amcadan kazik yedik AMA BU BÜTÜN HACI LARIN TAKKE CARSAF GİYENLERİN DOLANDIRICI OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ .Konuya gelirsek geçmiş olsun diyecek bisey bulamadım. Bu yasta insanları nelerle ugrastiriyorlar Allah korkusu yok!