Göz kapağı ameliyatı

çok geçmiş olsun. sonucu ne oldu şu an ne durumdasın? ağrın sızın var mı ?

arkadaşım mesajını okudum sağol cevap yazamıyorum özelden cunku mesaj sayım yetersiz hemde cok yetersiz gokcenunen@hotmail.com dan bana ulaşabilirsin.o dediğin olayı dün duydum bende.o proftan vazgeçtim hemde ne dualar etöiştim 4 yıldır allah bi zeval vermesin ona diye çok güvenmiştim ama içime sinmez artık.madem istanbuldasın bende orda bir isim duydum şafak karslıoğlu şişli de muayenehanesi oraya gelicez kontrol için sende bir araştır derim çok çok iyi diyorlar gidersen benden önce haber ver ameliayt için 3-4 ayımız var ama 1-2 ay içinde kontrole getiricem şafak beye.işallah sana ulaşabilmişimdir.sende bana mailden ulaş lütfen.

hayatım şafak bey özel hastanedemi çalışıyor ? fiyatlarını öğrenirsen bana da haber et. sana yazıcam mail den..

bizim genlerden kaynaklanan bir durumuz var galiba.nasıl tarif edilir bilemiyorum .belki biraz garipte olacak ama alt ve üst göz kapağım biraz fazla derili.gülünce falan göz altımda toplanıyorlar.torba değil.zaten torba uykusuz kalınca olmuyor mu.bunlar hep var.8 yaşındaki yeğeniminde göz altları böyle.acaba bunlar ameliyatla düzelir mi:26:

hayatım şafak bey özel hastanedemi çalışıyor ? fiyatlarını öğrenirsen bana da haber et. sana yazıcam mail den..

Safak bey sislide istanbul okuloplasti merkezi diye bir yerde muayene ediyor ama ameliyatlarını anlaşmalı olduğu birkaç hastanede yapıyormuş muayene ücreti 250 tl bizde 1ay icinde gelicez hangi hastanede olduğunu doktorla görüşürsünüz dediler ama ben internetten Acıbadem ve Alman hast.gordum baskada vardır sanırım.muayeneye gidersen haberleselim tesekurler

arkadaşar, burada göz kapağı ve burun ameliyatını aynı anda olan arkadaşlar vardı, plastik cerrah ikisini de yapabiliyor mu bunun ?

Karından sonra sıra bu topiğe geldi.Daha önce ufak çaplı araştırmalarım oldu.Ama yüz ve karın aynı anda olmaz dedi doktorum.Karın bitti çok şükür sıra göz kapaklarında.Baştan beri okudum.Korkmadım dersem yalan olur.Yüz bu karın gibi kapalı değil ki.Çöküklük,simetri bozukluğu,şaşılık ve uzun iyileşme süreci okudukça panikledim.
Bunlar doktor hatasımı oluyor yoksa süreç bumu tam anlamadım.Genelde yazılanlar hep aynı çünkü.Birde 2 yılda yüz oturuyor demiş bir arkadaş bu süre çok uzun değil mi şaştım kaldım.
Bir haftada genel şikayetlerin geçtiği söylendi bana.Dikiş alınması şişlik vs. gibi.Genel görüntü normal olur oturması güzelleşmesi zaman alır buna kabul ama bu zaman 2 yıl olmamalı diye düşünüyorum.
Allah kısmet ederse ameliyat olduğumda süreci sizlerle paylaşırım,karın ameliyatında olduğu gibi.
Sizlerin takibindeyim.

merhaba arkadaşlr ben 3 ay önce tarfik kazası geçirdim ve göz kapağım kesildi şu anda da tam olarak kapanmıyo ameliyat olcam ameliyatdan sonra eskisi gibi olur mu ve ameliyat can yakıcı oluyormu

merhaba arkadaşlr ben 3 ay önce tarfik kazası geçirdim ve göz kapağım kesildi şu anda da tam olarak kapanmıyo ameliyat olcam ameliyatdan sonra eskisi gibi olur mu ve ameliyat can yakıcı oluyormu

geçmiş olsun , nasıl oldu anlamadım üst göz kapağınmı kesildi.. biraz açar mısın... durumun nedir tam olarak ?

Merhabalar, ben endeskopik orta yüz germe ve aynı anda göz kapağı ameliyatı olduğum için iyileşme sürecim uzun sürdü. Siz sadece göz kapağı ameliyatı olacaksınız anladığım kadarıyla iyileşmeniz çok daha hızlı olacaktır benim gibi bir süreç yaşamazsınız merak etmeyin......Benim iyileşmem bünyeden kaynaklı çok yavaş oldu çünkü aynı ameliyatı olup 3 ay gibi süreçte çok hızlı iyileşen arkadaşlarım da oldu......Sizin olacağınız daha basit bir operasyon içiniz rahat olsun.....İyi haberlerinizi bekliyoruz..

Cevabınız için çok teşekkürler.Benimde sadece göz kapağı değil.Kaş kaldırma,göz altı var.Kesin olmamakla birlikte kök hücre naklide olabilir.Detayları ameliyata yakın konuşacağım.Benim korkum iyileşme süreci dışında çöküklük,şaşılık ve smetri bozukluğu.Çoğunluk yaşamış bunları.Acaba her olan belli bir süre bu olumsuzlukları yaşıyormu bilmiyorum.Ben mayıs ayında olacaktım araya sağlık sorunu sebebi farklı bir ameliyat girdi.Kasıma gün aldım bu seferde tiroit değerim müsade etmedi.Şimdi beklemedeyim bana kalsa yeni yıla bütün hepsi bitmiş girmek isterdim.Şimdi kafamda ocak sonu var inşallah her şey yolunda gider.
Ama burdaki yazılar ürkütmedi desem yalan söylerim.Hani derler ya bir kılçık atıldı miğde bulandı benimde kafam bulandı.
Acaba bu kadar olumsuzluk yaşamam olmamam içinmiydi diye düşünmeye başladım.

Size ilk tavsiyem ameliyatı kış ayında olun yaza bırakmayın...Kaş kaldırma ve gözaltı varsa iyileşme süreci daha uzun olacaktır...Ameliyat sonrası süreçteki olumsuzlukların hepsi geçici.. Ancak ameliyatta bir hata yapılmışsa kalıcı olur......Benim sürecimle sakın kıyaslamayın ben çok yavaş adımlarla iyileştim ama dediğim gibi diğer olan arkadaşlarım çok hızlı iyileştiler.....Onlar da benim durumuma şaşırmışlardı.....Sizinde aynı olacak diye kesin bir şey yok....Bir de sizin operasyonunuz benimkinden daha farklı görünüyor.....Dr'la görüştükten sonra bilgilendirirseniz sevinirim...Kök hücre nakli benimde ilgimi çekiyor....Size bol şans...

Çok geçmiş olsun. Ameliyat can yakıcı değil kesinlikle....Bir an önce iyileşmenizi dilerim..

Teşekkürler zaten bir problem çıkmaz ise ocak sonu düşünüyorum.Şaşı bakma,çökme,smetri bozukluğu ameliyat sonrası olası yani sonradan geçiyor doğrumu anlamışım.İyileşme süreci kişiye göre değişir doğrudur.Kök hücreyi bende ilk orda gördüm.Bilirsin beklerken hep konuşuruz bayan vardı öncesini bilmiyorum ama göz kapakları alınmış elmacık kemiklerinin oraya bişeyler yapılmış birde kök hücre nakli yapılmış.Yalan olmasın ya 4. yada 5. günmüş ameliyat olalı.Dikişleri aldırmaya vede kontrole gelmişti.Anormal bir şişlik yoktu.Hatta kendisine meil adresimi verdim detaylar ,sürec önceki resimler için maalesef dönmedi.Meil adresimide kendi istedi üstelik.
Ben araştırma yaparken ilk ameliyatımda zorlandım.Sağolsun siteden arkadaşlar yardımcı oldular.Olan işi biten gidiyor gelmiyor çoğu. Allah sağlık versin bilgilendirme mutlaka yapmaya çalışırım.

Kim yaptı seninkini, kaça sorabilirmiyim acaba?

Merhaba Toprak, Allaha emanet ol. Bende 2 yıldır araştırıyorum bu işi ve doğru doktoru ama birinde karar kılamadım, çrkiniyorum sonuçtan. yaptıkları işlerin fotolarını koysalar keşke sitelerine. En son Tayfun Türkaslan la
Hüseyin Güner arasında kararsız kaldım. Sen kime yaptırmaya düşünüyorsun acaba? Fiyatlar konusunda bilgin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…