Öncelikle merhaba;
Benimde sağ göz kapağımda doğuştan olan bir düşüklük vardı, dün bende bu ameliyatı oldum, ancak göz kapağım diğerine göre yine daha düşük göüküyor, biraz şişlikte var, bu durum normal mi, doktoruma sordum ödemden böyle birşey olası diyor ancak kapağımı oynatırkende çok zorluk yaşıyorum, sizde aynı sıkıntıyı yaşadınız mı yoksa ameliyattan çıkar çıkmaz iki göz kapağınız da eşit mi gözüküyordu? Beni bilgilendirirseni çok sevinirim.
Hanımlar , 25 HAZİRANA gün aldım , ameliyat oluyorum kısmetse ! DR. HÜSEYİN GÜNER , İSTANBUL, Nişantaşı..Lokal+sedasyon ...ÜCRET : 3500 DOLAR.daha önce de ameliyat olduğum doktor ve çok başarılıydı, İNŞALLAH BU AMELİYATTA RAST GİDER..gelişmeleri yazmaya çalışıcam , dua edin lütfen.Allaha emanet olun
Hanımlar , 25 HAZİRANA gün aldım , ameliyat oluyorum kısmetse ! DR. HÜSEYİN GÜNER , İSTANBUL, Nişantaşı..Lokal+sedasyon ...ÜCRET : 3500 DOLAR.daha önce de ameliyat olduğum doktor ve çok başarılıydı, İNŞALLAH BU AMELİYATTA RAST GİDER..gelişmeleri yazmaya çalışıcam , dua edin lütfen.Allaha emanet olun
kesinlikle dünya göz hastanesi prof doktor mehmet ünal hocayı tavsiye ederim 1 hafta önce ameliyat oldum birebir aynı oldu
Canım , yaş ile ilgisi yok her yaşta yapılıyor önemli olan ihtiyaç .benim de göz kapağımda biraz buruşukluk vardır dümdüz değil hiçbir zaman ama yaşım genç yani bu tür ameliyatlar ileri yaşlarda mı uygulanıyor sadece??
kızlarrr bende göz kapağı ameliyatı olmak istiyorum fakat sorunum göz kapağı düşüklüğü değil... sorunum KIRIŞIKLIK ... bu ameliyatı kırışıklık için yaptıran varmı? sonucu nasıl... bilgi verirseniz sevinirim.
benim kuzenimde de esitsizlik sorunu var. yani bir gözün digerinden daha gevsek olmasi, ve bu yüzden birinin digerinden biraz daha büyük gözükmesi durumu.. ayni sorunu yasayanlar var mi? bu sorun da mi göz kapagi ameliyati içine girer?
kızlar ben de yarın hem alt, hem üst göz kapağı ameliyatı oluyorum. Sonucu da sizlerle paylaşırım.
benim hala az şişligim var daha 1 ay oldu ameliyat olalı tam eşit deil ama eskiye oranla daha iyi zamanla o şişkinliğin geçeçiğine inanıyorum
merhaba jaspe, geçmiş olsun tekrar, sen neden memnun olmadın alt kapakla ilgili, ben de olmayı düşündüğüm ve korktuğum için yardım eder misin acaba ?
arkadaslar 1 hafta önce üst gozkapagi estetiği yaptırdım.bugün bantlar tamamen çıkarıldı ve bir gozkapagim diğerine göre çok çukurda kalıyor.sanki bir bölgeden itibaren ice çökmüş gibi.kapaliyken pek belli değil ama acikken çok bariz farklı.hani burun olsa odemdir iner diye dusunucem ama bu çok çokuk duruyor.benzer problemi olan,tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.bugüne kadar moralim çok yüksekti ama su an psikolojim çökmüş durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?