Göz kapağı ameliyatı

benim hala az şişligim var daha 1 ay oldu ameliyat olalı tam eşit deil ama eskiye oranla daha iyi zamanla o şişkinliğin geçeçiğine inanıyorum

Hanımlar , 25 HAZİRANA gün aldım , ameliyat oluyorum kısmetse ! DR. HÜSEYİN GÜNER , İSTANBUL, Nişantaşı..Lokal+sedasyon ...ÜCRET : 3500 DOLAR.daha önce de ameliyat olduğum doktor ve çok başarılıydı, İNŞALLAH BU AMELİYATTA RAST GİDER..gelişmeleri yazmaya çalışıcam , dua edin lütfen.Allaha emanet olun

Benim de bir akrabam olmustu bu ameliyati. Ama iyilesme sureci beklediginden uzun surdu. Oyle 1 ayda falan gecmior tam olarak. Suan baya oldu sanrm 5 ay kadar ama iyi gorunuyor eskiye gore. Onda goz kapagi dusuklugu vardi, yasi da 45.
Yine de oyle buyuk bir degisim olmuyor bence, hatta ikisinin esit olmadigi duurmlar bile olabiliormus. Iyi dusunnmek lazimve de iyi bir doktor..

Hersey gonlunce olsun, gelismeleri bekliyoruz..

göz kapagı mıydı senınde..bilgi verir misin biraz..nasılsın sımdı :)

cok pahalı bide ya of

Kızlar annemin senelerdir bir göz kapağı gözünün üstüne doğru düşmüş vaziyette geçen gün cerrahpaşa'ya randevu aldım bugün gitmiş her bir göz için 1er milyar para istemiş anneme pahallı geldi siz nerelerde kaça yaptırdınız ? ssk karşılamıyormuz galiba..

benim de göz kapağımda biraz buruşukluk vardır dümdüz değil hiçbir zaman ama yaşım genç yani bu tür ameliyatlar ileri yaşlarda mı uygulanıyor sadece??

SADECE KIRIŞIKLIK MI yoksa deri sarkması da var mı.. kırışıklık sorununu o bölgeye özel kimyasal peeling ya da lazerle çözebilirsin.. eğer kaz ayakları ise botoks da seçenekler arasında.. iyi bilen birine git, ya da hiç gitme ...

geçmiş olsun şu an durumun nasıl, sen üst kapakları mı yaptırdın ? alt kapaklar için kimi öneriyorsunuz kızlar ?

arkadaşlar annemin göz kapağı çok sarkmış. adanada doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. annem 50 yaşında ve hep mutsuz yorgun gibi görünmesine neden oluyor o kapaklar. birkaç yıl içinde düştüler. annem 60 yaşında gibi görünüyor bu yüzden. adanada dünya göz hastanesinde ameliyat olacak ama tam karar vermedi. ısrar etmek istemiyorum olumsuz bir durum olursa üstüme kalır diye. inşallah kabul eder. olumsuz bişeler olur diye bende korkuyorum.sizde olumsuzluk oldumu

BEN AYNI SORUNU YAŞIYORUM.BİR AY ÖNCE HEM ÜST HEM ALT KAPAK AMELİYATI OLDUM.GÖZÜMÜN BİRİ DAHA KÜÇÜK VE GERGİN,ÇEKİK,DİĞERİ İSE DAHA BÜYÜK VE DIŞ UCU GEVŞEK.mORALİM ÇOK BOZUK.AYNI SORUNU YAŞAYAN VE SONRA DÜZELEN ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN YAZSIN.iŞİME BİLE GİDEMİYORUM.

benim hala az şişligim var daha 1 ay oldu ameliyat olalı tam eşit deil ama eskiye oranla daha iyi zamanla o şişkinliğin geçeçiğine inanıyorum

ben de bir ay önce oldumve eskiye göre daha iyi ama iki gözüm arasınd ciddi fark var.resimlerinizi gönderebilir misiniz.bana sanki düzelmezmiş gibi geliyor.

ben 40 yaşındayım.bendede aynı sorun var.ameliyat olalı 1 ay oldu ama şişler tam olarak geçmedi ve bi gözüm daha çekik ve küçük,diğeri büyük ve dış ucu gevşek.doktorum düzelecek diyor ama ne zaman,bir aydır ikiside düzeliyor ama asimetrilerini koruyarak.aynı sorunu yaşayanlar ve özellikle sonra düzelenler varsa lütfen yazsın,morale ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…